Jennie Isabelle Poulsen


Gammal bild

Jennie du min underbara vän,
Du är närapå raketdriven.
Alltid på gång med nya påhitt,
Och alltid har du mig underhållit.
Men du är alltid rar och snäll,
Jag älskar dig, förstår du väl?
Tack för att du finns för mig,
Jag hoppas jag aldrig blir utan dig!

En lite funderare..

Jag saknar att sakna,
Jag hatar att hata,
Men jag älskar att älska.

Ni känner väl igen det?
tt det är längtan att längta som är större än längtan i sig.

Fundera lite på det och säg sedan om ni håller med mig..

Kramar Rebecca!

Jahopp det var ju perfekt!?

Jag gick upp i tid imorse för att gå till skolan och jag var glad över att äntligen få åka dit igen med en god natts sömn bakom mig.
Jag satt med under kutur- och idéhistorian men med tiden fick jag huvudvärk. Vid lunchen var den alldeles för jobbig och efter GICK jag hem.. ja, det var så hemskt att jag inte ens klarade av att vänta på att mamma skulle sluta utan jag promenerade hem. 
Det kanske inte var det smartaste i denna kylan för när jag kom hem så kändes det ännu värre..
Nu har jag vilat en stund och tagit värktabletter men inte fan hjälper det!
Hoppas att det hjälper med en till natts sömn sen, tänkte ta en tupplur men fastnade i förhäxad.

Hoppas ni mår bättre!

Dag 12 - I min handväska


Jahopp då är det bara till att göra en lista då?
I min handväska finns det:

Plånbok
Borste
Nagelfil
Nagellim (till lösnaglar)
Pennor
Lipsyl
Ipod
Glasögon
Vantar
Mobil
Nycklar
Tuggummi
Godis (oftast)

Tja de mest nödvändiga sakerna, men ibland slinker det ner lite annat ocksåDag 11 - Mina syskonJag vet att jag skulle skriva detta igår men jag hade ingen vidare skrivlust..
Men denna är lätt, Jag har bara ett syskon, Min storasyster Annika.

Jag och Annika har alltid vart såna systrar som alltid lekte med varandra som unga, visst vi bråkade jämt och hade även andra kompisar men det var ändå så att vi alltid lekte med varandra, 
Hon bossade alltid över mig, bestämde alltid vad vi skulle göra, och om hon inte fick som hon ville blev hon jättesur, till exempel när vi spelade Monopol FICK jag inte köpa Normalmstorg eller Centrum då ville hon inte spela mer så det fick jag helt enkelt finna mig i. 
jag tyckte det var roligt för jag slutade "leka med dockor" innan henne, och när hon ville göra det så var hon för "gammal" och sa att hon ville göra det för min skull, mmh, jovisst jag tyckte inte ens det var roligt, 

Men kul det hade vi ofta, vi hade ofta för oss massor av roligt.

Sen jag blev sjuk har hon alltid tagit hand om mig, hon har alltid funnits där.
Eftersom hon missade mycket det året då jag blev sjuk så lät jag henne göra sin slut uppgift i Foto kursen om min operation, det var läskigt och rätt pinsamt, men jag lät henne göra det för att det var mitt fel att hon missade och jag ville gottgöra det, jag tror hon fick bra betyg på det, vilket är jättebra, hon är duktig min syster, när jag gick på hede så tyckte lärarna att jag inte var så duktig alle fall inte dom som hade haft henne innan för dom jämförde alltid oss. Hon blev nog väldigt skoltrött på gymnasiet men vem blir inte det? men hon lyckades att ta sig igenom det i alla fall. nu läser hon Natur och mattematik i barnens värld på universitetet och jag är så superstolt! 
Hon har en pojkvän som hon har haft sen hon slutade ettan på gymnasiet och dom är underbara tillsammans. 
Han är som en extra bror för mig. och tar alltid hand om mig.

Min syster är även så vacker, det har jag alltid vart så avundsjuk på ..Nostalgi

Jag satt och kollade gammla bilder på pappas data och hittade massor.

Haha typ bar eller vad?

JA, jag och Annika spelade badminton mitt i vintern (hennes idé.. ;) )


Ni som inte trodde jag hade stökigt när jag var liten kan tänka om, inte ens garderobsdörren sitter där den ska xD


Slutar med en gullig bild på mig och min kusin Omar! :)

vinter

Nu när vintern och kylan är här kanske det är dags att skriva något fint om det,, ber om ursäkt bara om mina dåliga rim..
Vita flingor mot marken faller,
Hjärtat göms bakom kylans galler,
Varm choklad i magen värmer,
Tar emot med öppna händer,
Vintersagans ädla charm,
Bevarar kärlek i dess barm,
Jag mig nu till sömnen beger,
Så drömmen om lycka tilldelas mig och er.

Julstämning

Eftersom jag och (mest) syster inte är färdiga med den nya bloggdesignen så har jag denna för att komma i lite julstämning, :)

Nu sitter jag och tittar på Förhäxad och tar det lugnt, imon är det skola och som tur var så ska mamma kolla om on kan börja senare så hon kan köra mig, annars så fixar pappa det, och det är skönt så slipper jag GÅ i snön till skolan,, jag bor ju för nära skolan för att få busskort från kommunen,  -.-'
Men jag tycker jag borde få åka buss på kommunens bekostnad för att jag inte KAN gå så långt så ofta..

Avslutar med en liten bild på mig från innan idag ;)

Lite bilder

När jag lade över bilderna på vad jag hade på mig idag så hittade jag lite mer bilder som jag tycker om, (det är pappas kamera men alla bilderna förutom de två första har jag tagit)..

Jag och halvkusinens dotter Kajsa, (vi pratade hemlisar) ;)


Om någon tror att jag aldrig bjuder på mig så har den personen fått nåt om bakfoten, detta är en vanlig syn för de jag umgås med :)


Jag tycker inte om hela bilden men om man kollar i spegelbilden så tycker jag att jag ser normal ut :o


När jag först blev sjuk så fick jag detta underbara brevet från Gil, vi var inte direkt kompisar då men hade ändå känt varandra lääänge, och det brevet får mig att tänka på att det finns folk som vill att jag skall kämpa och det är en av anledningarna till att jag gör det :)


När jag opererades första gången så var det en äldre kvinna som låg inne samtidigt, jag träffade henne aldrig men mamma och pappa gjorde det och hon hade gjort ungefär samma operation och så skrev hon två kort till mig, snacka om att jag blev glad, hon var ju inte heller tvungen att skriva till mig :)


Idag är det första advent och vi har tänt första ljuset :)


Jag har alltid fuffens för mig, hehe helt plötsligt hade jag gjort en snögubbe och sattit den i skåpsdörren :)


Sista bilden nu, kanske skriver nå mer senare men hejdå så länge :)

Dag 10 - Det här hade jag på mig idagJag ber om ursäkt att bilderna ligger ner..


Ja idag blev det en slappardag, tänkte inte göra nånting, vaknade halv två och jennie smsade klockan två och skrev att jag kunde komma över och hämta pengarna rasmus var skyldig mig så då hoppade jag i denna klädsel oh gick över till henne en snabbis,
Jag har på mig:
MoveIT (skolan) Tröja och Mjukisbyxor.
Under hade jag min starwars tröja och ett par shorts,
Sen åkte jag och pappa till maxi och då ville jag ha lite snyggare kläder så då tog jag på mig:
CrockerJeans från JC som legat i garderoben sen operationen i somras..
Grå tröja från HM
Blå/svart Sjal som jag köpte typ 2008 och inte haft på ett år eller nåt. tyckte inte den Rosa jag hade innan passade till.
Tomteluvan som är ett måste för mig på första advent :)

Kan man ansöka om delad vårdnad för en chokladkalender?

Haha nej jag har inte sett nån dålig amerikansk tvserie.. 

