stulen mobil..

fy fan ! hur kan nån bara ta någons mobil på gymmet sådär!?
aargh! jag hade inte direkt behövt detta nu,,,
har nytt nummer men tänker inte skriva det här så ni får be om det på något annat håll..
på torsdag är det möte med läkare om det blir operation, hur den kommer gå till, när den blir och så vidare,, jag är jätte nervös men Dennis ska som tur med, mamma pappa och annika med, men jag vill verkligen att Dennis skall med för med han känner jag mig lite starkare,, sen åker vi hem till honom, kan hända att det dröjer länge tills jag får se han igen,, om jag typ opereras nästa vecka så vill jag ju inte att han skall se mig när jag ligger helt väck och har ont och så, han ska inte behöva mig sån,,
nu ska jag ta det lugnt och titta på tv,,  see ya later!

hej hej

Hej,
idag har jag vart på sjukhuset, trodde jag skulle vara där max en halvtimma för blodprov och prat med läkaren men jag var tvungen att få blod så det blev fyra timmar istället -.-'  ,
imorgon skall jag och annika till kungs för att köpa morsdagpresent,, sen händer typ ingenting...

jag behöver inte passet till Skåne! :O

Hej idag är det måndag och allt är underbart :)

jag är INTE i skolan, jag är hos dennis :)
okej han är i skolan så jag är ensam hos honom och försöker börja skriva på min novell men med min fantasi är det svårt att börja. okej novellen behöver inte vara klar förren efter sommarren men känner jag mig rätt så om jag inte börjar nu så blir jag aldrig klar..
jag åker hem idag, det gillar vi inte :(  men jag ska röntgas nån gång i veckan och vi vet inte när så lika bra att jag åker hem då -.-'
nu ska jag koncentrera mig fullt på novellen... vi ses !
vet att det är en gammal bild men har ju inte haft bild på länge och har inga bilder här så då får det bli så..

South Africa

hej allihopa, förlåt för att det har vart brist på inlägg men det har inte vart den gladaste veckan direkt,,
den största delen av tiden jag spenderade hemma har gått åt till att ladda upp mig, och övrig tid har jag försökt  njuta av det lilla som fanns .

nu är det bra i alla fall, jag är ju hos Dennis :):) 
har lite tråkigt just nu bara men det är mitt eget fel hehe,
Dennis har vart så rar mot mej hela veckan när jag bara surat på honom och allt annat så jag köpte Fifa South Africa asså den som är gjord för VM, så just nu sitter han och spelar det, visst är jag snäll? :)
jaja nu ska jag sitta och hejja på honom, vi ses !

trött

jag tog mig till skolan idag, mådde illa och kände hur varje kroppsdel gjorde ont.
tryckte i mig lite av lunchen, men fick inte i mig så mycket, satt med på mentorstiden men stirrade bara rakt ut. sen när dom andra hade idrott fick jag nog och gick hem, när jag kom hem låg jag utslagen på sängen en stund, det kändes som om jag vart ute och festat hela natten fast jag knappt rört på mig, sen har jag suttit och spelat sims 3 typ hela eftermiddagen, mest för att få tiden att gå och så att jag inte skulle somna, nu väntar jag på att Dennis ska ringa så jag kan lägga mig,
sorry för att jag är så osocial men orkar helt enkelt inte, blir trött efter behandlingen men kommer säkert må bättre i slutet av veckan, jag hoppas det alle fall för jag vill åka till Dennis.
Bye!

vill inte

sitter i skolan, har bara haft lunch än så länge,, dom andra har idrott nu men jag orkar verkligen inte, ska ha samhälle halv två men vet inte om jag orkar det heller, känner mig nästintill död.
ska prata betyg med Rektor Camilla snart tror jag , men jag vill inte , orkar inte, vill inte behöva tänka. vill bara sjunka ner i jorden och försvinna ett tag. vi får se vad jag bestämmer mig för, bye!

?

Dennis ringde precis en snabbis han är hemma nu,, bara det att jag är så konstig, jag har lääängtat så mkt efter att få höra honom att jag bara blev deppig när jag väl gjorde det.. vad är det med mig?

hänt och tankar..

idag vart det sjukhus med behandling, alltså det är sjukt.jag som är såpass gammal borde ha mer ork men jag känner att jag bara vill ligga stilla och inte göra ett piss, medan jag på sjukhuset ser de små barnen som springer omkring och leker med världens största kraft och lycka. hur gör dom?

efter sjukhuset åkte jag och mamma och handla. sen så bakade jag smulpaj med äpple men mamma fick skära hälften eftersom jag råkade skära mig i fingret, hahahaha så duktig jag är, vet inte riktigt hur såret ser ut, jag bara pressade på massa plåster för att stoppa blödningen, jag ska ju ändå tillbaka till sjukhuset imorgon för behandling så jag kan ju vänta med att kolla det tills då, så dom får kolla på det som är lite proffsigare , hehe..

