..

känns som om jag borde skriva nåt men vet inte vad? 
har inte haft lust att blogga nåt det senaste, vet inte varför,,
ciao

nummer borta

råkade radera alla nummer när jag bytte till den nya mobilen, typiskt mig.. skicka ett sms till mig eller skriv ert nummer i kommentar !

Rik och Glad !

Idag ska jag till skolan, önska mig lycka till, det lär jag behöva med tanke på att dan började med att jag spydde, fast det är bara för antibiotikan som jag tar kan göra en illamående,
just nu sitter jag och försöker få i mig frukost/lunch, nuggets som vanligt, jag har verkligen fastnat på det !
senare ikväll när pappa kommit hem skall vi åka till net on net så jag kan köpa ny mobil :)
ja nu när jag ska använda pengarna så ingen hinner stjäla dom kan jag ju berätta att jag fick MASSA försäkringspengar för att jag vart på sjukhuset, liksom även om jag bara e där två timmar om dan under behandling så är jag "inskriven" i fem dygn och får tydligen pengar för dessa hela dygnen, helt sjukt, så om ni tycker jag vart lite shoppinggalen det senaste så vet ni nu varför ;)

ja tillbaka till saken, jag skall alltså köpa en SonyEricsson Satio, helst den rosa om dom har den inne, annars den svarta. jaaaag e glaaad ! 

nä nu ska jag äta upp sista nuggetsen och börja göra mig iordning,   CIAO!

tönt :)

idag såg jag klart på Allra sista avsnittet av förhäxad, ja jag e tönt :)
kan inte berätta mycket om det eftersom syster inte har kommit lika långt, men just sista avsnittet var lite rörigt, och i så fall var näst sista mycket bättre.
imorgon är det skola, kommer nog vara trött, men är ändå rätt så pepp på det, har saknat att komma ut lite, och imorgon har jag ju bara samhäll i två timmar från halv två till halv fyra, så jag kan ju sova och ta det lugnt innan, vilket det känns som att jag behöver, men jag brukar må bättre av att få komma till skolan efter en behandlingsvecka.
just det, datumet för London har blivit ändrat men vill inte bringa någon olycka så jag skriver inte datumet än, inte förren det är dags ;) vill ju inte att nästa vulkan skall få utbrott.
pappa har flygit helikopter halva dan, han har vart jätte lycklig:) men däremot så råkade han krascha och saknar en liiiiten liten grej för att laga den, så typiskt, så nu får han vänta med att flyga några dagar.
nu ska jag äta något och sedan nanna tror jag, om jag inte tittar på nån film. vi ses !

Dennis !

Jag vet inte hur du gör,
men bara genom att få höra din röst
kan du få mig att gå från att vara vilsen och rädd,
till att vara lyckligare än någonsin !

Det är ganska konstigt, jag vet inte om det är för att jag är rädd att det skulle betyda olycka att nämna det eller om jag själv inte har förstått att det är sant. Men trots att det har gått lång tid sen Dennis, på min födelsedag, friade, och jag självklart sa ja, så har jag hållit det ganska tyst, ja om det inte har kommit på tal eller så.
Det är ju sjukt egentligen, jag borde väl sjunga ut av lycka till alla jag möter om det? men jag är väl rädd för folks reaktioner. Det finns ju dom som tycker jag e för ung,
JA jag e ung,
men det betyder inte att jag inte är kapabel till att älska? eller redan nu veta att jag inte vill något hellre än att dela resten av mitt liv med Dennis. Han betyder ju allt för mig, och det är han som på ett sätt håller mig vid liv. Det är ju för våran framtid som jag kämpar nu.
Ja hade jag inte haft Dennis vet jag inte om jag hade haft samma ork.



En fråga har kommit mig i tankarna,
Varför jag? varför måste jag ha det jobbigt och kämpigt för?
Men jag tror jag har svaret.
Att få uppleva något så fantastiskt som det jag och Dennis har,
så behöver jag väl samtidigt veta hur det är när det är hemskt,
kanske för att inte bli bortskämd av livet, visst måste det väl vara så?