Häromdan köpte pappa en varsin chokladkalender till mig och syster, men det visste inte mamma så hon köpte tre stycken, när jag berättade det sa hon att jag kunde ta den ena så kunde mamma och pappa ta de andra två, jag tyckte det var en fair deal men nu känner jag mig lite skamsen,, liksom annika då? borde inte hon också få en till, så nyss kom jag på Idén att vi kan kanske dela på den,, typ ena får alla jämna tal och den andra får dem ojämna.
Nu ska jag bara komma ihåg att fråga Annika om det om typ tolv timmar (tidigare vågar jag inte höra av mig)

hehe,, nu ska jag soooova.. tror jag.. man vet ju aldrig med mig ;) kram! nu blir det många inlägg ;)Idag skall jag till Eva för att mysa med henne och Anki och kanske Evas döttrar, 
Dom är så Härliga, Eva och Anki alltså.
Vi skall äta Middag och Mysa till det.
Ibland behövs det inte mer än två härliga människor och lite kvalitetstid, man behöver ju inte alltid vara ute på massa äventyr näe, ibland kommer äventyret till en i soffan istället :)
såå nu ska jag sminka mig och bara chilla tills Moster Anki ringer :)


Tjena tjena, Mellan bena ;)

Dag 9 - Min tro


Tro, Jag vill känna Tro, Jag vill känna morgondagen andas här i lugn och ro, i en vintervärld, finns det någon tro? Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten, känna tro igen.


Ja alltså vad är tro? En snubbe som sitter i himmelen och bestämmer över våra liv? njae, men låt mig förklara hur jag tänker....


Jag tror på vetenskapen, alltså på big bang och att vi blev till från molekyler i vattnet som utvecklades och sånt, MEN samtidigt tror jag att det finns något som liksom är utöver oss, nånting andligt, jag tror på själen, att det är vad som får oss att vilja gå vidare, veta mer, och det som bryter ner oss när vi är ledsna, och jag tror på ödet, att allting är förutbestämt men hur vi kommer dit vi ska det väljer vi själva, ja jag är rätt så motsägelsefull när det gäller min tro, eftersom jag tror på vetenskapen samtidigt som jag tror på nånting liknande en gud. Den enda gången jag ber är när jag antingen är med konfagruppen eller när jag verkligen känner att allting känns hemskt eller om nånting dåligt händer någon annan. 

Vad har ni för tro/icketro? 


Dag 8 - Ett ögonblick


Alltså jag har inte riktigt fattat vad man ska skriva på denna, Ett ögonblick, så jag tolkar det som att jag ska skriva om ett ögonblick som betyder mycket för mig.

Det var en lördag tror jag, eller i alla fall en helgdag. Mamma tjatade på morgonen att jag skulle klä på mig, och tillslut så gjorde jag väl det, kom ihåg det att det var precis när vi upptäckt att jag hade cancer. helt plöttsligt kom två personer in i hallen, dom bad mamma sätta nånting för mina ögon så jag inte kunde se någonting. Jag blev väldigt chockad över vad som hände, men samtidigt som jag blev lite rädd så var jag ändå nyfiken över vad som skulle hända, De två nästan föste mig ut ur huset och in i en bil. bilen körde runt och runt, så att jag inte skulle veta vart vi åkte, sen stannade den, så fort jag kom ur bilen fattade jag ändå var jag var, jag vet lixom känslan av att gå på det gruset och hur det låter i den ladan, dom satte mig på en stol och tog av blindfållan. dom pekade på två kroppar som låg och såg döda ut och anklagade mig för att ha mördat dem, dom hade till och med BILDBEVIS och visst det såg ut som jag bakifrån med min svarta tröja som var min favorit under den tiden. jag höll en kniv på bilden på väg till att döda, jag försökte komma undan och om jag minns rätt slå släppte dom mig tillslut, då fick jag massa kramar och presenter istället, det var tillexempel då som jag fick min Giraff som jag verkligen Älskar.

Alltså har man fina vänner eller har man fina vänner!? Ja det "Ögonblicket" Betyder mycket för mig och jag lär alltid minnas det. Tack mina fina vänner som var där och låtsads som att jag hade mördat Anton och Kiffe, haha Det var Nanna som dom hade tagit kort på med kniven i allra högsta hugg! 


Design

Eftersom jag totalt tröttnade på min bloggdesign redan när jag fixade den, så har jag bett syster min om hjälp, hon har börjat på den och det ser hittills bra ut :) 
Den jag hade innan vad bara tillfällig då den första (den svarta) så blev ju inte texten rosa hos alla utan den var med svart, och min andra så var det nånting annat som inte heller funkade, så nu har jag bestämt att ha en såndär färdig design tills syrran är helt klar :) 
Hon är så snäll som hjälper mig med det! :)

ps. den sista du skicka becca_logga_ocean3 var bäst tycker jag :)

pps, var detta tillräckligt kort? eller ska jag skriva ETT ord per inlägg? ;)

hejhej


Hej det blev en mysig, kväll med Victor och därför får jag skriva Dag 8 och 9 imorgon, det blev rätt sent sen så bäddade jag och tittar på film, sen när sömnisarna verkar så ska jag sova :)
Imorgon skall jag till Hilmersgården, :) 


från raw comedyclub "Chinees allways look like theyre angry, what up with that? It's OK i can sy that because two of my friends are Rasists, Okey, Okey. keykeykey (KKK)"     hahahhhahaha

Weei!

Snart kommer Victor ! (y)


Ibland (alldeles för ofta) ger jag upp


Ni är många som säger att ni ser upp till mig, tack jag förstår hur ni tänker. Men har ni tänkt efter på vad det är ni ser upp till egentligen? det är ju inte så att jag VILL vara STARK och kämpa mot cancern utan att ge upp. Jag har ju mer eller mindre blivit TVINGAD till det. Ni hade vart minst lika "starka" som jag om ni vart i mina skor.. Jag visar inte alltid alla de gånger jag känner att det inte är värt att kämpa.hade jag det hade ni sett mig som en som ger upp alldeles för ofta. Jag visar bara när jag är på topp- och bottenhumör.. inte alla de gånger mitt emellan. jag skulle uppskatta mängden av uppgivandet är en liten stund varje dag mer eller mindre.. ni skulle förstå bättre om ni vart i mina fotspår.... 

xoxo becca

Dag 7 - min bästa vän.


För mig är det jobbigt att skriva om bästa vän, jag har så många BRA vänner som Erica, Lisabell, Tobbe, Rasmus, viktor, Jonas, Pappa och moster. Men som Bästa vän måste jag nog säga Jennie. 

Jennie Isabelle Poulsen
Hon har funnits där sedan jag blev sjuk fram tills nu, ja hon har stannat kvar vid min sida trotts att vi bråkat och trotts att jag vart borta mycket för att jag vart sjuk,
Det är svårt att förklara men jag känner så att oavsett om vi inte umgås på en månad eller mer eller om vi har världens fajt så vet vi att vi fortfarande har varandra för alltid. 
När jag är nere vet hon hur man får mig på bra humör igen, 
Hon kanske inte alltid har de rätta svaren på alla de dära hjärtefrågorna jag har men jag brukar finna rätt efter att ha pratat en stund med henne, det är liksom som om hon förmedlar svaren utan att säga dem direkt till mig.
Vi pratade igår (onsdag) om vad vi hade gemensamt, vi är ju rätt så olika, jag är lång och brunett hon är kort och (egentligen) blond, jag går samhäll och hon går transport, hon arbetar på mcdonalds och jag gör vad som hellst för att slippa lyfta ett finger, hon vill flytta hemifrån medan jag är hemkär, hon bär oftast bekväma kläder medan jag jämt försöker klä upp mig, ja alla de där yttre sakerna särar på oss men jag tror det är bra för då är vi oss själva och inte kopia av varandra, men däremot har vi ju en del gemensamt också, När det gäller spel så är vi typ exakt likadana förutom att jag inte spelar det där spelet som hon älskar som jag alltid glömmer namnet på, fråga henne vad det heter.. vi funkar perfekt när vi är ute och shoppar, Våran humor är rätt snuskig när vi är tillsammans och det går inte en kvart med henne utan ett skratt, I köket funkar det bra med, här hos mig så lagar jag maten och dukar medans hon ger sällskap, det konstiga är att jag tycker om det, jag vill ju laga mat till henne för att jag tycker om det och blir glad när hon också uppskattar maten :) När det gäller filmer så är vi helt sammanlänkade, okej jag gillar skräck men inte hon,
men det tittar jag ändå nästan bara med Annika och Christopher 
Vårat SUPERINTRESSE för DISNEYCHANNEL och Disneyfilmer är liksom helt enkelt våran länk typ., åååh, Förhäxad och fast and furious filmerna är våra största svaghet skulle jag nog tro. och vi är kungar på Halo3 också ! :)

ah men det viktigaste i alla fall är att vi alltid finns för varandra, i vårt och tort tills döden skiljer oss åt,, haha vi borde kanske Kompisgifta oss ? samma löfte typ fast somvän då maby we should try? it would be awsome!

okej nu är jag för hög för att skriva mer jag börjar få synvillor och skit,, it scares the hell  out of me!!! :O

xoxo Becca

Går mot ljuset! :)

Efter att ha bäddat, bytt om och fått lite uppmuntran så känns det mycket bättre, kan nog till och med somna utan att några tårar spills, kanska jag fäller en eftersom jag råkat riva mig I NAVELN!, Typ hur ofta händer det!? 

