om livet och andra tankar

Annika frågar:
Om du skulle jobba, vad hade du velat jobba med då? Vad är ditt drömyrke?

Rebecca Svarar:
Som många kanske redan vet så har mitt drömyrke alltid vart sångerska eller musikalartist, tyvärr så har min sjukdom förstört mina drömmar då jag tack vare käkoperationerna inte kan bli musikalartist om jag inte spelar typ monster eller nån bakgrundsartist men jag vill ju ha huvudrollen och det är sällan huvudrollen har sjal genom hela pjäsen och så kan jag inte dansa på grund av benoperationerna och faktumet att jag blir lätt så utmattad, sångerska kan jag inte heller bli då operationen i somras har påverkat mina lungor och diafragman såpass att det är svårt för mig att hålla ut toner ordentligt m.m. snacka om att min dröm gick rakt åt helvete..

En annan grej som alltid har funnits som ett drömyrke är typ, polis eller nån sorts utredare eller spion eller nåt annat sånt där häftigt eller att sysssla med rättsmedicin eller liknande då jag gillar att lista ut saker, men har aldrig trott på att jag skulle klara av att bli något liknande så det har jag lagt på hyllan och får istället lista ut varför pappa är sen hem eller vad det är för ljud utanför mitt fönster....

skulle jag börja arbeta nu så skulle väl det bli typ kassabiträde nånstannns eller nåt kontorsarbete så jag slipper anstränga mig. Har velat arbeta som assistent men frågan är om jag kan hålla reda på allt och VÅGA ringa runt om det behövs.. 

Hoppas detta räcker som svar!? 

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0