känner mig lite nere,,

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart
Once upon a time there was light in my life
But now there's only love in the dark
Nothing I can say
A total eclipse of the heart
(Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart)

Tack Mamma

Tack mamma för att du lagar mat nästan varje dag :)

Idag blir det;

Ryggbiff


Med Potatisklyftor och pepparsås(Har tyvärr inte bild på pepparsåsen) :)


Jag och Mamma


Tack pappa

Idag har pappa vart gullig och hängt med mig och letat efter de jäkla jeansen! först nordstan, sen allum, inte fanns dem, men hon på gina på allum sa att dom inte ens finns i storlagret där alla ginabutikerna får dem ifrån, snacka om populära byxor! men då gav vi upp vårat gina letande och gick in på JC (fortfarandepå allum) där jag hittade ett par svarta jeans till begravningen. ÄNTLIGEN!! hon kassörskan var urtrevlig, hon hjälpte mig med storlek och hjälpte mig med att bli klubbmedlem så jag fick jeansen 100 kr billigare. hon borde få en ros eller något :)

Men störst tack till pappa som var snäll och körde mig och hjälpte mig leta :)



Grattis farmor på 77-årsdagen!


(Bilden tagen från kalaset igår!)

kan inte sova och någon med tips?

Okej då,, dags att sova men vill inte, är pigg som fan, var trött förut , men piggnade till, tog bort sminket och borstade tänderna , kände mig fortfarande äcklig så jag tvättade håret, alltså inte peruken utan mitt egna riktiga hår (i handfatet) ja det är ju så kort fast det börjar samtidigt bli långt, önskar bara det kunde växa fortare..  
i alla fall blev jag ännu piggare, som tur var tog jag allla sömnisarna innan jag gjorde allt det där så jag borde nog kunna somna snart,,


Har ni nåt tips på hur man kan få håret att växa fortare?
Mitt hår ni3 cm kortare och jag tror det även är tunnare -, det är därför jag inte klarar av att gå utan peruken än, för jag har världens sämsta självkänsla.. 


Måste bara säga att jag ÄLSKAR min Iphone! ♥


film och tvserietips, och en fråga till er.

bättre humör såhär på kvällen, 

såg på Corpse Bride förut och den var jättebra ni borde verkligen se den!! 

nu tittar jag första avsnittet  av en serie som heter Firefly, har sett filmen Serenity som är gjord efter serien för att serien bara blev en säsong, filmen Serenity tycker jag mycket om så jag tror att jag kommer att gilla serien väldigt mycket .. 

göttar med daimglass (sån i paket inte strut), pringles och fanta exotic.. jag äter pringles sourcream & onion , vilken är er favorit pringles smak?

panik

Idag skall vi på kalas för imorgon fyller min farmor år, :) 

jag vart helt inne på att jag skulle blogga men nu när jag sitter här med en (nästan) tom sida så blev det stopp där uppe, inte en enda tanke kommer fram.

jag har vart på ganska dåligt humör på morgonen och det är jag väl fortfarande.. missade åttatabletten och tog den typ halv tio istället, så ont hade jag när jag vaknade, men men, låg kvar till tiotiden sen gick jag upp och åt frukost, sen så tvättade jag mig lite, orkar inte med att duscha idag så det blrv handfatsstvätt, sen hjälpte syrran mig att leta kläder eftersom jag e på så dåligt humör att allt bara känns fel. 

nu går klockan på både datan och mobilen fel och jag e på sämst humör igen.
Nu stressar vi iväg hej då! 



Jag är på jättedåligt humör!!! GAAAH!

Den som inga byxor har, hon får gå med rumpan bar...

Jag är sååå sur på Gina Tricot Jag vill Ha ett par jeans,  "Silvia" heter dem , har redan de gråa mörkblåa och de ljusblåa, men JAG VILL HA DE SVARTAAAAA!! OCH HELST INNAN NÄSTA HELG, men nej, Inte finns storlek 29 varken på kungsmässan eller när jag var på nordstan med Jennie, Finns det något mer Gina tricot i närheten av Kungsbacka/Göteborg??   .Jag ska testa nordstan en gång till men med min vanliga otur så lär inget bli funnet :/

Familjedag

Hej mina vänner, ja hej till er andra också ;)

Då jag somnade vid 3 inatt så var det inte mer än rättvist att jag fick sova tills klockan ett då syrran ringde, sen så får man ju räkna med alla jävla tablett alarmen, vid sex, åtta och tolv, som brukar ingå ta tabletter och springa på toan, så jag blir ju alltid störd i sömnen, jag önskar jag kunde få sovva en hel natt utan något tablettavbrott, men det är i så fall ligga på sjukhus och att få medicinen på nåt andra sätt, fast då är det ju ändå sjuksköterskor som springer in och ut ur rummet och då vaknar jag ju av dem, jag skule kunna ta och skita i tabletterna en natt men då kommer jag må sämre nr jag vaknar, tro mig, jag har missat att ta tablett i yrheten som är när man vaknar av larmet, jag måste ju vakna till helt för att kunna få till motoriken att hälla upp fantan i glaset ta ut de tabletter jag skall ta ur dosetten (som jag aldrig klarat mig utan) och så ska jag ju svälja tabletterna med fantan utan att spilla eller missa någon tablett.. och sen ska jag lyckas somna igen... 

jaja, jag gick i alla fall upp imorse och åt frukost, sen började jag göra iordning mig och under tiden så hade pappa åkt iväg till lindome och hämtat hem syrran, lite halvt snurrig begav vi oss av till kungs, alltså jag och Annika, hon skulle köpa skor, vi tog ett varv på kungs, först uppe sen där nere men hittade ingete särskillt,, 