I KNOW YOU LIKE ME! (y)

Svar på kommentar,

"Hej Rebecca!
Du vet nog inte vem jag är, men vi gick på samma dagis när vi var små. Till saken som jag skriver för, jag är så oerhört imponerad av dig och du borde vara stolt över dig själv! Att du varit/är(?) Sjuk och fortfarande har en positiv inställning till livet! Du får mig att inse att man ska ta vara på livet och njuta så länge det varar. Du är stark! Att du har klarat detta betyder att du klarar vad som helst!! Tro mig! // dagiskompis"

Hej "dagiskompis" Jag skulle gärna vilja veta ditt namn så jag kan se om jag kan minnas dig som person. var vi vänner? lekte vi tillsammans? och hur minns du mig? 
Jag kan ärligt säga att din kommentar tog mitt hjärta med storm och jag vill tacka dig för att du fick mig på bättre humör så tack "dagiskompis"! 


Kram! Becca

I feel bad - Rascal flatts (igen)Det känns som om nånting saknas, jag kan bara inte sätta fingret på vad det är.

har vart på riktigt bra humör hela dan men plötsligt slog deppigheten emot mig, jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det!! jag fattar inte ens var det kommer ifrån, typ känner bara för att gråta men jag har ingen anledning till att göra det,, nån som kan förklara för mig vad som händer, jag vill bara gräva ner mig under täcket och gömma mig till helgen, men hallå!? för det första är det ju bara absurt att jag helt plötsligt känner så! sen så kan jag inte lägga mig under täcket eftersom det ligger nerpackat i soffan, måste ju bädda först... 

det ska jag ng göra nu, så jag kan lägga mig och lipa över mitt patetiska liv,, ,, jag vet att det inte är patetiskt men när jag är på detta humöret så känns det så.. ha det så bra medans ni kan!

Dag 6 - min dag


Jaa min dag är helt olika beroende på vilken vecka och veckodag det är.

Denna veckan ser ut så här:

Måndag: skola från 9 till typ 1, sen gick jag hem till Erica och tjattrade med henne, och sedan hem igen och lägga mig och sova.

Tisdag: upp tidigt, bädda och städa, träna på wiifit, äta på restaurang-Varla, göra engelskaprov, sen skola från 3 till halv 8, och hem och sova.

Onsdag: Moster ringde och väckte mig vid halv tolv, jag städade, bäddade och gjorde iordning mig, moster och kusin hämtade mig och körde mig till sjukhuset i kba för att ta blodprov, sen åkte vi till maxi och handlade mat, där kom jennie också så jag handlade mat till oss, moster och kusin körde hem oss så jag lagade mat till mig och jennie, sen gick vi ut och fotograferade, sen hem och spelade DS och sen halo3på 360, sen gick hon och nu sitter jag här, ska se på film tror jag och sedan sova.

Torsdag: skola från 9 till 3, sen kanske leka med victor :):))

Fredag: skola från 9 till 20 i 3 sen vet jag inte.. 

Lördag: vet inte? kanske till Hilmersgården där det är musikkväll?

Söndag: vet inte?

Videoblogg 4

Dag 5 - Vad är kärlek?

Ja vad är Kärlek egentligen?
De är den pirriga känslan när man träffar någon man tycker om.
Att fullkomligt kunna lita på den andre.
Att känna saknad.
Att spontant känna att man saknar någon.
Att ständigt tänka på någon.
Att känna oro över den andre när den är utsatt för fara med mera..
Kärlek är inte bara genom en "man och en kvinna" utan man kan ju även känna kärlek till en familjemedlem, en vän eller till och med en sak man tycker mycket om..
För mig är kärlek allt. Det är anledningen till att jag går upp på morgonen och anledningen till att jag kämpar vidare med in sjukdom. Som ni redan vet så har jag för lite mer än en månad sen blivit dumpad av D som jag var förlovad med i ett år. Jag kan medge att jag helt tappade tron på kärleken, men under lovet så ryckte jag upp mig och insåg att kärlek fortfarande finns och att det än borde vara min mening med livet.
Ni kanske ser det största problemet? antagligen inte.. men sjukdomen och avbrottet av förlovningen har gjort så att jag har svårt att öppna upp mig för folk. Det märks kanske inte men det är när jag verkligen är intresserad av någon som det låser sig. men jag får väl helt enkelt vänja mig..


Rascal Flatts

JAG ÄÄÄLSKAR Rascal Flatts!
Dag 4 - Det här åt jag idag.


Okej låt oss köra dag fyra. har inga bilder på vad jag ätit, men jag kan i alla fall dra igenom det med ord.

Frukosten bestod av en Äggmacka och en kopp kaffe med socker :)

närjag kom till skolan drack jag en kopp kaffe till, tyvärr fanns inget socker så jag hade lite oboy i istället, det var faktiskt rätt så gott (a)

Till lunch åt jag pasta med skinka och ostsås? på varlarestaurangen.

Lite senare hemma hos Erica fick jag några pepparkakor :)

sen gjorde jag äggröra och åt även pepparkaksdeg.

som ni kanske märker så när jag äter nånting specifikt som jag blivit fäst vid, så äter jag det ofta, som äggen, såg när Piper lagade det i förhäxad och blev jättesugen på det så det var bara till att göra det.. och pepparkaka har vart min stor kärlek sen jag var liten och till och med fick det i både födelsedagspresent och julklapp :)
byebye !

I skolan

Jag och Lisabell!


Jag gillar inte projektveckorna, jag gillar inte projekt veckorna, men jag låtsas som att göta det för att inte göra en viss lärare besviken..


Idag är det skola,, så segt gick upp extra tidigt för att gå hit men som tur var kunde moster Ann-Christine köra mig hit. efter skolan kanske jag skall hälsa på Erica! :) jag saknar henne verkligen! 
imorgon går vi från 3 till 9 för vi har öppet hus så folk kan se hur vi arbetar., lite läskigt ändå menmen ,,
nu ska jag lyssna på när Tomas pratar,, 
xoxo Becca !

Jahaja..

Jag borde kanske skriva nånting.
Hmm idag var vi på kalas hos faster, det var trevligt och det kändes som att jag åt hela tiden,, tog till och med med mig några pepparkakor som färdmedel,, 

jag orkar inte skriva nåt mer just nu,, liksom lusten har försvunnit för tillfället ,och jag har så mycket att tänka igenom just nu.. hoppas han där uppe hör mina böner för jag har allt för mycket som händer på samma gång och en massa känslor och tankar som måste redas ut och trasslas upp innan jag kan känna att jag kan ta det lugnt.

nu ska jag sova, Ciao!

Dag 3- Presentera mina föräldrar

Jag har alltid varit så tajt med mina föräldrar, jag var ju ett litet problembarn när jag var yngre men sen så lugnade jag mig oerhört mycket. Det är dom som har format mig till den person som jag är nu och jag älskar dem av hela mitt hjärta! 


min pappa heter Benny Aronsson
och
han är 47 år gammal.
han jobbar inom IT men vad hans "titel" är vet jag inte.
Pappa har alltid varit min kompis och han har alltid tagit hand om mig, 
Jag kan säga absolut allt till pappa och han brukar oftast kunna trösta mig, 
när jag legat på sjukhuset efter operation så är det alltid han som jag velat ha bredvid mig för han är så stark psykiskt sätt, pappa kommer ifrån Älvängen från början men när han träffade mamma så flyttade han hit till kungsbacka och har bott här sen dess, Jag är så stolt över pappa för hans framgångar på jobbet. som Hobby brukar han flyga radiostyrda helikoptrar. jag tyckte om det från början men nu är jag mer emot det, och det är inte så konstigt, jag e ju bara rädd att han ska krascha så att han skadar sig själv! Han är bra på att fotografera ochhan gjorde det jämt förr, nu har han mer slutat med det, vet inte varför men han kanske har tappat glöden?

