london!

FREDAG

Väntan på flyget till London
För Dennis skull åkte vi till Arsenals hemarena bara för att se att shoppen hade stängt 12 minuter innan vi kom dit, men vi åkte tillbaka på lördagen så han fick köpt en tröja och en halsduk :)
Sen åkte vi till Kings kross tågstation för att åka till hogwarts xD
på kvällen såg vi denna heeeta limosinen utanför hotellet !
LÖRDAG

på lördagen åkte vi till Camden market vilket vart liite överskattat, själva marknaden sålde mest krimskrams men det fanns några riktiga affärer där också .. Den Cyberdog nedanför var nog den häftigaste affären, inte så att vi köpte nåt, och det ångrar jag mig en del nu,,
Herrejävlar vad vi åkte tunnelbana! det var la inte så farligt, men det fanns inte rulltrappor överallt så inte bara det att vi har sprungit runt på gatorna i London utan i har även gått upp och ner i tunnelbanortrapporna! snacka om att jag fick ont i fötterna och benen, har fortfarande ont men det var det värt :)
på kvällen skulle vi se Musikalen, inte Grease, utan Love never Dies, bara vi hade ett problem , när vi kom till teatern upptäckte  hon i kassan att biljetterna var bokade till fredagen, alltså att vi hade missat den !! men hon skulle se vad hon kunde göra, så vi fick komma tillbaka när det var fem minuter innan det skulle börja för att vi skulle få besked. hon hade pratat med han som bestämde så vi fick platser till föreställningen fast inte lika bra utan längst ut i kanten vilket betydde att vi missade en liten bit av scenen, men efter andra akten försvann om bredvid så vi satte oss på deras platser så det löste sig i alla fall, :)
SÖNDAG
på söndag åkte var jag väldigt trött och hade så ont i fötterna att varje steg jag tog kändes som att gå barfota på glas. trotts det så åkte vi ut och kollade på och åkte upp i London Eye, vilken får lisebergshjuletatt se ut som ett cykelhjul i jämförelse.
vi kollade också på Big ben som inte var så stor som jag hade trott, fast den såg nog större ut när den byggdes eftersom det då inte alla hus i london var höga..
vi tog också pause för att äta Wonder waffels (stavas?) med jordgubbar och grädde, mums !
Sen kollade vi även in Tower bridge, pappa och Dennis åkte upp och gick över där uppe medans jag satt där nere och väntade, det var iskallt att sitta och vänta, men fötterna gjorde så ont att jag verkligen behövde sitta och vila dom..
På vägen tillbaka till Tunnelbanan såg vi denna skotten, som jag var tvungen att fota eftersom jag lovade mormor att fota om jag såg någon i kilt xD
Alltså det är SÄLLAN jag äter upp på en restaurang, men när vi på kvällen åt på Angus Steak Houses så gjorde jag det, DET VAR SÅÅÅÅÅÅ GOTT !! okej det var rätt så dyrt där men det var det värt, den goda maten och servicen så betalar man gärna fullt pris, så om du gillar kött så tipsar jag om det stället,  man tar bara tunnelbanan till Leicester Square så ligger det typ på andra sidan gatan ,, det är inte svårt att Hitta,
MÅNDAG

Idag, måndag så skulle vi gå upp så vi kunde möta pappa kvart i fyra för taxin som skulle ta oss till Liverpool street station skulle hämta oss fyra, men antingen så gick inte larmet på min mobil eller så var båda för trötta för att märka att det ringde för kvart i fyra knackar pappa på dörren för att vi ska gå ner, så vi fick en jävla fart på oss att slänga på oss kläderna och ta med oss väskorna så att inte taxin skulle åka iväg igen, när vi kom till stationen tog vi tåget därifrån till flygplatsen. På flyget hem somnade jag och Dennis och sov nästan hela vägen, alle fall jag.
Väl tillbaka i sverige gjorde vi det lätt för oss genom att äta mcdonalds så vi skulle hinna äta innan Dennis skulle ta tåget hem.
efter det tog jag ett fotbad med mammas "foot spa" som även typ masserade, det var skönt, efter det somnade jag och sov fram till middan, sen gick jag in i mitt rum för att kolla vad som hänt här i sverige, laddade upp bilderna och nu skriver jag här. inte för att jag direkt ville åka hem, det var jättemysigt i London, men det är samtidigt skönt att vara hemma igen,
imorgon skall jag ha behandling, den skulle egentligen börjat idag men vi fick lov att skjuta på det en dag eftersom vi kom hem idag, får se om jag hittar på något mer imorgon eller om jag bara tar det lugnt och vilar. 


ciao! eller jag kanske skall säga "Goodbye, see you later" ?

Skriv era tankar och kommentarer så är ni snälla :)
Postat av: Errica

Fina ni är! du verkar ha haft det superbra!

hogwarts tågstation var fett coolt!:D:D:D

2010-05-10 @ 22:51:01
URL: http://itaerica.devote.se
Postat av: Anki

Vad härligt ni har haft det! Kram

2010-05-10 @ 23:11:52
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: Gråbossen

Alltid kul i London. Ömma fötter känner jag också igen. ;-) Och mormor har inte bättrat sig vad det gäller män i kilt - jag minns hur hon och Astrid vred nacken ur led när de tittade på en tjusig skotte när vi var i Amsterdam.

2010-05-10 @ 23:54:54
URL: http://grabossen.blogg.se/
Postat av: Annie

Ni värkar ju ha haft det bra :P Dennis var i alla fall på väldigt bra humör i går ;) Men nu är hen väl snart i berlin ! och ja, see you soon I hope!

2010-05-11 @ 07:17:23
Postat av: Gunnel a

Äntligen kom ni iväg och ni hadde det välidigt roligt förstår jag

2010-05-11 @ 16:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0