När vi kom hem så testade hela familjen Aronsson att spela maxy-yatzy (Stavas?) 
efter det lagade vi tacos, syrran hackade grönsakerna, mamma fixa köttet, pappa skulle hjälpt till med pratade i telefon så jag fick sköta dukningen och upphällningen av ost, majs och chips, det svåraste;)
Gott blev det i alla fall:

efteråt spelade jag och annika geni,, hmm ni kan aaaldrig gissa vem som vann ?   JAAAG :):):)
Men under tiden så märkte vi att min kraft började försvinna så dom tyckte jag skulle sova en halvtimme, och sen znoosade jag en halvtimma till. helt plöttsligt var klockan åtta och tablettdags, 
sen spelade vi shlagerspelet, pappa ville direkt ha mig som lagkamrat men det viseda sig vara dåligt, för vi förlorade, men vi fick alla svåra frågor medans dom fick alla lätta :(  
sen försvann både mamma och papppa åt olika håll och gav mig och syrran tid att spela typ gamla spel som "råttfällan", "vemdär", "sänka skepp" och avslutade allt med ett parti poängpoker. där jag vann, sen bästämde vi att det var dags att nanna.

vi gjorde iordning oss tillsammans och sen sa vi godnatt, 
så nu får jag väl säga god natt till er med ,
GOD NATT ALLA NI SOM TAR ER TID TILL ATT LÄSA MIN BLOGGG TROTTS ATT DET IBLAND (OFTA) BLIR LÅNGT OCH RÖRIGT! Sov sött och dröm så söta drömmar!°

videoblogg nr 6



Skorna jag nämnde i bloggen.   LOVE THEM!


kopierat från min facebookstatus:

"hemma från sjukhuset , hhaaha jag sov typ alla de timmarna jag låg där, fick först blod och sen dropp för dom trodde att min trötthet beror på uttorkning.. dags att börja dricka mera kanske? nu känner jag mig lite skakig och snurrig, varm men ändå kall,, feber på väg?"

Kompisdag :)

Idag har jag vart med Bästavän JennieIsabelle poulsen,



Först shoppade vi och åt en varsin cheesburgare  och hade roligt, orkar inte skriva vsd jsg köpt för jag är alldeles för trött..


imorgon skall jag vara på sjukhuset klokan 10 ! på morgonen! så jag måse sova nu, och jag kan knappt hålla ögonen öpna i 1 min


Ksrrsrr

bråttom

vad jag gjorde igår får vänta för mitt dåliga minne hade gjort så att jag trodde jennie sluta tre idag så när jag vaknade av mig själv halv elva och fick sms där det stod att hon slutar tolv då fick jag panik!!!!

stressar med att få i mig frukost och klä på mig samtidigt, 
var är min svarta bh liksom, (lycka till med att hitta den i mitt stökiga rum) :O

ååh tack gode guuud! jag hittade den, men nu har jag ju slösat massa tid :/

nu är kläderna färdiga i alla fall :)
och frukosten med,

nu ska jag sminka mig och då följer kaffet med annars hinnner jag inte dricka det,.


nu är jag färdig bye!

hoppas ni kan hålla er..

skriver vad som hänt idag imorgon om jag hinner, ska leka med Jennie imorgon nämligen, men hon slutar vid tre? tror jag i alla fall så jag hiner kanske med ett inlägg, jag kan säga att det innehåller päron, shopoholic?, mat plus affär(två oliks saker?) och tittande ;)

hoppas ni kan hålla er, kram!

ps, att jag skrev grejerna så ni kan gissa och att jag inte skall glömma det,




ännu en sak jag glömde köpa


detta fodralet  från iLuv til min Iphone

Glömde ett köp

Glömde skriva att jag köpte en magnetpenna på bokia, DEN ÄR JÄTTEFUL!! men den enda pennan som man kan sätta på kylskåp på hela kungs!



Söndag måndag och tisdag!

SÖNDAG :Jag mår inte så bra. jag somnar hela tiden.jag har haft lite ont i halsen i några dagar och det har kommit upp en visdomstand. Däremot har jag ingen feber. 
Jag fick panik och var aldeles i chocktilstånd hela natten i lördags efter filmen som jag annika och christopher såg!.



MÅNDAG: Ja igår kända jag mig bättre, först shopping på mediamark med pappat och fick köpt 
Datorväska;
Golla Laptop Tote Bag - Black 13"

Datormus;
wireless mobile mouse 4000 pink

Usbsladd;
USB 2.0 certified extension cable gold contact

Filmbox;
Resident Evil Quadrology;


Senare var jag ute och Shoppade med Syster Annika med, då köpte jag
Elvisp;
OBH Nordica Elvisp Chilli (Lika dan som Teskedsmoster tror jag, men det var den snyggaste dom hade på SIBA)

Sen Hittade jag ett par skor, tyvärr fanns dom inte i min storlek på stadium på kungs, Som tur var har syrrans pojkvän världens snällaste storasyster som lade undan dom åt mig på stadium i sisjön  så jag fick köpt dem på vägen hem från sjukhuset idag;
CONVERSE ALL STAR HI SR - Light pink



MINA--->
,∞,

Det annika fick köpt går minns jag inte xD



IDAG TISDAG: var vi på sjukhuset blodprov och läkarsnack, det så väl ganska bra ut, tröttheten kan bero på att jag minskat på Betapred den tabletten som gör mig så hungrig för snabbt, man kan bli mycket trött då, och så har nån infektion plus lättare förkylning, vilket alla påverkar mig till denna trött het, jag blir så trött och seg att jag kanske bara kan hålla mig vaken och medveten i typ några sekunder innan jag försvinner igen, och då ser jag saker trotts att jag har vad som händer omkring mig, det är lite creepy typ som att se syner fast jag är på väg att somna :O

Nu drar jag mig för idag, hoppas ni inte trode jag försvunnit under de två dygn jag vart borta, om jag inte uppdaterar så kan ni ju alltid kolla in om pappa skriver något om min, hans blogg hittar ni HÄR!

Räddare i nööden!

Lambi har vart min bästa vään under dessa snuviga dagar, och jag älskar dem! 

Kanske inte vad ni vill veta om mig men jag hade inte klarat mig utan dem ;)

BILDREGN!

Hade så svårt att bestämma frisyr, ville liksom inte ha det så platt och tråkigt,,

Testade flätor men var fortfarande inte nöjd...

Helt plöttsligt i frisyrfixandet skulle jag ringa annika för att bestämma om hur vi skulle göra sen med bion..