.
Min mamma Heter Gunnel Aronsson.
och hon är 45 år gammal
Hon jobbar på produktionen på Astra Tech
För henne har jag alltid varit den där lilla flickan som inte kan någonting och alltid behöver hjälp. det har vart rätt jobbigt för mig och jag önskar att hon kunde inse att jag inte är så liten längre, vi bråkar ofta jag och mamma, liksom går varandra på nerverna men ibland så har vi våra stunder då vi är helt sams och till och med kan ha det mysigt med varandra. Mamma är Uppvuxen här i Kungsbacka så hon behövde inte flytta så långt från sin familj.


Berättelsen om hur mamma och pappa träffades är ganska intressant. Pappa och hans kompis Tomas skulle åka ner till Danmark,  På vägen höll dom på att krocka ordentligt med nån sorts lastbil, Dom var tvungna att lämna bilen på verkstad och var då strandade där dom var, så dom gick in på nåt ute ställe, tror det var ett disco. och där inne bjöd pappa upp den vackraste han kunde hitta och det var Mamma. jag kan inte alla detaljer i berättelsen men jag tycker ändå att den är så fin, och den är sann. tänk så hade den där lastbilen åkt någon minut tidigare eller senare? då hade mamma och pappa inte träffats, men jag som tror på ödet tror på det faktumet att det var meningen att det skulle inträffa!

 

xoxo Becca! <3

Dag 2 - Min första kärlekDet är konstigt ändå, faktumet "första kärlek"
Jag har hela mitt liv vart kär i olika människor, till, och med Roger pontare, ja jag vet att det bara är konstigt, men som yngre hade jag svårt att förstå skillnaden mellan kärlek och vänskap. så jag tar första kärleken från och med sexan då. jag kärade lätt ner mig i olika personer som jag träffade i skolan och på Hedegården, men den "första" var nog Jonas, Vi var bara tillsammans i en vecka men det berodde på att jag inte vågade träffa honom för att jag inte kände honom, men däremot blev vi väldigt bra kompisar efteråt, och nu är jag mer "kär" i våran vänskap, nästan som syskon, för jag kan dela med mig av allt jag tänker och känner till honom, visst att jag från och till tyckte om honom som mer än vän under tiden vi var kompisar, då tyckte jag det var hemskt men nu skulle jag inte vilja göra nånting för att ändra på det, jag vet att vi inte träffas så ofta, men när vi gör det så märker man att vänskapen fortfarande finns kvar och den är lika stark som från början..

Den "första" kärleken som jag har vågat leva ut var nog Dennis, först var vi tillsammans i nio månader då vi förlovade oss och var förlovade i ett år, ja ett år och nio månader, det är lång tid, och vi han göra mycket och har många minnen att dela på, men det tog slut, en liten annorlunda historia, antagligen så var vi inte så vuxna som vi trodde och gick ut på alldeles för djupt vatten. nu är det ju slut men jag har så mycket lärdom av vårt förhållande som jag kan ta med mig in i framtiden.

ja jag tror det var allt, om min första kärlek, Kramar från BeccaWhat hurts the most, was beeing so close, and having so much to say, and watching you walk away.

Ingen har sagt det till mig men tidigare idag när jag försökte ta en powernap så låg jag och tänkte..
jag kom då på att det kanske verkar som om jag är kallhjärtad, som om mitt och D's förhållande inte betydde någonting för mig och att jag är helt redo för att ge mig in i ett nytt förhållande utan att ens tänka efter.
men-
Jag vill inte att någon ska tro det. Jag saknar honom och det vi hade liksom ett år och nio månader försvinner inte så fort eller så jag kommer alltid komma ihåg det, men även smärtan av att han gjorde slut. jag väntade en månad på att han skulle ta tillbaka mig, en månad av hopp utan att det hände nåt.. 

Sen träffade jag V, och det fick mig att inse att det inte var värt att leva kvar i det förflutna utan istället försöka gå vidare, jag tror inte att det kommer bli lätt för mig, men kämpa, det kommer jag verkligen göra för jag tror det är meningen att jag skall gå vidare, och ja, jag tror på ödet!

Jag hoppas inte att ni ser mig som kallhjärtad utan som en tjej som blivit sårad och försöker resa sig upp igen, och jag hoppas att ni stöttar mig i min väg till att finna mig själv och att finna kärleken,, 

Kramar från Becca!

Dag 1 - Presentera mig själv


Ja vem är jag?
Jag heter Rebecca Maria Aronsson och föddes den 3:e oktober 1993, till skillnad från min syster så gick det fort, och jag skrek och skrek hela tiden..
som liten var jag mycket busig och lärde mig väldigt fort, vid sex månader ställde jag mig upp alldeles själv och när jag var åtta månader tog jag mina första steg. jag hade väldiga problem med öroninflammation om och om igen tills nån gång i sjuan då dom opererade mig och sen dess har jag bara haft ont vid förkylning.

Jag kan ärligt säga att jag var en jobbig unge när jag var liten, jag hade alldeles för mycket energi och alldeles för lite att göra. samtidigt var jag lilla Rebecca som alla ändå inte kunde annat än tycka om, speciellt på mammas sida av släkten där jag var yngst. Jag var duktig i skolan, särskilt i matte, det var alltid mitt favoritämne som liten, men jag gjorde inga läxor förrän tidigast i sexan, jag hade många vänner men alla gick på samma skola, det var sällan jag umgick med någon som inte gick på samma skola som jag eftersom jag på nåt sätt alltid har vart blyg för nya människor, det märktes inte lika mycket när jag var liten men mellan 2007 och 2009 så var jag nog så blyg det gick att bli.

När jag gick i sexan så blev jag mobbad, inte för mitt utseende eller för hur jag var som person nej, jag var kompis med den som var "populärast" och vi gillade samma kille, bara det lilla gjorde att killen och kompisen fick nästan alla emot mig, det var jobbigt då, men nu ser jag det som en lärdom om hur livet kan vara,, efter det så har jag aldrig gjort någon illa varken fysiskt eller psykiskt om den personen i fråga inte har sårat mig först för i sådana fall kan jag dra till med de mest elakaste kommentarerna som jag sedan alltid har ångrat att jag sagt.

Under sjuan fick jag en hejdlös tandvärk, FYRA gånger! jag fick utskrivet antibiotika varje gång men när tandläkarna hade fyllt fyra döda tänder så insåg dom att något måste vara fel, dom gjorde en röntgen och såg att även benet i underkäken var dött, så jag fick åka ner till Halmstad och ta ett prov för en cysta hade dom fattat att det var, så dom var tvungna att ta ett prov för att se om den var god- eller ondartad. veckan efter åkte vi till Grekland och hade de två härligaste semesterveckorna någonsin! vi fick vänta hela sommaren på svar från sjukhuset men vid skolstarten fick vi svaret att vi skulle åka till östra sjukhus och att sen se att det stod Barncancercentrum på dörren fick det att brista inuti mig. när doktorn sedan berättade att det var cancer, E.W.I.N.G sarkom hette den, jag har blockerat resten av samtalet men minns att både jag och mamma grät, pappa och syster satt mer och höll det för sig själva men jag kan nog tänka mig vad dom tänkte, det vi alla tänkte, Rebecca kommer dö. När läkaren sen sa att det fanns medicin till det så tvekade jag inte en sekund för att acceptera den. 
Jag fick medicinen i tre dagar var tredje månad jag har även blockerat det minnet men jag minns hur illa jag mådde, spydde dygnet runt inne på sjukhuset och åt ingenting. medicinen hjälpte i början men det hjälpte inte helt så dom opererade mig, bytte ut hela underkäken och sånt, sen fick jag även strålning och ännu mer cellgifter. 
sen så trodde vi att jag var frisk i ett helt år men då märkte jag att jag hade väldigt ont i knät och sen så fick jag jätte ont i ryggen och åkte in akut, det var cancer på båda ställena och jag fick först tömma lungorna på vätska och sen så fick jag medicin mot det igen. i somras så opererades jag igen, på båda ställen men i knät försvann inte allt så jag fick strålning där med, och nu har det även kommit till lungorna men jag har redan fått de olika sorterna av behandlingar som finns så jag testar nu ett par tabletter och får se om det fungerar.

Sjukdomen har inte bara vart dålig utan jag har ju formats som person av det, jag ser inte livet längre som något självklart och försöker nu leva som om varje dag vore den sista samtidigt som jag jobbar så hårt jag kan och orkar för ifall jag får uppleva framtiden, och om jag inte gör det så tror jag på faktumet om att jag har format människorna i min omgivning så att dom kommer göra stordåd i framtiden. och jag vill inte heller att man ska sörja min död utan hylla mitt liv, för mig är alla andra viktigare än jag och jag vill inte att någon skall tycka synd om mig utan se istället det som är bra med mig.. 