Jag önskar bara det vore lättare...

rubrik?

Usch vad det tar emot att sätta mig ner för att skriva ett litet inlägg, det är ju jättekonstigt, eller? orden brukar bara flyta fram men nu av någon anledning känns det som om något säger stopp.
vaknade rätt sent idag, om man inte räknar med att jag blev väckt flertalet gånger av de olika grannarna, men lyckades med nöd och näppe somna om varje gång, tills jag fick inse att det helt enkelt var dags att gå upp.
hela förmiddagen gick ganska segt för mig, Syster kom hem för att spela på trummorna en stund och då fick jag objektivet jag köpte av Christopher (hennes pojkvän). 

sen så åt vi, grillad ytterfilé med färskpotatis! :) gott egentligen, men såhär direkt efter behandling är det få saker som smakar som de ska.
när vi hade åkt och lämnat Annika hos Christopher så fick jag på nåt sätt igång krafterna en aning, så jag passade på att utnyttja det med att testa det nya objektivet, men var är alla blommorna som brukade växa här i området? jag minns att det var fullt av dem när jag var liten, men nu fanns dom bara inne i folks trädgårdar, och jag vill ju inte gärna stå lutad över grannarnas staket och buskar för att fota? det måste ju se jätte konstigt ut om dom skulle se mig stå där? ja så det blev inte så mycket till fotande för mig..

sen åt jag och pappa glass med jordgubbar och vattenmelon, DET var gott ! 
sen såg vi nån film, Arctic Outbreak hette den, den var jätte dålig, men handlade om kryp som la ägg inuti människor och djur, så vist fan känns det som om det kryper över hela kroppen nu.
Ciao !

yeopp

Fortfarande trött men har lyckats med att inte sova sen jag kom hem i alla fall :)
Tog promenad vid halv fem lite för att rensa tankarna men vet inte helt hur det gick,
nu försöker jag hålla mig vaken tills det är nannadags på riktigt, e på sista säsongen av förhäxad, typ yay me?

har av nån anledning blivit jättesugen på Mcdonalds, helt sjukt, och ingen kan jag få, pappa är ute och springer och mamma har lagt sig,
kanske kan blinka lite med ögonen när pappa kommer hem sen, men får vänta ett tag till eftersom han precis sprungit ut,
nu fortsätter jag titta på förhäxad så länge ,  byye !

onsdag?

usch jag är så trött hela tiden,
både fysiskt och psykiskt,
hatar att få behandling,
jaja det är ju för mitt eget bästa så..
önskar bara jag inte var så trött.
ja det är därför jag är så asocial.
bara två dagar kvar denna gången,
sorry att jag skriver så snurrigt.
men jag känner mig rätt snurrig,
bye for now!

tisdag igen

hej sorry jag inte uppdatera igår men var så trött och sov typ halva dan,
och de stunder jag var vaken tillbringades med att fira pappa som fyllde 47 igår :)


det är behandlingsvecka denna vecka så det blir ingen skola, men däremot så behöver jag troligtvis inte vara där lika länge, om jag dricker mer hemma :):)

om jag är piggare sen så kan jag uppdatera mer då .. vi ses !

hmm,

idag åkte Dennis hem :( som tur var rädda jennie dan, vi åkte och shoppa lite, och snart ska vi åka och spela laserdome,   jag skriver mer sen, hare gött !

TACK!

tack så jättemycket för era tröstande kommentarer det betyder mycket för mig att ni bryr er !