Mormor fyller 70 idag och jag känner mig dum som inte törs ringa min egen mormor men sån e jag,, jag gillar inte att prata i telefon, och jag hatar att ta det första steget, jag har helt enkelt gått och blivit feg, hur patetiskt känns inte det? jaja jag har alle fall skrivit grattis på facebook om det gör det hela bättre?

just nu sitter jag mest och väntar på att Dennis skall komma hem från Tyskland, jag bad honom ringa mig så jag kan vara säker på att han är hemma, och så vill jag höra hans röst,, det kanske verkar konstigt men efter att ha vart så inpå varandra från torsdag till fredag så nu när han inte är här så saknar jag honom, men när vi inte träffats på kanske två tre veckor blir jag mer blyg och vet inte om jag vågar träffa honom, JA JAG E FEG ! och jag hatar det...

ja i alla fall.. jag sitter här och väntar ,, tänkte läsa ut boken som är mer än två veckor försenad hehe jag har inte haft tid till och läsa. kanske låter fel av mig att säga att jag inte har TID att läsa som bara sitter hemma den större delen, men fysiskt har jag tid men inte psykiskt, eller rättare sagt jag har inte orken helt enkelt. jag vet inte vad det är med mig. jag var ju alltid den glada energiska ungen som gick alla på nerverna för att jag hela tiden hade för mycket energi, medan nu sitter jag bara och orkar inte ens sträcka ut handen för att ta glaset med dricka. det var nog ett under att jag orkade laga pajen förut. Fast jag var ju duktig i england som orkade gå så mycket, och jag är glad också för jag gick ner 3 kilo så nu får jag helt enkelt fortsätta, ska försöka vara med på idrotten nästa vecka så mycket det går, fast vet ju inte hur trött jag blir av behandlingen denna vecka, är ju bara på dag 2 av 5 fast det känns bättre, tror jag vart extra trött för att jag tagit det för lugnt,,, jag måste ut och röra på mig, vara social och arbeta i skolan för att må bra tror jag.. det har nog inte vart den bästa idén att sitta inne ensam på mitt rum. inte konstigt att jag sover bort tiden då..

aja nu ska jag ge mig på den där boken!  vi ses !

kort

idag vart det sjukhus, sen så kom annika och christopher hit och jag var hans modell ,, hahahaha jag suuuuger som modell.. seyaa!

london!

FREDAG

Väntan på flyget till London
För Dennis skull åkte vi till Arsenals hemarena bara för att se att shoppen hade stängt 12 minuter innan vi kom dit, men vi åkte tillbaka på lördagen så han fick köpt en tröja och en halsduk :)
Sen åkte vi till Kings kross tågstation för att åka till hogwarts xD
på kvällen såg vi denna heeeta limosinen utanför hotellet !
LÖRDAG

på lördagen åkte vi till Camden market vilket vart liite överskattat, själva marknaden sålde mest krimskrams men det fanns några riktiga affärer där också .. Den Cyberdog nedanför var nog den häftigaste affären, inte så att vi köpte nåt, och det ångrar jag mig en del nu,,
Herrejävlar vad vi åkte tunnelbana! det var la inte så farligt, men det fanns inte rulltrappor överallt så inte bara det att vi har sprungit runt på gatorna i London utan i har även gått upp och ner i tunnelbanortrapporna! snacka om att jag fick ont i fötterna och benen, har fortfarande ont men det var det värt :)
på kvällen skulle vi se Musikalen, inte Grease, utan Love never Dies, bara vi hade ett problem , när vi kom till teatern upptäckte  hon i kassan att biljetterna var bokade till fredagen, alltså att vi hade missat den !! men hon skulle se vad hon kunde göra, så vi fick komma tillbaka när det var fem minuter innan det skulle börja för att vi skulle få besked. hon hade pratat med han som bestämde så vi fick platser till föreställningen fast inte lika bra utan längst ut i kanten vilket betydde att vi missade en liten bit av scenen, men efter andra akten försvann om bredvid så vi satte oss på deras platser så det löste sig i alla fall, :)
SÖNDAG
på söndag åkte var jag väldigt trött och hade så ont i fötterna att varje steg jag tog kändes som att gå barfota på glas. trotts det så åkte vi ut och kollade på och åkte upp i London Eye, vilken får lisebergshjuletatt se ut som ett cykelhjul i jämförelse.
vi kollade också på Big ben som inte var så stor som jag hade trott, fast den såg nog större ut när den byggdes eftersom det då inte alla hus i london var höga..
vi tog också pause för att äta Wonder waffels (stavas?) med jordgubbar och grädde, mums !
Sen kollade vi även in Tower bridge, pappa och Dennis åkte upp och gick över där uppe medans jag satt där nere och väntade, det var iskallt att sitta och vänta, men fötterna gjorde så ont att jag verkligen behövde sitta och vila dom..
På vägen tillbaka till Tunnelbanan såg vi denna skotten, som jag var tvungen att fota eftersom jag lovade mormor att fota om jag såg någon i kilt xD
Alltså det är SÄLLAN jag äter upp på en restaurang, men när vi på kvällen åt på Angus Steak Houses så gjorde jag det, DET VAR SÅÅÅÅÅÅ GOTT !! okej det var rätt så dyrt där men det var det värt, den goda maten och servicen så betalar man gärna fullt pris, så om du gillar kött så tipsar jag om det stället,  man tar bara tunnelbanan till Leicester Square så ligger det typ på andra sidan gatan ,, det är inte svårt att Hitta,
MÅNDAG