Hoppas att niförstår lite mer om hur jag var och är. 
xoxo Becca!

Utmaning,,

Hej allihopa! jag läste på Angelicas blogg om en 30 dagar utmaning där man skall göra allt från att presentera sig själv, reflektera över kärlek och rädslor med mera, och jag kände direkt att jag ville köra samma race! mår helt enkelt inte bra idag ...

Imorse vaknade jag när klockan ringde,
då kände jag verkligen att jag levde,
med världens huvudvärk och snuva och så hes att jag inte kunde prata så tyckte både jag och pappa att det var bäst att jag stannade hemma..
har tittat på förhäxad heeela dan,
men nu ska jag se på film i stället,,
An education heter den,, en riktig tjejfilm (a)

Ni har kanske märkt att jag gillar webbkameror ?

Tjena tjena mitt bena! eller när sidbena ;)

Visst är jag fiin!?


Tänkte ni kanske ville se mer än bara axlarna och huvudet!?

(Nu när jag såg bilden nu kändes det så fel för rummet ser ut att vara tvärt om men det blir ju så med kameror ;) )
Nu är det filmdax! byebye!!

ja vad tycker ni?

En med ögon blöta av tårar 
och en med hjärta av is
den första är sårad
och den andra utan känslor, givetvis..

Som ordspråket säger "bättre att älska och förlora än att aldrig ha älskat" eller hur?
Jag håller i alla fall med. Innan trodde jag att jag aldrig klara av att det tog slut mellan mig och D men nu ser jag istället vad jag har lärt mig av vårt förhållande och kan ta med den kunskapen till framtida förhållanden.

Man brukar ju säga att man lär sig av sina misstag och nu förstår jag definitivt vad det ordspråket syftar på..

Vad tycker ni?Förbannad? nej just det förhäxad var det ja..

Varför kan folk inte vara mer tacksamma? ALDRIG mer att jag hjälper de två som beter sig som idioter igen.. Från och med nu får dom klara sig själva...

Har haft en helvetisk dag och nu ligger jag hes, ont i benet och världens huvudvärk som suttit i hela dan...

får se om jag mår bättre morgon så jag kan gå till skolan,, inte så att jag direkt längtar dit med tanke på dagen idag men måste man så måste man...

nu ska jag se sista avsnittet av förhäxad på säsong tre och sedan sova så kanske jag blir lite bättre!? 

byebye people!!sammanfattning och förundran..

ja ska jag sammanfatta dagen i kort så mötte jag Victor på hedestation, vi gick till mig, typ tittade på tv och tog det lugnt, åt pizza och han åkte hem, självklart följde jag han tillbaka till stationen men tänkte ringa pappa så han kunde hämta mig där,, men nån gång under dagen hade mobilen dött så där stod jag på stationen och fick lite panik och gick sedan hem frusen och ont i benet från höften hela vägen ner till foten. 
imorgon skall vi som läser samhäll och ekonomi till gbg för analysering och dokumentering av olika livsstilar i de olika områdena, låter spännande, 

Jag har en efterlysning! fick en kommentar häromdan, en väldigt fin sådan, den berörde mig mycket, problemet är att den var anonym, och om den som skrev den skulle vilja säga vem det är skulle jag bli jätteglad men det är inget måste, ibland vill man ju vara lite anonym :)
kommentaren ligger på inlägget

Lite rim och ramsa om vad jag känner


Bilden är tagen i tisdags när jag gick hem från skolan,, stor skillnad på vädret från igår och idag! :O

Glader

imorse när jag gick upp bäddade jag om sängen till soffa, sen städade jag rummet för jag skall få besök :) Victor kommer hit och ska leka med mig! jag e glad! :) 

hehe vad barnsligt det låter men det är ju sanningen :)

uppdaterar mer senare, bye ! 


You're special to me!

När jag gick hem från skolan så gick jag förbimin gamla skola, jag upptäckte en sak.
dom påminde så mycket om hur eleverna var när jag gick där, samma roller , de populära, de som följde efter de populära, de som alltid går ensamma, de som är intresserade av sport, de som alltid har EN bästa vän som man delar allt med, de som tror att de är coola men som det pratas bakom ryggen om med mera. 
tänk ändå, de är helt andra personer men ändå de samma som mina kamrater.

sen började jag även fundera över hur andra ser mig.Dom jag mötte borde ha tyckt att jag var en konstig tjej som sjunger när hon går,
mina vänner och klasskamrater skulle jag tro att dom ser mig som den snälla tjejen som alltid är hjälpsam och generös.
Mina föräldrar ser mig som den lilla flickan som måste tas om hand,

vissa anser att jag är alla dessa saker eftersom andras åsikter om hur man är är det slutgiltiga. Och visst är jag väl lite av varje, men jag anser inte att jag är sådär försvarslös som föräldrarna verkar tro..
jag har inte kommit fram till någon slutpunkt än så jag får fundera vidare.. 

det var allt från mig för stunden i alla fall. kram!
I'm just me!

skola!

så klart kom jag sent till skolan idag igen.. jag har seriöst problem med sömnen trotts sömntabletter, 
som tur var hade dom bara sett en film under morgonen så det gjorde inte så mycket att jag missade den,, 
frukost/lunchen spenderades på restaurang-varla det var gott bara lite synd att jag fick ont i magen, menmen, sen gjorde vi nån undersökning om hur man som ung såg på skola/samhället/mobbing med mera.. 
nu sitter jag och väntar på att micke skall fixa uppgiften till på torsdag då vi samhällselever skall åka in till gbg och jämföra hur olika folk och samhället är på olika ställen.xoxo Becca!

Lite rim och ramsa om vad jag känner (a)

Inne i vinterns mörka vrå
Med mössa, vantar och halsduk på
Utan känslan av sommar glöd
Känner jag mig nästan död
Med minnet fast i forna dar
Dröjer mig ett minne kvar
Ett minne om kärlek och passion
Och ett minne om en viss person
Men den personen kan gärna dra
För det finns en annan jag vill ha
Han gör mig glad och är mig kär
Han har visat mig vem jag är
Vem detta är det kan man fråga
Bara om jag berätta våga
För lyckan finns men vet inte hur
Hur skall jag säga utan att bringa otur
Nu är jag trött och skall sova 
Men jag skriver imorgon det kan jag lova

With you my love, wherever you may be, through time and space, take my heart near to thee.

Självklart så skulle jag försova mig imorse vaknade tjugo i tio när jag började nio, känns lite sådär,
sen så har vi fått ny rektor och skolchef och nytt schema och skit,, tror det typ går utför för våran skola,, dom som känner mig vet att jag inte är så mycket för förändringar om det inte var jag som ville förändra saker och ting..
vi ska typ läsa 20 minuter om dan sjuukt! 
jaja nu får jag la jobba, inte för att jag vet vad jag ska jobba med men nånting får jag la göra?
Thihi Lisabell ligger och sover mitt emot mig och jag förstår henne, allting är så konstigt nu,,
Bye people!  Beroende (A)

Hehe jag är nog inte liiite beroende ändå 34 stycken och då har jag slängt några som vart slut,


Det var trevligt på farshatt fick även min födelsedagspresent av farfar och solveig.
nu skall jag sova! bye!

Farsdag!

Verkligen inte bästa bilden men så här fin ska jag vara på farsdag firandet idag :)Jag hade det jättetrevligt igår. först middag hos mormor för att fira morfar på farsdag, sen åkte jag direkt till Jennie där vi såg alla Harrypotter filmerna, myysigt hade vi! jag somnade lite lätt till varje film, men under sista sov jag som en stock, dom försökte väcka mig men lyckades inte hahaha jag var verkligen helt slutkörd xD vid tolv städade vi och gick därifrån, nu har jag gjort iordning mig för att fira farfar på farsdag, sitter och väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan piggna till lite, hoppas alla har det bra! kram!

Sitter hos mormor, fick syster i knät :)

20101113259 (MMS)

Sitter hos mormor, fick syster i knät :)


Flätor

Idag kör jag med Flätor! vad tycker ni?
Bye!

snabbis

Idag händer grejer! 
men skriver om det senare! 

Lösnaglarna tog jag av igår, så gick det med det, men nu ska jag vara utan nagellack ett tag och det känns bra.


berättar mer senare.. kram!