Det känns fortfarande surt men är glad för det jag har istället, Dennis är ju här och det är det bästa!
vi ska se Alice i underlandet i 3D sen, jag har sett den innan men ser den igen för Dennis skull, och den är ju sååå bra att det bara är kul att se den igen, nu ska vi åka till bion, den börjar kvart över fyra och vi måste hämta ut biljetterna innan,,
vi hörs puss&kram !

inget London denna helgen.... :'(

Blev inget London! så jävla surt, jag som hade längtat och längtat så måste den där jävla vulkanen på Island få utbrott och förstöra hela helgen för mig, som tur är Dennis här och tröstar mig annars hade jag nog bara legat och gråtit. Om nu flygbolagen vet om att flygplanen inte kan flyga genom såna askmoln varför har dom inte tillverkat flygplan som kan det? helt dumt tycker jag. vet inte om jag vill skriva mer nu, vill inte tänka på det, för då kommer bara tårarna igen..
så till något helt annat, vi åt lunch på Tiopepe idag, det var grillbuffé riktigt gott faktiskt :)
sen köpte vi fredagsmys och hyrde filmer,
imorgon ska jag och Dennis kanske på bio :) vi har dock inte bestämt film än,,
ciao !

torsdag

jag hade skola idag ,, engelska, religion och samhäll....
för att lugna vissa får jag säga det att de tre tvättomgångarna var inte fulla maskiner, och först var det vitt, sen mörkt sen rött, och ska inte ha med mig riktigt allt xD

nu är dennis häR!! :):): imorgon åker vi , OM inte de där jävla askmolnen är i vägen, usch så förbannad jag blir, alltid jag som har sån otur  :'(
nu ska jag pussa på dennis lite till :)
vi ses !

trött som satan !

så nu när jag äntligen vaknat till ordentligt kanske jag kan skriva ett blogginlägg,
igår kom ju syrran hem och skulle hjlpa mig att plugga men jag var så trött så jag orkade inte tänka, istället åkte vi till kungs, där köpte jag en tunika, ett par leggins och en berlock till mitt armband.
annika köpte också lite men orkar inte skriva vad, men vi var där så pass länge att vi inte hann åka hem innan annik skulle ha trumlektion så vi gick till fyren och medan hon spelade så gick jag och lånade en till bok,
idag skulle jag upp 8 för att ringa och ändra tiden för blodprov som var klockan nio, men jag fick inte tag på dom så jag klädde snabbt på mig och åkte iväg, när jag kom hem igen satte jag på tvätt, och tittade på ett avsnitt av förhäxad, under andra avsnittet somnade jag och vaknade av att jag ställt larm på mobilen för att tvätten skulle bli klar, sen satte jag på ny tvätt och som nade på nytt, när denne var klar gick jag och satte på en tredje , kokade nudlar och gick ut på altanen och åt, nu väntar jag här ute på att tvätten ska bli klar sen, vi ses !
ps, anledningen till all tvätt är ju för att vi ska åka till london på fredag och måste tvätta det jag ska ha med ^^

tttttttisdag!

för en gång skull fick jag sova en HEL natt, tills Dennis var snäll och väckte mig, lixom vad väljer man? vakna till en mobil som skriker eller till pojkvännens röst? självklart väljer man pojkvännen :)

Idag har jag bara matte :O upptäckte det och det är ju helt sjukt, men såhär ligger det till, dom ska ha prov på naturkunskapen jag inte har kunnat öva på så då är det bäst att stanna hemma ;)
sen har vi matte som jag då ska ha, efter det är det idrott som jag inte kan vara med på, men stannar på skolan så jag kan få nåt att äta efter idrotten, sen klockan tre skall jag röntgas och jag ska dit själv, och jag vet ju inte om jag hittar dit själv så hinner inte ha engelskan elle psykologin, sen så slutar vi och då e la jag precis klar på sjukhuset så då är det bara för mig att gå hem, ja så ser min dag ut idag, nu skall jag klä på mig och äta frukost om jag kan, och sen till skolan vid tio (y) :)

pussis !
Jag satt ju ute i solen igår, så skönt, tog lite bilder,
visst passar jag i vågit hår? tycker alle fall jag :)

fortfarande måndag..

idag åt jag jätte god lunch, currystekt nuggets med nudlar, :)
sen cyklade jag till skolan och hade samhäll i en och en halv timma typ,
sen cyklade jag hem igen satte mig i solen på verandan, fika lite och försökte göra läxa,
senare grillade jag mamma och pappa korv i sensolen vilket var mycket mysigt !
nu tittar jag på förhäxad som vanligt , hehe,
önskar att dennis kunde vara här nu, jag gillar inte att vara ensam :(
jaja ska ta det lugnt och titta vidare på förhäxad

see you later aligator

måndag igen!