När vi lagt på så kom jag pååå det! hur man fixar volym på en peruk!

Nu sitter jag och är såå nööjd!


Haré bäst nu ska vi fika med en bullelängd som dom hade smakprov på på ica på kungs och det var så gott att jag nästan tvingade pappa att köpa det  hehe


Idag har jag;

- ätit risgrynsgröt till frukost
- suttit vid datorn/tv:n/iphonen
- ätit ärtsoppa 
- suttit vid datorn/tv:n/iphonen
- ätit pannkakor (ett mste efter ärtsoppa - det lärde man sig som liten)
- tittat på "på spåret" med päronen jag kunde bara en fråga, och en viste jag svaret på men fick inte fram ordet.
- tittat på film "body of lies" den sög, mamma lade sig efter halva
- ätit godis hela kvällen , mörk choklad och en påse Ahlgrens bilar


Nu;
- sitter jag vid datorn och iphonen,

Sen;
- skall testa appen sleep talk inatt och se om jag säger nåt
- medans jag väntar på att bli riktigt sömnig så jag kan sova skall jag antingen läsa tidning/bok eller göra japanska bildkryss (kan även hända att jag spelar nåt på Iphonen)
- Säger jag godnatt till er alla och hoppas ni har haft en roligare fredag.. 



°PS, jag tror jag e på väg att bli förkyld, dom som har vart med mig sen jag kom hem vet att jag har vart snuvig heeela tiden, och imorse vaknade jag med ont i halsen, eller jag kände av det lite redan igår, hoppas det är en såndär typ 48-timmars grej, alltså halsontet, DS


°PPS, imorgon kväll skall jag på bio med Syster och Hennes pojkvän, vi skall se 127 timmar, det kommer nog bli trevligt, hoppas bara jag mår lite bättre, jag får nog lite extra energi bara genom att veta att något roligt händer,
har ju vart ganska nere både igår och idag så då kanske allt det där med att det gör ont överallt och att jag kanske e på väg att bli förkyld förvärrats av det dåliga humöret? DS

Torsdagen den 17:e i efterhand

Hej ! 
Jag vet att jag inte uppdaterade igår, nej jag har inte försvunnit, jag bara hade en såndär
Känns-som-baksmälla-fast-man-inte-druckit-nån-alkohol-alls-dag, vilket gjorde mig för seg för att blogga., 
glömde ta både åtta och tolvtabletterna så när jag vaknade vid två så tog jag alla på en gång, 
hade träningsvärk i hela kroppen från bowlingen, ont i huvudet och trött som satan. 

fick i alla fall gjort lite sen efter frukost/lunchen vid tre , fick med pappa till kungs så jag kunde få köpa ett par Jeans. Träffade Daniella där på ginatricot och det var trevligt (hon fyller år idag), men Skolan (den jag hoppade av ifrån - men fortfarande står det att jag går där) kommer nog gå i konkurs.. dom ska ha krismöten och skit,..

jag köpte även massor av strumpor på Lindex då dom har tag tre betala för två på alla DAM strumpor även dom som är i flerapack :)
sen handlade vi lite annat jag och pappa typ lipsyl och korsordstidning och frimärken, sen även mjölk, 
sen åkte vi hem och vilade lite.
när vi vilat far vi iväg igen för pappa sulle posta brev innan dom tömmer lådan vid 19.00 där vid posten och sen åkte vi till gbg för jag skulle hämta ut biljetter till bio, jag Annika och Christopher skall se "127 timmar" på lördag :)
sen hem och så tittade jag klart på filmen "har du hört ryktet om Morgans" (som jag och pappa började se kvällen innan men jag sommnade till hela tiden så jag gick och la mig), så igårkväll såg jag klart den, sen somnade jag typ,

ja detta var min dag igår bye! 


BILDER FRÅN SYSTERDAG!

FAMILJEN: Vi åkte och hämtade Annika i Lindome sen så var hela familjen på Ica maxi, det var faktiskt roligt att handla tillsammans alla fyra :)


SYSTERDAG:
Först målade vi i målarbok, och jag blev så nöjd med min bild, (Jag har alltid vart dålig på att måla innanför linjerna)
Sen åt hela familjen middag, Makaroner med köttbullar och bacon :)
Sen bakade jag och Annika Chokladbollar, När vi väntade på att dom skulle kyla till sig i kylskåpet så spelade vi yatzy hela familjen och JAG VANN!! jag fick Yatzy på första försöket och behövde inte stryka nånting!!
Sen åt vi chokladbollarna, de små på bilden nedan var dem mamma och pappa fick, thihi dom var små men det var ju meningen att jag och annika skulle vart ensamma så då fick dom bara såna små., 
Sen åkte vi iväg och Bowlade, Som ni ser på poängen hade jag ingen chans att vinna, kom på lite hur jag skulle göra men samtidigt så hade jag sån träningsvärk i armen sen jag spelade med Jennie och Rasmus i måndags., Hon vann stort men mitt "snitt" var samma som i måndags. Vi hade det jätteroligt hela dan och jag gör gärna om det igen!







Nu ska jag och pappa mysa med filmen "Har du hört ryktet om Morgans?"

Hoppas eran dag har vart lika bra!
kram!

IDAG ÄR DET SYSTERDAG! UPPDATERING OM VAD SOM HÄNDER KOMMER SENARE!



"This is a happy song about a happy song, and that is what I need right now"

Slutlåten ifrån filmen jag precis såg, den är underbaar
(Jag infogar inte låten från youtube då det förstör hela filmen om man vill se den)
För alla andra är det bara att trycka HÄR Jag lovar låten är verkligen sådär feelgood!


Kate Mara - Sing Happy

Sing me a Happy song about Robins in spring
Sing me a happy song
with a happy ending.
Some cheerful rondelet about catching the ring
Sing Happy

Sing me a sonnett all about rolling in gold
Some peppy melody about rainbows blending
Nothing with phrases saying you’re out in the cold
Sing Happy

Tell me tomorrow’s gonna be peaches and cream
Assure me clouds are lined with a silver lining
Say how you’ve realized an impossible dream
Sing me a happy song
No need reminding me that it all fell apart
I need no lyrics singing of stormy weather
There’s quite enough around me that’s breaking my heart
Sing

Sing a hallelujah and get up and shout
Tell me the sun is shining around the corner
Whoever’s interested in helping me out
Please keep it happy.