My wish for you, Is that this life becomes all that you want it to.

Skola idag mellan halv tolv och halv två rätt gött att gå på moveIT ändå (a)
Fast jag tänkte vara där elva så jag kan äta lunch innan så jag slipper gå hungrig hela dan.

Sen idag kaaanske jag skall hälsa på Erica, och sen skall jag plugga järnet för jag ska vara klar med historian senast söndag kväll och jag är upptagen både lördag och söndag så jag får helt enkelt göra en ordentlig pluggning idag..

jag sitter och lyssnar på musik, är redan färdig liksom, 
jag hade tänkt gå till skolan men vädret är inte på min sida så jag ska nog ringa moster och be henne köra mig :)


Jag gillar webbkameror! :)


Typ trött? jag? nej aldrig! haha


Hahaha det värsta är att det inte är någon effekt på bilden utom färgen,, så där snygg är jag i verkligheten! fyy vad jag skrattade xDXoxo Becca! 

Ååh kaffe innan skolan, gott! See ya! :)

20101112254 (MMS)

Ååh kaffe innan skolan, gott! See ya! :)


No matter how they tossed the dice, It had to be..

Rubriken, från låten happy together - the turtles beskriver min dag ganska bra! 
dom som var med på kultur och idéhistorian fattar det med tärningen..

Jag och Victor gick en sväng på stan och sen kollade vi lite på kungs och han bjöd mig på fika, det var LÄNGESEN någon betalade fika för mig som inte är släkt med mig (a)

sen när han åkte hem med tåget mötte jag kusin Robin, han hade precis kört halkan och det hade gått bra, jag följde honom hem och överraskade teskedsmoster, fick därmed träffa hennes date, han var trevlig och han gör moster lycklig vilket är det allra viktigaste!

när pappa sen skulle hämta mig blev han överraskad över att jag var där men han hämtade mig gärna, 
Nu skall jag ta sömnis och fortsätta skriva på historia arbetet som måste lämnas in senast på söndag kväll.
Nighty to you all! 


idag lärde man sig mycket!

Först en ganska intressant kultur- och idéhistoria lektion, sen lunch, efter det två timmar samhällB, påp Historian var jag ensam så jag fick åka hem och arbeta, nu skall jag snart åka och träffa Victor :)
see ya!

Du andas

Uppe i tid till skolan,, lite nöjd är jag ändå (y)
var färdig åtta och jag börjar nio hmm, bättre tidigt än sent kanske?
Snällaste moster Ann-Christine kommer och hämtar mig så jag slipper köra moppe dit!
skall nämligen troligen träffa en viss person sedan och vill inte släpa på moppen då.
Vaknade lyckligt till ett gulligt sms :)
ja jag skriver detta så att det inte blir lika tråkigt att vänta hehe,
ni är ju inte tvugna att läsa men nu när jag ändå har er uppmärksamhet så får ni gärna säga vad ni tycker om följande text..

Du andas,
Bröstet upp, sen ner igen,
Lungorna fylls än en gång.

Utanför fönstret faller snön,
stora vita flingor,
lampan på gatan lyser upp,
visar virvlande iskristaller,

Du vänder dig om och ser mig i ögonen,
leendet sprids till hela ansiktet,
det smittar sig över till mig,
armen om mig och jag känner att det pirrar till,

När solen sken,
och gräset var grönt,
då trodde jag aldrig detta,
men nu är det kallt,
och det är sant,

Jag blundar och somnar till,
armen kvar,
beskyddande,
älskande,
Du andas.

nu drar jag,, bye!

Gårdagens snällaste kommentar kom från Ann...

20101110251 (MMS)

Gårdagens snällaste kommentar kom från Annika.
Jag: 'sjunger med i låten från högtalarna på maxi' - I just want you from my own...
Annika: ahaa det var du som sjöng? Det var,så fint att jag trodde det var dom i låten som sjöng!

Ja det gav mig en riktig självförtroende boost :) 
Kram allihopa!


The Aronssons!

Haha är jag inte underbar?
Kollade igenom min bilddagbok och hittade denna bilden,, det är jag och pappa om vi skulle starta ett band, hah jag målade den i våras när jag hade långtråkigt på sjukhuset en dag och jag måste säga att det blev riktigt likt, 

Feels like I'm falling, And I, I'm lost in your eyes, You make me crazier!

Idag har vart en härlig dag,
Först försov jag mig men som tur var har jag en kompis (Jennie) som känner mig jättebra så hon ringde mig vid elva, jag gjorde snabbt iordning mig och tänkte precis gå då mamma kom hem så jag tiggde skjutts till lindälv så jag slapp ta moppen ;) där fick jag vänta typ en kvart men sen kom Jennie och Rasmus och så gick vi till mcdonalds, när vi hade ätit klart så skulle dom ha gymnastik, så jag gick med dom och satt med när Jennie bytte om men sen var jag tvungen att gå,( eller inte tvungen men jag vågade inte titta när dom hade gymmnastik ) så stället gick jag genom hela kungsmässan och bort till biblioteket där jag hittade tre böcker och fick fixat nytt kort, ni som har sett mitt gamla vet att det behövdes ;)
Eftersom jag var tvungen att vänta en timma på både syster och Jennie  så köpte jag en kladdkaka och en kopp kaffe och satt och läste där på biblioteks caféet, jag kände mig rätt så vuxen just då men samtidigt sååå liten.. när klockan närmade sig kvart över tre så gick jag till fontänen och väntade på de båda tjejerna, Annika hade inte ätit så hon ville äta mcdonalds och eftersom hon hade lyckats så bra på ett prov som hon fick tillbaka idag (hon fick 26 av 30, vilket blir ett vg och det är det högsta man kan få på gymnasiet) och jag var så stolt över henne att jag bjöd henne på mat och en mcflurry till alla tre, jaa så snäll kan jag vara :) sen började shoppandet, Annika köpte En jättesnygg kofta och ett par vantar, Jennie köpte ett nagellack, och jag köpte ett nagellack, ett baslack, lösnaglar, ett armband och ett par nya skor! 
sen ringde jag mamma och vi åkte hem. 
Annika hjälpte mig att sätta på lösnaglarna och jag älskar resultatet! får se bara hur länge dom håller ;)
På vägen då jag och pappa lämnade Annika i lindome skulle hon handla mat och pappa köpte Hannah Montana filmen till mig som jag velat ha länge men inte orkat köpa, e han inte fööör gullig!? :)
Nyss såg jag filmen och kunde verkligen iiiiinte alla låtarna utantill (a) (risk för ironi finns)
Nu är det dags för mig att sova för imorgon skall jag upp tidigt (alle fall tidigare än på hela förra och denna veckan) skall infinna mig hos tandläkaren halv elva i gbg och sen hos vanliga läkaren efter det plus blodprov,, liksom "the usual" för mig -.-'
Godnatt people!
Ps. här kommer bild på naglarna! :)

country roads, take me home, to the place, i belong!

Idag vaknade jag vid elva fick ett erbjudande om att åka med moster för att träffa Eva men som jag var tvungen till att avböja.
Sen gjorde jag iordning mig och när mamma kom hem fick jag med henne till restaurang Varla för att äta Kebabtallrik Jättegott
Sen när jag kom hem jobbade jag svenska a kursen som jag är tvungen att göra om, skrev först en dikt och började sedan på en novell, har försökt på novellen tidigare i somras men har haft svårt med slutet, denna gången vet jag redan i förväg hur den skall sluta (a)
Sen när Jennie slutade skolan kom hon över hit, först spelade vi lite mario på ds mot varandra som var riktigt roligt faktiskt, sen så spelade vi halo3 på 360n och det var ännu mer kul,, vi är grymma hon och jag , dödar alla aliens och regerar (y)
när hon gick hade jag mamma och pappa kul åt webkameran på datan.
PAPPA
MAMMA

JAG

Hehe sen tog jag en normal bild på mig och i och med den säger jag hejdå för nu skall jag se på film såg precis mickey blue eyes och den var jätterolig och nu skall jag se what planet are you from?  kaka passar bilderna jue!
Hej då!

you know who you are


I want to know, everything about you.

Yeah, everything about you baby.

I want to go, down every road you've been.

Where your hopes and dreams and wishes live,

Where you keep the rest of your life hid,

I want to know the boy behind that pretty stare.

Take me, take me, take me there.

Take me there.