idag är det skola,
fast eftersom jag inte kan ha varken idrott eller dans
så börjar jag halv två och har två timmar samhälle sen slutar jag :)
solen skiner ute,
jag har inte vart ute men hoppas innerligt att det inte blåser
för om det inte gör det skall jag cykla till skolan :)
just nu tittar jag på förhäxad som den tönt jag är ,, hehe,,
sen ska jag laga nåt att äta,
om jennie hör av sig ska jag laga mat till oss båda, :)
men vi ses !

hemma igen

Hemma igen efter en härlig helg hos Dennis !

Jag älskar att det är soligt och fint ute, kanske väljer att gå eller cykla till skolan imorgon istället för att åka moppe:)
jag börjar ju ändå inte förren halv två. ^^,

vi ses!

bloggtorka

HEJ! typ?



hmm vet inte riktigt var jag ska börja har ju inte skrivit sen i fredags, och idag e det ju onsdag,, men påsken gick med firande hos mormor och farmor och så fyllde morfar 75, sen när jag vart hemma har jag bara tagit det lugnt coh i stort sätt bara kollat på förhäxad hela dagarna ska har sett klart säsong fem idag,,
fast just idag har jag vart med jennie också, vi var på kungsmässan och jag shoppade som aldrig förr hahah xD man borde nog inte egentligen släppa mig lös med pengar i handen , hehe
imorgon skall jag upp tidigt, skall vara på sjukhuset klockan nio för blodprov och sen nån undersökning som tar sammanlagt ungefär FYRA timmar -.-' jätte segt men måste man så måste man,, sen på kvällen åker jag till Dennis ! ska bli jätte kul att få åka ner igen:) vi får bara hålla tummarna för att jag inte får feber när jag e där, (blodvärdena kommer ju vara lite låga) för i så fall måste jag till halmstad för att ligga på sjukhus några dagar och det känner jag verkligen INTE för, och jag vill ju dessutom inte bli dålig så jag förstör Dennis födelsedag för det vore ju hemskt,,
dennis fyller ju år på lördag ! :) så GRATTIS till honom ;) 


anledninge till att jag skriver vad som kommer hända redan nu är för att jag inte vet om jag kommer uppatera nåt när jag är där nere, så det lär bli bloggtorka ännu längre,,,, jaja jag kommer hem på söndag så ni kanske får en sammanfattning då !
VI SES!

långfredag

idag vart det sjukhus igen,, fast annika var med mig idag :) det var kul!
vi spelade massa spel och tog det lugnt, det var inte så mycket folk på sjukhuset idag eftersom det är långfredag,
sen när vi kom hem hade mamma lagat potatisgratäng och ryggbiff, mycket gott,

sen spelade jag och annika marioparty 8, som jag köpte igår, det var med kul,
efter det var det så klart så ska det låta, det var lite tråkigt idag med flera låtar man inte kände igen och svåra ledtrådar, jaja,
sen skulle dom se Flood men envis som jag är så har jag sedan länge bestämt mig för att den ska vara dålig så jag ville inte se den med dom, så jag gick in till mig och tittade på Harry Potter och den flammande bägaren, har ju inte sett hela innan eftersom jag tidigare lånat den av någon och då hackade filmen under balen och lite fler ställen så jag inte riktigt hängt med så jag var glad att äntligen få se hela:) hehe,
nu borde jag nog sova snart, vi ska fira påsk och morfars födelsedag imorgon på samma gång så jag borde ju se till att vara pigg då, men det gör fortfarande ont efter benmärgsprovtagningen i onsdags så jag får se om jag kan ta lite morfin eller något så jag kan somna.

vi ses !

torsdag i sammanfattning

känner inte för att blogga så det blir en kort sammanfattning
sjukhus, ikeakorv, handla mat med familjen, förhäxad med annika, nu sova,

SES!

RSS 2.0