I’m only in the market for long loud laughter
I’ll let you serenade me till dawn comes along
Just make it a happy
Keep it a happy song.

 


Chill-dag

Idag har jag haft en ta-det-lugnt dag ,
har lekt med iphonen och chillat vid datorn.

dagens utflykter blev till brevlådan i myskläder,
och sen pizza/souvlaki-hämtning på wallys i vanliga kläder.

efter vi ätit somnade jag till en stund,
drack lite kaffe efter det och fick energi till att baka en rulltårta.
när den var färdig och vi skulle fika på den så testade vi att spela på spåret spelet som jag ju fick igår,
Det var jätteroligt! mamma vann, jag kom tvåa och pappa förlorade. 

nu sitter vi vid varsin tv och tittar på varsin film, 
mamma ser någon mamma film, 
Pappa ser någon med Steven Seagal film (jag har nåt emot den snubben)
Och jag tittar på någon lite anorlunda film som heter "kärlek i new york",
Jag tycker den verkar helt okej.

Hihi jag har träningsvärk i armen från bowlingen igår, 
gör det fortfarande ont imorgon får jag smörja in den med såndär ipren-gel innan jag och Syster skall bowla hehe 

Såhär såg jag ut igår i alla fall 




Hoppas ni har haft en bra dag, See Ya!

alla <3 Dag



Inte bästa kvaliteen på bilden men dessa underbart fina örhängena fick jag av bästa vännen Jennie i Alla hjärtans dag present, JAG ÄLSKAR DEM! och vet ni vad? hon har GJORT DEM SJÄLV!! 
Hela dan har vart underbar trotts att jag förlorade på bowlingen och där även ramlade genom att knät typ vek sig så jag nu har jätteont i det, aja, imorgon händer nog absolut ingenting, det blir nog skönt,

Onsdag ska jag och annika ha systerdag med chokladbollsbakning och Bowling, hon vill Ockå göra det men det hade blivit för stressigt om hon skulle försökt hinna med det idag, 

Nu skall jag äta en Chokladboll från ica maxi, dom som dom gör där på plats med pärlsocker på är jättegoda, nästan som att göra dem hemma, mn dyyra är dom,, i alla fall, hoppas ni har haft det sån bra dag som jag idag,
CIAO!

Lycka x2

Herregud!! JAG HAR KÖPT EN IPHONE4 lycka! 
mitt nya nummer skickar jag till vissa senare ikväll använder min gamla mobil medans Iphonen laddas så har det gamla numret resten av kvällen..

Sen fick jag ett paket, 
PÅ SPÅRET SPELET !! av Elisabet Roslund, (du får säga till om du vill ha penga-ersättning) men det gjorde dagen ännu bättre!!



Nu skall jag springa över till Jennie hennes syster är snäll och kör oss till stan :) 

ha de bäst!

Alla Hjärtans Dag

Hej Som ni alla nog har koll på så är det alla hjärtans dag idag, jag är singel men det gör inget ändå :)
För Idag skall jag bjuda Bästavän Jennie och Hennes Kille Rasmus som också är en JÄVLIGT bra vän
Först på Restaurang Tiopepe vid fyra (håll tummarna för mig att det finns bord sen när jag skall ringa och boka) och Sen skall vi bowla klockan sex. 
Har jag världens bästa vänner eller har jag? dom hade ju kunnat dissa mig och spendera dagen för dem själva, bara dom två men ändå så vill dom vara med mig, (Fast jag vet att dom hade det mys igårkväll och att Jennie skulle få frukost på sängen idag så lite firande fick dom allt utan mig)



tillägnad min allra käraste vän , jennie (2009-01-19)

som det ska va!

den dag jag såg dej,
de va den dag jag visste att jag fanns,
de va först du som ville ha mej,
ha mej som jag är ,,
du ville inte ändra nåt,
de ville inte heller jag,, 
så nu när jag ser dej ,, 
då ser jag den du är..
o nu när du mej ser här,,
då vet du vem jag är,, 
för våra dagar ,
de e dagar jag vill ha,,'
ja våra stunder,, 
de e stunder för oss,.
när jag dej ser, 
ser jag nåt mer,,
när jag dig nära är,
då e jag inte egentligen här,,
då flyger jag i drömmars land,
då sveper jag fram över land,,
å de e så som de ska va,, 
bara vi två du o jag 
min käraste vän,, 
de e du o jag nu,
vi har bara varandra att lita på, 
jag vi har varandra. 
de e jag säker på,,
för vi är som en person,
när vi e med varran,,
för vi gör varandra hel,
är varandras försvunna del,,
det är så som de ska va,,
bara vi två du och jag,, (L)


Jag Önskar er alla en dag full av Kärlek! ♥

Igår

Hej fick aldrig tid att uppdatera någonting igår. 
Hade ställt klockan på halv tio men den hade jag självklart stängt av i sömnen eftersom jag sovit så dåligt under natten, 
Så när mobillarmet för tabletterna som skulle tas klockan 12 ringde då jävlar blev det fart på mig och jag vart ju hungrig också, så jag fick ätit en portion med risgrynsgröt och slängt på mig kläder och sen klockan ett bar det av först till lindome för att hämta syster sen vidare till älvängen för vi skulle äta middag där klockan två, så sminka mig, det fick jag göra i bilen.. sikken tur att jag får sitta fram när vi åker såna längre sträckor så att jag inte får ont i benet, annars hade det vart svårt att sminka mig.  

ni kanske såg det där konstiga i texten, att jag lassade i mig en hel portion gröt mellan tolv och ett och sedan middag vid två, men ni ser jag löste det problemet med att riskera att inte äta nåt hos farmor genom att ta en extra Betapred (kortisontablett typ, den som gör så jag ätit som en gris det senaste) annars vart det tänkt att jag skulle trappa ner på den men jag såg det som enda lösningen eftersom att jag annars hade haft ont i magen och ätit kanske ännu mindre om jag inte fick i mig nån frukost innan vi åkt. 