Musse pigg e död :o

jag tog en promenad mellan åtta och nio.. kallt men ändå skönt att skingra tankarna lite..
var typ tio centimeter från att trampa på en död mus, men som tur var så missade jag, tänkte först ta kort på den men sen kom jag på hur jävla äckligt det hade vart så jag skippade det...

Rascal Flatts låtar går på repeat på min spotify (a)
-Broken Road och Backwards är favoriterna !Sitter och tänker på dig!**vad är planerat nästa vecka?
Måndag: Läxor och sen när Jennie slutat skolan ska vi leka (L)
Tisdag: Hälsa på Jennie och Rasmus på Lindälv, sen kanske hälsa på Erica om hon vill det :)
Onsdag: Tandläkaren på östra sen även blodprov och prat med läkaren där
Torsdag: Skola
Fredag: Skola
Lördag: vet inte
Söndag: Fira farsdag med farfar på fars hatt i kungälv
(ni får gärna höra av er om ni vill hitta på något alla dagar utom måndag och söndag)


Ann-Christine Svensson

Min moster och vän. 
Du är både rolig, och oerhört tröstande, 
du ställer alltid upp för mig och jag älskar att umgås med dig för inte en enda stund med dig är ointressant.. 
Jag har lite och säga till dig så fort du känner att du mår bra!
jag saknar dig massor och önskar dig all lycka i världen med allt du tar för dig för det kan jag ärligt säga att du är värd, Jag älskar dig moster!
Kram!

Haha tönten rebecca har suttit och spelat ...

20101107248 (MMS)

Haha tönten rebecca har suttit och spelat sims 3 hela dan (a) så nu ska hon ut och övningsköra (y)


Sånt jävla fusk att christopher blir brun ...

20101106247 (MMS)

Sånt jävla fusk att christopher blir brun av blixten i kameror ... Men tack både du och annika för att jag fick hälsa på. Jag blev typ överlycklig av att få komma hemifrån och träffa er:) puss på er och christopher, hälsa din mamma att kärleksmumsen var jättegoda:) puss och kram tavelram!


Bilistjävlar!

Min pappa är UNDERBAR!! 
vi var på kungs förut idag, och automatiskt styrde våra steg direkt till SIBA vilket är ett måste liksom, först kollade han på datorer medans jag småkollade på ipod och mobilgrejer fast jag inget skulle ha, sen gick vi till spelen där jag suckade över sims 3 kvällsnöjen, och då sa pappa helt plötsligt okej du får det,, inte på ett sånt där irriterat sätt utan bara helt ärligt och gulligt sätt, snacka om att jag blev glad och gav han en kram och struntade blankt i vem som såg! då kom jag på att Christopher , Syrrans pojkvän, lånade min egna dator för att streama live från lärarstudiedagarna på svenska mässan i början av veckan, så jag frågade hur det gick för honom och han höll precis på med att fixa den, så när jag och pappa åkte från kungsmässan köpte vi pizza och åt dem med mamma sen tog jag moppen upp till lindome och hälsade på Christopher och syster och tittade på när dom åt och när christopher spelade lite batman på 360 och viasde mig olika filmer och sånt, det var trevligt att bara umgås med dom utan att vi hade nåt speciellt bestämt, sen åkte jag moppe hem igen med min dator på ryggen och te filmer som jag passade på att låna. 
när jag kom hem såg jag mamma och pappa på den första vid namn eagle eye. den var helt igenom spännande och det läskiga var att när vi sett klart på filmen och zappade runt på tv:n var det ett program om just det om filmen handlade om typ vilket var rätt så komiskt.
Alltså finns det ingen biljävel som kan blända av för en moped som kör i mörkret när det är kallt ute!? mitt visir immade igen och det gick ju bra så länge det inte var något ljus som lös rakt i ansiktet mot en, men eftersom ingen bländade av blev jag nästan blind där jag åkte så jag var tvungen att öppna visiret och bli typ stelfrusen om ansiktet, typ tack för den! :(
nu skall jag installera om alla sims 3 spelen så jag kan spela dem, fast jag lär ju få vänta med att spela tills imorgon för installationerna kommer väl vara färdiga tidigast halv ett.. 
Byebye! 

igår !

jahopp då ska jag försöka minnas allt vad som hände igår hmm...
Först så åt jag och pappa lunchbuffén på tiopepe, hemskt vad världen är liten ändå..
I alla fall, när vi satt där fick jag ett sms av jennie där det stod att hon satt på tåget hem och skulle duscha, visst tänkte jag, sen när jag precis kommit hem fick jag ett nytt sms där hon skrev att hon skulle äta så då gick jag över till henne, hon hade antagligen redan ätit upp när jag kom för hon stod och slängde skräpet i papperskorgen och disken i disken, vilket kanske är ganska så självklart? jaja, sen så satt vi och kollade på förhäxad med hennes pappa,, så det är hans fel om jag skulle bli helt fast i det igen (a) 
sen kom Jennie ihåg att jag ville testa den nya mcflurry magnum,, ååh vad god den var!! 
när jag ätit den och Jennie druckit sin fanta exotic så åkte vi MOPPE till Rasmus som bor i mölndal,, fy vad kallllllllt!! 
när vi var där så var vi med honom och Victor :) vi åt tacos och tittade på dobidoo men inte hela för vi skulle åka till Rasmus jobb. där vi kollade in spökhuset, som vi inte märkte nåt spöke men jag kände lite kalla kårar i trappan (fast det sa jag inte till dom andra, så om ni tre läser detta så har ni inte läst just det.,)
Sen åkte vi tillbaka till Rasmus och myyste... hur man nu kan mysa till dr bombay ;)
sen var jag och jennie tvugna att åka hem,, och det var ännu kallare på hemvägen, fast då satt jag närmare jennie och höll om henne vilket jag inte brukar göra på den moppen utan jag bruka köra no hands xD
japp. sen kom jag hem och frös, och alltmedan jag blev varmare sommnade jag ,
Idag vet jag inte vad jag skall hitta på, vi får se..

natti!

hmm, jag borde berätta om dagen men låter bli,
somnar med jämna mellanrum så jag skall sova så fort jag har fått i mig en drickyoghurt, som har blivit typ det jag äter mest (a)
imorgon däremot kan jag skriva lite mer! :)
Godnatt allihopa som läser detta innan dom lägger sig och godmorgon till er som läser detta när ni vaknat igen och om ni läser det någon gång mitt på dan så säger jag ändå godmorgon för det lär ju räknas som morgon av mig ;)

Jennie Isabelle Poulsen

Jennie min vän, jag vet inte vad jag skall skriva riktigt,
Du vet att jag älskar, älskar ÄLSKAR dig! och det menar jag verkligen, 
Visst vi har våra stunder då vi inte alltid är överens (a) 
men jag tror inte det är meningen att två personer skall tälta ensamma tillsammans i en vecka ;)
näh men oavsett hur förbannade vi kan bli på varandra så vet vi att vi ändå har varandra på något sätt. 
Jag vet att jag kanske inte har vart rättvis eller social mot dig sen vi började på två olika gymnasium men jag skall göra allt för att ändra på det, för det är ju ändå dig som jag vill umgås med dygnet runt, eller kanske inte på natten om du sover hos rasmus, då får du vara ensam med honom, jag lovar, eller gör jag? ;) men du förstår ändå. 
Kram!

Benny Aronsson

ÅÅH älskade pappa du är verkligen min ALLRA bästa vän! :) 
jag älskar att vi kan prata om (nästan) ALLT! 
det kanske låter lite konstigt att jag säger att du är min bästis men jag kan alltid lita på att du finns för mig, dag som natt, och vi har i stort sett alltid roligt, tillexempel så kan vi ju leka med salt- och pepparkar på tio pepe , vi e som ler och långhalm du och jag, eller alle fall tror jag det, men har aldrig riktigt fattat vad det menas men jag antar att det menas att man är lika och det är vi, till sättet och framför allt humorn ;)
KRam!

Grattis!

Idag fyller min moster Ann-Christine år så alla måste säga grattis till henne :)
nu sitter jag och väntar på att få leka med bästa vän Jennie :)
fast hon är antagligen inte ens hemma än :O 
hmm, jag får hitta på nåt att göra så länge? 
blir nog tv tror jag ;)
uppdaterar mer ikväll,, 
KRAM! 

