Typ rädd? ;)

Ååh vad kallt mörkt och läskigt det var att gå över kyrkogården ensam!!
okej jag kanske borde gå tillbaka några timmar..
Det började med att jag satt vid datan som jag brukar göra varje dag då jag plötsligt läste på jennie jönssons facebook att det skulle vara filmkväll med KU gruppen så jag tänkte visst jag kan väl gå dit och hälsa på, men först skulle jag äta middag med mamma och sen när pappa kom hem skulle han också äta, sen när han ätit färdigt så åkte vi ut för jag skulle få övningsköra, gjorde det igår med och tyckte jag skulle göra det idag också..
sen när jag hade kört färdigt så lämnade pappa mig vid tölöförsamlingshem,, jag visste inte ens säkert vilka som skulle vara där men det var dom vanliga plus några till och då blev jag glad för jag hade inte träffat de flesta sen kanske ett år sedan? 
ja så jag satt och smakade lite på tacosen dom åt, och såg sedan den första filmen dom skulle se, Dum dummare.,
sen kände jag att det var dags att gå hem så jag inte är alldeles för trött imorgon när jag ska leka med först jennie och sen även med rasmus och victor. 
så då började jag gå, och så tänkte jag att det skulle gå forrtare att gå över kyrkogården, och visst det gjorde det men det var jätteläskigt, jag som är såååå feg! fy och särskilt när jag såg filmen paranormal activity igår som jag satt och darrade av, menmen,,  typ 25 minuter senare var jag hemma i tryggt förvar och ännu har inte någon ond ande tagit mig :) 
nu funderar jag på att sova. för trött, det är jag verkligen!
Godnatt allihopa ! 

Skriv era tankar och kommentarer så är ni snälla :)
Postat av: Camilla

Det hade jag aldrig vågat!! Jag går hellre lååång omväg än att gå på en kyrkogård i mörker. Fånigt, men jag går inte ens ut med soporna när det är mörkt. Jag är jättemörkrädd. Kram o ha en kul helg.

2010-11-05 @ 08:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0