Vi åkte från farmor vid sex, lämnade syster i lindome igen på vägen, och sen lämnade jag och pappa av mamma hemma, åkte och tankade bilen och lämnade den sedan på Peugeot här i stan så mamma fick hämta oss med den andra bilen, (det var bekvämare för pappa att lämna den sent igårkväll än klockan sju imorse för då hade han vart tvungen att gå hem)

Ja mamma har börjat jobba 25% nu, inte för att vi märker av det så värst mycket för hon väljer att jobba två timmar om dan och eftersom hon är så jävla morgonpigg så väljer hon att jobba typ sju till nio om jag minns rätt. okej nu är jag ju vaken för att jag kunde somna och sovit ganska okej inatt, men skulle det vart som alla andra nätter så skulle hon hinna jobba och även handla mat och hinna hem innan jag ens funderat på att vakna, xD

Bye

Fyller tomheten på papperet

Jag kan inte skriva,
De tomma radera skrämmer mig.
Jag ångrar mig, suddar, skriver nytt,
Blir aldrig nöjd.
Byter på ordningen, 
sista orde först och första radden sist.
Jag försöker, tänker att nu blir det bra,
Läser igenoch undrar ihur jag egentligen tänkt.
För barnsligt, för mycket rim?
osammanhängande? 
För rörlig eller kanske för stel?
Bak&fram eller Upp&ner?
Orden på papperet blir fler och fler,
Tomheten försvinner, jag bara ler.
För dikten, texten, Novell eller tal?
Vilket som hellst är den nu redo och klar.

Det känns fortfarande surt psykiskt men det får ni helt enkelt stå ut med...

Hej igår låg jag hemma hela början av dagen som i ide som jag sa, när pappa hämtade Syster i lindome somnade jag men när hon kom hem så gjorde jag iordning mig och bakade sedan en rulltårta som vi tog med oss till mormor sen som vi åt middag hos, 

Hon lagade riktigt god mat, och till efterrätt gjorde hon tre olika desärer, chokladpudding och nån liknande med hallon och en med citronsmak, jag tyckte mest om chokladpuddingen såklart.
Sen fikade vi med min rulltårta och den var en hit! fast jag åt nog mest själv (a)

Strax innan nio åkte vi hem, jag hängde med och lämnade annika i lindome och höll nästan på att somna redan då, men jag var ju fast beslutad vid att fika min extrasmet jag hade gjort tidiare under dan och chokladboll som jag fick av pappa på maxi, men höll på att somna där jag satt på sängkanten så tillslut la jag mig och totaldäckade, 



Förutom när jag vaknade när mobilen ringde för tablettdax så sov jag ordentligt till tolv vilket var skönt, 
det var tänkt att jag skulle träffat bästavän idag, men nu när hon har jobbat så känner hon att hon inte orkar så jag får väl ha familjemys ikväll för jag klarar inte vara social med nån annan riktigt än. 




Funderar på att skaffa Iphone och 3abonnemang med 3vänner nån som har något tips? ska till trebutiken och prata med dom nån dag och kolla vad dom tycker och så innan jag bestämmer något, men om ni har nåt supertips så säg tilll! ;)

hoppas ni har en trevlig lördag. bye! 



jag går i ide..

Jag somnade inte, höll mig vaken för att kunna säga godnatt till en viss person när han skulle lägga sig.
Men jag skulle lagt mig när jag hade chansen, 
jag har gjort bort mig totalt och jag kommer nog ligga lågt ett tag tror jag, om nu inte under sker..

Nu vill jag inte att alla skall ringa eller smsa och fråga ut mig vad som hänt, utan detta vill jag bara prata med Jennie och den aktuella personen om (eventuelllt även den tredjepersonen som typ hamnar emellan?)

men nu vet ni i alla fall att det blir antingen världens torka eller kanske världens känslobloggning det närmsta.. 

hoppas mina tabletter däckar mig eller nåt så jag kan få sova åtminstone lite inatt... 

Hej då.



Somnar Snart så jag ber om ursäkt för att jag kanske stavar mycket fel..

Idag gik jag först upp vid sex och åt frukost med syster som åkte vid sju, 
sen la jag mig och sov ett tg, lockan nio var jag tvungen att dra mig upp vilket inte var det lättaste då jag sovit så dåligt inatt, vaknade vid 3 och hade ont för jag missat 12 tabletten, ,

Sen bar det av till sjukhuset, päronen och moster var ju med, blodprov som såg bra ut och prat med läkaren, 
Sen Bjöd jag dem på lunch på en grekisk restaurang som heter Mykonoz? i göteborg.
Jag valde Gyrostallrik och det var mycket gott!!

Sen så åkte vi hem till oss och chillade vid tv:n
strax innan Moster åkte så fikade vi med resterna av rulltårtan igårkväll och kaffe. 

sen åkte jag och pappa och lämnade lite saker hos syrran i lindome på vägen hem köpte vi lödtenn till honom och chokladbolllar till mig, :)

imorgon ska vi på middag hos mormor och även då ska jag ha med mig rulltårta (a) 

nu ska jag snart sova, ha det gött!

Elisabet

Det skall vara som ett sällskapsspel med frågorna på dvd och så,

somnar till lite hela tiden,

Håller på att somna så det blir kort!

Shopaaade Ju med Jennie och v ihade skitkul, 
sen när jag kom hem åt jag och syster varsin chokladboll, sen bakade jag (naturligtvis) ännu en rulltårta. 
Börjar fundera på om jag är beroende?

tack Jennie och sen Annika för en fin dag, (tack även Rasmus för mjölkchokladen är vi väntade på pendeln)

Imorgon skall jag till sjukhuset för bloodprov och läkarprat, (som vanligt....) efter det ska jag träffa teskedsmoster och mysa, 

Kan jag gå ut med det Officiellt nu? alltså att jag saknar Victor och önskar att han vore här, eller är det fför tidigt för att skriva sånt? jag vet inte,, men det är i alla fall det ligger till, jag är totaförälskad och det borde ni ju får veta (kanske redan vet?)