Typ rädd? ;)

Ååh vad kallt mörkt och läskigt det var att gå över kyrkogården ensam!!
okej jag kanske borde gå tillbaka några timmar..
Det började med att jag satt vid datan som jag brukar göra varje dag då jag plötsligt läste på jennie jönssons facebook att det skulle vara filmkväll med KU gruppen så jag tänkte visst jag kan väl gå dit och hälsa på, men först skulle jag äta middag med mamma och sen när pappa kom hem skulle han också äta, sen när han ätit färdigt så åkte vi ut för jag skulle få övningsköra, gjorde det igår med och tyckte jag skulle göra det idag också..
sen när jag hade kört färdigt så lämnade pappa mig vid tölöförsamlingshem,, jag visste inte ens säkert vilka som skulle vara där men det var dom vanliga plus några till och då blev jag glad för jag hade inte träffat de flesta sen kanske ett år sedan? 
ja så jag satt och smakade lite på tacosen dom åt, och såg sedan den första filmen dom skulle se, Dum dummare.,
sen kände jag att det var dags att gå hem så jag inte är alldeles för trött imorgon när jag ska leka med först jennie och sen även med rasmus och victor. 
så då började jag gå, och så tänkte jag att det skulle gå forrtare att gå över kyrkogården, och visst det gjorde det men det var jätteläskigt, jag som är såååå feg! fy och särskilt när jag såg filmen paranormal activity igår som jag satt och darrade av, menmen,,  typ 25 minuter senare var jag hemma i tryggt förvar och ännu har inte någon ond ande tagit mig :) 
nu funderar jag på att sova. för trött, det är jag verkligen!
Godnatt allihopa ! 

Annie Bengtsson

Tyvärr så  har jag inga bilder på denna datan så det blir bara text

Du är som en extra lillasyster för mig, du är jätte snäll och jag tycker det är synd att vi inte kan träffas på samma sätt längre..
Kram!

Ellinor Mehrén

Tyvärr så  har jag inga bilder på denna datan så det blir bara text
Du var konfirmandspräst och ungdoms ledare och såklart vanlig präst,
Du var så rar och betedde dig nästan som en tonåring vilket var så inbjudande 
nu hr du ju tvärr flyttat ner till skåne och vi saknar dig jättemycket här uppe! 
Kram!

Camilla Odhner

Tyvärr så  har jag inga bilder på denna datan så det blir bara text
Du är Dennis mamma och ett tag såg jag dig nästan som min egen.
Du är snäll och go och tog verkligen emot mig som den jag är.
jag vet inte vad jag skall säga mer än att jag saknar dig men det finns inte så mycket att göra åt saken,, 
Kram!

Annika Aronsson

Tyvärr så  har jag inga bilder på denna datan så det blir bara text
Min älskade storasyster, min enda syster och det vill jag absolut inte ändra på. 
Visst vi har våra stunder med bråk men det kanske bara är nyttigt att inte alltid komma överens, 
Jag vet att du kanske ibland hamnar efter eftersom jag är sjuk och du är "systern" och jag önskar jag kunde ändra på det för du är så underbar och alltid funnits där för mig och jag önskar jag kunde göra lika mycket för dig,,
Jag Älskar Dig
Kram!

Gunnel Lagnevall

Tyvärr så  har jag inga bilder på denna datan så det blir bara text
Gunnel du är min mormors brors fru, men även om det låter så långsökt så känns du mycket närmare än så.
du är alltid så snäll och förstående och när du sjunger den där visan (som jag inte minns namnet på) på riktig finlandssvenska å känns det riktigt mysigt och nästan som om man är uppe i norrland igen, så vackert som det är. 
det är synd att vi inte träffas oftare för du är en sån underbar person att det finns inte!
Kram !

Susanna Svensson

Tyvärr så  har jag inga bilder på denna datan så det blir bara text
Du är min äldsta kusin, 
Jag kanske inte har sagt det men jag har alltid sett upp till dig! 
jag har alltid velat vara lika uppfinningsrik och snabbtänkt som du när vi var små.
det känns som om du alltid har både kört men även tagit hand om oss yngre kusiner och särskilt mig (a)
jag är så glad att du har träffat Marcus som gör dig så lycklig, 
synd att jag inte kunde hänga med till ullared i måndags vi hade nog haft mycket att prata om skulle jag tro.. 
Kram på dig! 

HEJ!

Alla som kommenterar detta blogginlägget med sitt för och efternamn skall jag skriva varsitt inlägg där jag skriver om mina känslor för dig, hur vi träffades och hur våran relation ser ut i nu läget.. 


xoxo Becca <3

Bilder

Jag vet att jag ser alldeles läskig ut på bilden men tänkte lägga upp vad jag hade på mig idag :)
Jeans : Gina tricot
Linne : H&M
Tröja : Gina Tricot
Sjal : JC
Sen så tog jag kort på vad syrran hade på sig bara för att vi hade kul ;)

Hihi sen blev vi ledsna och gjorde puppy eyes
Men sen blev vi glada igen :) och lite galna!

Sen tog annika kort på våra skor, haha mina blev rätt så leriga på natten mellan söndag och måndag ;)

När jag och mamma åkte till maxi var det n...

20101103238 (MMS)

När jag och mamma åkte till maxi var det nästan fint väder, när vi sedan var på väg hem så både regnade det och haglade. Haha vi satt kvar i bilen en stund för att slippa det värsta, men det tog en liten stund sen sprang vi <3


Stolt stoltare stoltast :)

Systers pojkvän Christopher har filmat till lärarstudiedagarna på svenska mässan och jag är med i en av dem
klicka HÄR för att se den,
Han har gjort alla åtta pass filmerna och även  Growth avslutningsfilmen,, ni kan ju klicka runt på grgruls sida på youtube för att se resten av filmerna,, jag kan i alla fall säga att Annika är en stolt flickvän och jag är en stolt "Extra syster" hehe :)
nu är det dags för mig att soova :) nattinatti!

Serenity

Film blev det ! 
Vi såg Serenity, alltså jag och pappa gjorde det,
det är svårt att förklara men det handlar om en tjej som heter River Tam, hon verkar utifrån helt svarslös och kanske lite borta men det är för att hon är synsk och om hon sätter den sidan till, ett vapen.
dom skall ta reda på vad som hänt Serenity genom att plocka ihop alla pusselbitar och åka fram och till baka genom rymden och även skydda sig mot såväl Parlamentet och Reavers (ett sorts folk som dödar våldtar och äter andra människor utan hämningar) och det är en lång men fartfylld färd.
haha nu ska jag inte recensera mer idag, det räcker med boken (som hade lite mer detaljer så att säga) och detta om filmen, nu ska jag komma på något att göra det sista innan jag tänker sova , något förslag?

ja vad har jag gjort egentligen?

Kanske dags att uppdatera vad jag gjort idag..
Ja vad har jag gjort? 
Vaknade vid två och var fortfarande trött efter att ha sovit i 14 timmar, antagligen beror det väl på spelnatten trotts att jag sov mest (a)
sen så har jag laddat ner openoffice till macdatan så jag kunde skriva engelska bokrapport, men av någon anledning så dampar hotmail på denna datan så när jag blev färdig fick jag kopiera/klistra in och skicka till fröken genom adelanet, 
sen så har jag bara lyssnat på musik och suttit vid datan, vilket jag fortfarande gör, skall fråga pappa om han vill se på nån film,, annars får jag titta ensam,, 
byebye!

länkar till Jennie :)

för er som vill vet vad som hände söndag till lördag kan läsa det på Jennies blogg genom att trycka här
Jag kan ju säga att det var jätteroligt och jag gärna gör om det fler gånger :)
xoxo Rebecca

I'm so happy, i'm so glad, that i got you, i'd like to thank you, and thank you means merci.

Jag tror jag är lycklig,,
eller kan man vara lycklig samtidigt som man kan vara rasande på någon?
ja det tror jag faktiskt, 
för mitt hjärta dunkar högt och fort, 
Jag har ett leende som är som fastklistrat för det försvinner inte,
ååh jag känner att vad som än händer så fixar det sig alltid,
varför känner jag inte alltid såhär? 
jag tror bestämt att jag är reda för att gå vidare i livet, 
jag tror jag kan lämna det förgångna bakom mig och sikta in på framtiden,
Det känns så bra! 
som om någonting har lättat från mitt hjärta,
IIIIiiiihh! så glad jag är! 
jag önskar att jag kunde känna såhär alltid, 
kanske jag kan det?
ni får gärna ge tips på hur man gör i så fall..
byebye people! 

RSS 2.0