hänt och tankar..

idag vart det sjukhus med behandling, alltså det är sjukt.jag som är såpass gammal borde ha mer ork men jag känner att jag bara vill ligga stilla och inte göra ett piss, medan jag på sjukhuset ser de små barnen som springer omkring och leker med världens största kraft och lycka. hur gör dom?

efter sjukhuset åkte jag och mamma och handla. sen så bakade jag smulpaj med äpple men mamma fick skära hälften eftersom jag råkade skära mig i fingret, hahahaha så duktig jag är, vet inte riktigt hur såret ser ut, jag bara pressade på massa plåster för att stoppa blödningen, jag ska ju ändå tillbaka till sjukhuset imorgon för behandling så jag kan ju vänta med att kolla det tills då, så dom får kolla på det som är lite proffsigare , hehe..

Mormor fyller 70 idag och jag känner mig dum som inte törs ringa min egen mormor men sån e jag,, jag gillar inte att prata i telefon, och jag hatar att ta det första steget, jag har helt enkelt gått och blivit feg, hur patetiskt känns inte det? jaja jag har alle fall skrivit grattis på facebook om det gör det hela bättre?

just nu sitter jag mest och väntar på att Dennis skall komma hem från Tyskland, jag bad honom ringa mig så jag kan vara säker på att han är hemma, och så vill jag höra hans röst,, det kanske verkar konstigt men efter att ha vart så inpå varandra från torsdag till fredag så nu när han inte är här så saknar jag honom, men när vi inte träffats på kanske två tre veckor blir jag mer blyg och vet inte om jag vågar träffa honom, JA JAG E FEG ! och jag hatar det...

ja i alla fall.. jag sitter här och väntar ,, tänkte läsa ut boken som är mer än två veckor försenad hehe jag har inte haft tid till och läsa. kanske låter fel av mig att säga att jag inte har TID att läsa som bara sitter hemma den större delen, men fysiskt har jag tid men inte psykiskt, eller rättare sagt jag har inte orken helt enkelt. jag vet inte vad det är med mig. jag var ju alltid den glada energiska ungen som gick alla på nerverna för att jag hela tiden hade för mycket energi, medan nu sitter jag bara och orkar inte ens sträcka ut handen för att ta glaset med dricka. det var nog ett under att jag orkade laga pajen förut. Fast jag var ju duktig i england som orkade gå så mycket, och jag är glad också för jag gick ner 3 kilo så nu får jag helt enkelt fortsätta, ska försöka vara med på idrotten nästa vecka så mycket det går, fast vet ju inte hur trött jag blir av behandlingen denna vecka, är ju bara på dag 2 av 5 fast det känns bättre, tror jag vart extra trött för att jag tagit det för lugnt,,, jag måste ut och röra på mig, vara social och arbeta i skolan för att må bra tror jag.. det har nog inte vart den bästa idén att sitta inne ensam på mitt rum. inte konstigt att jag sover bort tiden då..

aja nu ska jag ge mig på den där boken!  vi ses !

Skriv era tankar och kommentarer så är ni snälla :)
Postat av: Anki

Kram tjejen!

2010-05-13 @ 15:02:37
URL: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0