Svar på Frågestunden!

Här kommer tillslut svar på frågorna från frågestunden, då vissa frågor var nästan identiska så fick jag ta bort dem, om ni skrivit fråga som kommentar till ett annat inlägg så kommer ej det svaret här. Hoppas att ni får svar på det ni undrat.

Postat av: anonym
jag undrar hur det går för dig :) ena stunden verkar det som du börjar bli frisk och andra sekunden att du väntar på att somna in .. jag hoppas iaf på det bästa! förlåt om detta var för personligt, men du berör människor och man vill så gärna veta!
Svar: Läs längst ner!

Postat av: Annika
Becca, du är allt för söt <3 Du betyder minst lika mycket för mig med! Här kommer min fråga: Vilket land skulle du helst vilja bo i?
Svar: jag gillar att bo i Sverige som det är, men drömmen är nog ändå Grekland om man bortser från ekonomioroligheterna där.

Postat av: Stefan
Hej, ja kom inte på så mkt frågor e trötter, men här e några frågor ja undrar över:
Tror du på Gud eller ngn religion? Har din sjukdom fått dig att ändra din religiösa åsikt, och isf hur?
Svar: Jag är Kristen och passivt troende, sjukdomen har inte ändrat på det men min konfirmandtid och de resor jag gjort på båten Elida med Kyrkan har fått mig att tro på att det finns något högre.
Om du fick ändra ngt på din syster, vad skulle du ändra på?
Svar: Jag skulle göra henne mindre söt och duktig så jag slipper stå i skuggan av hennes Braighet”
Vad är din favoritmaträtt?
Svar: Grillat kött på sommaren, sen är det antingen Tiopepes plankstek eller souvlaki (Grekisk rätt med grillspätt)
Vilken bok läste du senast och varför?
Svar: ”Hej Vacker” hette den och det var för nöjets skull.

Postat av: Gunnel L
Jag har två frågor till dig. 
Fråga 1) Vilken av dina fina dikter som du skrivit tycker du själv allra mest om ?
Fråga 2) Varför ?
Svar: 1&2 Oj Det var nog en svår fråga som nog får besvaras med att jag tycker olika mycket om dem beroende på vilket humör jag är på.


Postat av: Cecilia
Hej, Vi känner inte varandra (är mamma till Alison), men jag läser din blogg varje dag. Att vara sjuk är inget man kan välja eller välja bort men man kan välja vilken attityd man ska möta sjukdomen med - Du har mycket att lära många. Jag önskar dig allt gott. Min fråga är: Kan du komma på något någon eller några kan göra för dig som skulle göra ditt liv lättare eller roligare?
Svar: det finns väl inte så mycket att göra mer än att finnas till hands om jag skulle be om det.

Postat av: Elisabet Roslund
Finns det något jag kan göra för dig, något du vet skulle "pigga upp" dig? I så fall, Vad?
Svar: alltså alla ni som läser och kommenterar piggar upp mig lite varje dag genom att visa att ni bara finns där helt enkelt


Postat av: Anna
-Ja du ser rätt det är jag igen. Jag glömde frågan förut. Längtar du efter att få komma hem? Vad är det
första du ska göra när du kommer hem?
Svar: Ja jag längtade mycket efter att komma hem och det första jag gjorde var att ta ett härligt bad.

Postat av: Sofia
-Å vilken fin bild. Jag skickar en massa kramar till dig som vanligt . Frågan : Jag antar att du längtar efter att komma hem. Hoppas du att du får göra det snart? Massa kramar till dig och resten av familjen.

Svar: nu har det tagit sån lång tid innan jag svarar så nu är jag hemma och njuter av denna tiden som jag får vara hemma.

Postat av: Anonym
-skulle du kunna förklara hur allt är i nuläget? alltså vart cancern sitter i nuläget, och hur länge tror dom att du kmr få leva? kanske var väldigt känsliga frågor men du är en enorm förebild och kämpe! vi hejar på dig!
Svar: på frågan om hur länge får du läsa längre ner, men Var det sitter så är det i lungorna, En större mängd i den högra och två små i den vänstra.


Postat av: Linda
-Hej. Vill säga att du är en stor kämpe. Tack att du delar ditt öde med oss. Att du orkar skriva trots det du går igenom. Tycker du är så fin i håret så min fråga är om det är äkta eller om det är peruk? Hoppas du får vara hemma jätte jättelänge nu!

Svar: Ja Håret är peruk, Jag längtar så efter att gå utan, har rätt så långt just nu men tycker det är alldeles för tunt så jag känner mig inte bekväm i det. Däremot så går jag utan peruk när jag är hemma (När vi inte har besök) och på sjukhuset så sitter jag utan när jag är inne på rummet men så fort jag skall utanför dörren så åker den på. Så tänk vilket jobb, skall jag ta kort på mig när jag sittter vid datorn eller nåt så måste jag först springa iväg och hämta både Peruken och Sjal (som oftast ligger i Hallen)

Postat av: anonyym
-Jag ha också haft cancer men överlevt det , Det är en mycket jobbig tid i ens liv . Jag tycker så himla synd om dig , verkligen. Nu till min fråga , Håller cancer på att försvinna? kommer den försvinna ?
Svar: Denna Frågan är det flera som har ställt så jag svarar på den en enda gång,
-Läkarna säger som så att det inte finns någonting att göra mer. Det skulle bli för mycket för att operera bort och jag har testat alla de mediciner som dom har att ”erbjuda” för den sortens cancer jag har. Det största målet just nu är att jag under tiden jag har kvar (dom vet inte om det är lång eller kort tid) så skall dom se till att hålla smärtan nere så att jag kan vara hemma och ”leva livet” genom att göra allt det där jag vill hinna göra innan jag dör. Att jag kommer att dö det är det ingen tvekan om, den enda och väldigt stora frågan är bara NÄR? Och det kan ingen svara på.


KRAMAR FRÅN BECCA !