Idag, måndag så skulle vi gå upp så vi kunde möta pappa kvart i fyra för taxin som skulle ta oss till Liverpool street station skulle hämta oss fyra, men antingen så gick inte larmet på min mobil eller så var båda för trötta för att märka att det ringde för kvart i fyra knackar pappa på dörren för att vi ska gå ner, så vi fick en jävla fart på oss att slänga på oss kläderna och ta med oss väskorna så att inte taxin skulle åka iväg igen, när vi kom till stationen tog vi tåget därifrån till flygplatsen. På flyget hem somnade jag och Dennis och sov nästan hela vägen, alle fall jag.
Väl tillbaka i sverige gjorde vi det lätt för oss genom att äta mcdonalds så vi skulle hinna äta innan Dennis skulle ta tåget hem.
efter det tog jag ett fotbad med mammas "foot spa" som även typ masserade, det var skönt, efter det somnade jag och sov fram till middan, sen gick jag in i mitt rum för att kolla vad som hänt här i sverige, laddade upp bilderna och nu skriver jag här. inte för att jag direkt ville åka hem, det var jättemysigt i London, men det är samtidigt skönt att vara hemma igen,
imorgon skall jag ha behandling, den skulle egentligen börjat idag men vi fick lov att skjuta på det en dag eftersom vi kom hem idag, får se om jag hittar på något mer imorgon eller om jag bara tar det lugnt och vilar. 


ciao! eller jag kanske skall säga "Goodbye, see you later" ?

halsningar fran london

heej ar antligen i london nu. ni far ursakta saknaden av prickar, men det ar ju england

kan inte skriva langt, men ville  bara saga att  vi har landat, vi har akt mycket tunnelbana och sett perrongen dar harry potter springer igenom, bild kommer senare,

vi ses !

äntligen london!




idag vart det sjukhusbesök för blodprov och prata med läkaren. så nu har jag fått en annan sort sömntabletter för dom förra funkade ju inte.  och dessa ska inte vara så länge så jag inte ska vara dåsig på morgonen.

imorgon är det skola med favvoläraren det ska bli kul:) och sen kommer Dennis :):):)
På fredag då flyger vi, ja då blir det London :):):) äntligen! 


nu tittar jag på two and a half men, mkt kul,
vi hörs !

NP

usch försov mig i morse och vaknade en halvtimma innan läsförståelseprovet i engelskan, asså det nationella började så jag pratade lite med pappa och vi bestämde oss för att jag skulle sova vidare och gå till skolan senare för att äta och göra hörförståelsen, 
nu sitter jag och väntar på att annika och christopher skall komma hit och leka med mig :) 

ses sen !

sooova

idag vaknade jag två,, TVÅ!! jag tror aldrig jag gjort det tidigare,, men jag behövde sova ut så jag tog sömntablett igår kväll.. 

imorgon är det skola,, nu är jag i alla fall säker på att det inte är projekt vecka utan vanlig vecka,, så jag börjar halv två. :)

jag känner att det är väldigt korta inlägg och ytterst liiiiite bilder som kommit upp det senaste,, jag skall försöka skärpa mig, men jag har inte vart på humör,, ciao !

gamar i sverige

jag skrev aldrig det igår, men då var det min och Dennis 16månaders dag,, tänk er 16! månader :)
pappa hade kalas idag, det var väl kul, som det brukar,
har dock inte sett hela huset såhär städat på jättelänge,
imorgon skall jag nog sova, trött som satan, och om det blir fint väder kanske jag tar med kameran ut och försöker få vild på några vitsippor??



haha jag och pappa blev jättekonfunderade när vi såg nåt som liknade en Gam jätte mycket förut, men så kom pappa på att det kunde vara en Häger och då blev vi lite lugnare,,
vi ses !

RSS 2.0