Djungelvrål

Föreställningen Djungelvrål av estet treorna på Aranäs var jätterolig och dom var otroligt duktiga! 
föreställningen kommer att visas varje kväll klockan sju med sista föreställningen på fredag, 20 kr för barn, 50 för vuxen, barn under 7 gratis, Jag rekomenderar den verkligen. deras sida på Facebook hittar ni HÄR


Rulltårta och djungelvrål ! :)

Dricker kaffe och äter nybakad rullårta,, jag fastnade verkligen för att baka det  efter att ha gjort det igår (a)
Sen skall jag till aranäs och kolla på djungelvrål! :)




bak med moster :)

Hejsan allihopa! 

Idag när jag hade fått sova ut och så så åkte jag hem till moster, 
vi tog det lugnt, satt först och hade tjejsnack, 
Sen lärde hon mig hur snabbt och enkelt det var att göra rulltårta, och god blev den också! 
Vi tittade på filmen Dumma mig / Despicable me och drack kaffe till rulltårtan :)

Efter filmen bad jag pappa hämta mig, köpte donken på vägen eftersom mamma och pappa redan hade ätit middag,
Nu sitter jag och tittar på Pans Labyrint som är riktigt hemsk, inte läskig fast ändå, den är så välgjord att jag lär drömma mardrömmar inatt. :S

på tal om det så ska jag försöka att inte somna alldeles försent inatt eftersom jag har sovit så dåligt de sista dagarna, 

det var allt från mig för stunden.. bye!





sån sjukt seg, men välbehövlig slappardag ! :)

som sagt var så tog jag det lite lugnt, 
för att komma ut en liten sväng åkte jag och pappa till kungs för att kolla om "på spåret" spelet fanns där som jag hade velat ha länge sedan innan jul men det säljs tydligen inte längre -.-'' 
så det enda vi kom hem med var en mcflurry daim till mig, 
sn åkte vi och hyrde filmer, jag såg först en ensam, Outlander hette den,  handlade om en man från framtiden som råkade åka tillbaka tillbaka till forntiden i norge, och på resan råkade han få med sig ett hemskt monster, och det tar ett tag innan vikingarna tror på honom och hjälper honom att slåss mot odjuret, den var ganska så seg tyckte jag och jag höll på att somna flertalet gånger, men det kunde ju lika gärna vara min egna trötthet som gjorde att jag hade svårt att hålla mig vaken
Sen såg jag och pappa på "splice" och den räckte inte upp till mina förväntningar, men den gick väll ändå att titt pål

nu skall jag försöka sova trotts att jag ligger och skrämmer upp mig med "hemsökta hus" på tv4+

Nattipeople!

in the djungel the lion sleeps... today?

idag gick jag först upp vid elva, och åt lite frukost och tittade på film, 

Men sen somnade jag av utmattning och vaknade upp nu när alarmet ringde för att jag skulle ta tabletter, känner mig fortfarande rätt så utmattad i kroppen och har ont och så, men antagligen beror väl det på grund av den dåliga sömnen inatt, men med vilan idag så är jag nog fit for fight imorgon, eller vad tror ni?

ska börja fila på svaren på frågestunden nu oxå, för jag antar att ni sitter och väntar på det? 

Kram på er i alla fall ! :)

alltid lika spännande med blindgång...

alltid lika spännande med blindgång...
klocan pep sex för att det är tablettdags, brukar kunna somna om direkt efter det utan något vidage problem, men nu behövde jag absolut pissa, vägen dit gick bra, även extrasvängen till köket där jag nafsade i mig ett smörgåsrån mot hungern gick bra, tog även med vatten tillbaka som behövs till 8tabletterna, tänkte att jag kunde mitt rum såpass bra att jag skulle slippa tända lampan, men så fort jag lyfte ena foten så snavade jag såklart på kläderna under mig. lyckades behålla mer än hälften kvar i glaset och jag spilde inte över nån el helle vilket är toppen, fick bara så ont i hela högerbenet och så,  jag hoppas jag lyckas få mig någon blund innan ah skall upp och ringa moster , har ju sovit minder än  3 timmar och jag vill ju absolut inte ha svårt att somna om nu igen på grund utav att det gör , men tänkte att ni vile ha nån instinkt på hur svårare allt blir på alla tablletter,,
Kram! <3
alltid lika spännande med blindgång...
klockan pep sex för att det är tablettdags,
brukar kunna somna om direkt efter det utan något vidage problem,
men nu behövde jag absolut pissa,
vägen dit gick bra,
även extrasvängen till köket där jag nafsade i mig ett smörgåsrån mot hungern gick bra,
tog även med vatten tillbaka som behövs till 8-tabletterna,
tänkte att jag kunde mitt rum såpass bra att jag skulle slippa tända lampan,
men så fort jag lyfte ena foten så snavade jag såklart på kläderna under mig.
lyckades behålla mer än hälften kvar i glaset och jag spilde inte över nån el helle vilket är toppen,

fick bara så ont i hela högerbenet och så,
jag hoppas jag lyckas få mig någon blund innan ah skall upp och
ringa moster ,
har ju sovit minder än  3 timmar och jag vill ju absolut inte ha svårt att somna om nu igen på grund utav att det gör , men tänkte att ni vile ha nån instinkt på hur svårare allt blir på alla tablletter,,
Kram! <3

Lets get to the movie!

Snart drar jag iväg till gbg och bion med Bästavän, Rasmus och Victor!
BTW.. det var denna tröjan jag köpte igår och en likadan svart! (y)


Hoppas ni har en trevlig kväll! bye!

Tack

Måste även skriva stort tack till Elisabet Roslund för den lilla gåvan som kom i brevlådan,
underbart gulligt säger jag bara, TACK

Shopping med Syster ! :)

Hej allihopa, 

Dagen började segt som satan, fick nästan lust att börja skolan igen när jag upptäckte att det inte finns så mycket att göra här hemma, 

Anyway, Syster kom hit strax innan tre och fick med mig på en shoppingtur på kungs, 
Fick köpt; ett linne, Två likadana tröjor (en svart och en vit - bild kommer imorgon troligen) mascara, de tre "twillight filmerna" och "i rymden finns inga känslor på blue-ray, och en liten fick-kalender för 2011 .

syster fick köpt ett par leggins, ett vitt linne och en snygg brun tröja, och så behövde hon med en ny mascara så det köpte jag till henne. 

vi hade en jättetrevlig syskonstund och när vi kom hem fick vi ryggbiff med potatisklyftor (Himmelskt gott)

Sen tittades det på spåret med mamma och pappa och efter det gick jag in till mitt rum och tittade på I rymden.. den var jättebra! :) jag brukar inte gilla svenska filmer annars, men DEN var bra. :)



Imorgon kväll blir det bio med Jennie, Rasmus och Victor, och under dan ska jag ta det lugnt och vila mitt knä som gör satans ont efter shoppingturen idag, 

låg ju mest i sängen på sjukhuset så musklerna har lixom försvunnit men bästavän har lovat att vi ska börja promenera så att jag kan hålla mig igång, (jag tror verkligen att hennes pushande behövs)




Svaret på frågestunden får vänta någon dag till, då jag inte har nån vidare blogglust just nu. hoppas att det är okej? ska göra det så fort jag orkar, I promise! 

Nu ska jag nog kolla lite på nätet och sedan soova, men funderar på om det är värt att försöka innan tolv då mobilen kommer ringa så jag kan ta sista tabletten för dagen? tror inte det..



Efter mååånga omtagningar av bild på mig och syster så blev nog denna ändå bäst.
Och med den säger jag godnatt!

Just so you know;

ÄR Hemma nu,

Fick ätit lite pizza med mamma och pappa.

nu ska jag tappa upp ett bad vill inte vara smutsig älg längre, mycket roligare att vara ren ;)
Gammalt skämt jag vet...

Sen blir det nog film och äta smulpajssmet, det är vad jag är sugen på för tillfället, (a)

Nu får vi se hur det funkar att vara hemma, skall ringa sjukhuset om hur det gått imorgon, och går det bra så får jag stanna hemma över helgen =) 

Kommer mera senare, have a nice time!

Onsdagen den 2 februari tydligen.

Fy vad mycket frågor jag har fått hittills, men jag svarar inte på dom idag, gör det imorgon eller övermorgon,

Det ser ut att gå framåt, läkarna pratar om hemgång imorgon så håll tummarna allihopa!
(okej, ni behöver ju inte sitta och hålla tummarna riktigt hela tiden, för det första så kommer ni se helt dumma ut och så kommer det försvåra många situationer för er, tänk så vill ni göra nåt så enkelt som att skala en banan, utan tummar är det ganska svårt va? -jag kan ju inte veta som aldrig skalat en banan)  

Hihi nu ser jag mig er framför mig som skall visa att ni visst kan skala banan samtidigt som ni håller tummarna

Idag vart syster och mamma här och hälsat på , jag och syster spelade först barngeni och Sen Monopol (vi kör specialregler på monopol så vi inte blir sura på varandra)

Jag vann på båda :)

Sen så fick mamma och pappa vara med och spela Yatzy, men då vann pappa, (Som vanligt)

Nu är jag och pappa ensamma igen och tar det lugnt, han flyger helikopter (på sin dator) och halvsover typ,, medan jag sitter vid min dator och kollar runt lite på nätet,




samtal mellan mig och pappa vid sjutiden imorse:
°Pappa snarkar° 
- Jag väser till , "Pappa sluta snarka" 
°pappa fortsätter snarka°
- PAPPA VAKNA!! 
°Han vaknar till och ryter - Tyst jag sover!°
* jag vänder mig om och muttrar för mig själv* Vad tror du inte JAG försöker göra? 




Bara jag som tycker att det var taskigt att bara han skulle få sovA?

(Ps, ta det inte för allvarligt, vi blir lika griniga båda två när vi inte får sova som vi vill..)

Frågestund.

Ja det var ett tag sen nu och eftersom Syster Annika la upp det idag på hennes blogg så blev jag ihågkommen om att göra det jag med,

Ni får fråga EXAKT vad som hellst och jag svarar på det,
jag väntar i någon dag eller två med svaren så att alla får större chans att hinna ställa de frågor dom vill , 

för att ara rättvis så tycker jag att ni väl kan kolla in systers blogg och fråga henne en fråga också så att inte jag stjäl all publik, 

Have a nice day! 

Det blir en lite äldre bild på mig och syster då det inte blir så många nya bilder här på sjukhuset, och jag tycker ni verkligen skall förstå hur mycket hon betyder för mig

mat i massor,

hejsan allihopa, det blev många gånger då jag vaknade i natt och många snarkningsförsök, 
imorse vid NIO! åt jag en brakfrukost, 
-en macka med smält ost,
-en skål med jordgubbsyoghurt med havregryn
- och ett glas med oboy, 

för er som känner mig vet att det är mycket frukost för mig över huvud taget då jag som mest brukar dricka en drickyoghurt, 

sen så hade läkarna måttat fel på Medicinen, vilket tydligen var lätt med denna sorten som jag testar nu  så jag vart däckad till typ två, nu har dom i alla fall typ sänkt dem ,  får se om det funkar..

när pappa kom så hade han köpt med sig, en QP cheese meny med milkshake, och jag åt upp det mesta, mer än jag brukar äta , och nyss åt jag jordgubbsyoghurt med näringspulver i , 

jag vet att det blir mycket mat skrivande, men det är typ det mest intressanta just nu, det och smärtstillandet då, 

hoppas ni står ut med mig, (a)

Detta kommer antagligen gå åt helvete men ...

20110129063 (MMS)

Detta kommer antagligen gå åt helvete men vi testar att mms blogga medans jag väntar på att extradoserna med morfin skall få mig att lyckas somna, sköterskorna kommer in med jämna mellanrum och kollar andningen och när jag då ändå har vaknat, typ svårt att göra annat när dom kommer in, så passar dom på med att ge mig vanliga smärtstillande, lite extra rörigt inlägg men det får ni stå ut med... 
Nu ska jag ryta till på morsan och hon slutar snarkar så jag kan sova, nattinatti people :) <3

Ps syster bestämde olika saker som jag skulle rita, därav det otrol(l)iga trollet här under, 
Man märker att även humorn blir konstig vid denna tiden (a) kram


RSS 2.0