tidigt färdig,,

har gjort iordning mig och är redo att gå men så kollar jag på klockan och inser att jag vart för snabb :O

Tror jag går ut i trädgården och ser om det finns något att fotografera, vet inte om jag uppdaterar mer idag, ha en skön lördag :)



Bortbjuden :)

(Jag försöker härma tröjan genom att räcka ut tungan, men jag lyckas helt enkelt inte..)


god morgon, eller kanske god eftermiddag? 
Vaknade vid två, tog på mig shorts och behöll sovtröjan på, tog på mig en sjal, gjorde frukost och satte mig i hammocken, med andra ord är jag ine iordninggjord alls, orkar inte fixa iordning mig och ta på bandagen m.m. när jag sen vid fyra ändå ska ta av mig allt för att duscha, 
VET ni varför jag skall duscha just klockan fyra!?!? vet ni? vet ni?
okej ni vet nog inte, jag är nämligen bjuden på middag hos bästavän med hennes kille och vänner, hihi det låter så vuxet att bli bjuden på midddag, lilla jag lixom, vi ska äta fläskytterfile med potatisgratäng och efterrätt blir kladdkaka, hmm vet dom vad jag gillar för mat eller ? suupergott och mysigt kommer det att bli :)

Hehe pappa berättade att en av hans jobbarkompisar som läser min blogg hade sagt det att jag har samma humor som pappa, och ja det stämmer ju, men det heter väl att man blir som man umgås?  det tråkiga med det hela är att det är "dålig" humor, fast ändå typ änna riktiga göteborgarskämt  (som det kallas) från och till.. 

nu skall jag kolla runt lite här på nätet med facebook och bloggar och sånt, sen börja läsa på boken som christopher hjälpte mig att hitta igår (om jag hinner innan fyra) ;) kramen!

Bananerna

Sitter i hammocken igen och väntar på att syrran med pojkvänn skall komma hit så vi kan åka till kungs, haha för mig blir det andra gången idag som jag åker dit då jag var där med mamma förut, vi fikade nämligen på linneas där uppe för att slippa laga lunch efter att vi var på sjukhuset imorse, 
(det var på sjukhuset som bilden togs) 


Nu har jag bytt kläder för klänning/linnet åkte ner, typ Yes jag har blivit smalare sedan ullared :)
Och så var det för varmt med jackan, så nu bytte jag till ett rosa linne och favvoritshortanistället, jag måste köpa ett par nya svarta leggins när jag åker tillbaka till kungs sedan för jag upptäckte att jag har fått ett hål på dessa, vist det är så pass litet att jag kanske inte borde bry mig men det kommer med all säkerhet att bli större, för laga det det tänker jag inte för jag e sämst på att sy xD


jag fick en fråga om jag helst njuter av solen på avstånd, och nej jag njuter av solen helst i skuggan eller i badet :)

nu är bananerna snart här, så jag skall fräsha till mig lite snabbt, hare gött! 

(om ni inte fattar bananerna så kallar jag ju föräldrarna för päronen, då får syrran och christopher bli bananer, det låter väl bra?)

Lagt kort ligger

när jag väl lagt mig i sängen efter en (för mig) intensiv dag så är det inte mycket som får mig at gå upp igen,, 


Mys i hammocken

Sitter i hammocken och försöker få så mycket skugga som möjligt,  
som vissa vet så gillar jag solen men så fort det blir för varmt får jag panik. 
det beror nog mest på att jag hatar att svettas, seriöst minsta lilla och jag börjar hyperventilera typ, jag har alltid hatat att svettats och där någonstanns ligger anledningen till att jag aldrig gillat att sporta, 



jag har vart på kungs med pappa förut, fick äntligen hittat en vårjacka, det är en vit vindjacka typ, 


Ojdå nu kom mamma hem så nu skall jag hänga med henne till maxi, hon skall köpa mat och jag behöver papper från apoteket där det står vilka mediciner jag tar så att  dom inte stoppar oss i tullen i england för narkotikasmuggling. och kanske kan jag hitta en bok att läsa då jag läst ut den gamla och jag gillar att ligga i hammocken och läsa när det blir lite senare och svalare på kvällen :) 

Ha det så bra kram!

Rebecca i psykologin

Detta är vad jag srtetar efter vad ni skall se...

Men vanligtvis känns allt såhär..


Jag fick en kommentar där det frågades om min deppighet hade blivit botad, men det kan den inte, eller kanske men det är lång att komma ända dit och det finns EN person som skulle kunna hjälpa till men det är inte det lättaste det heller... jag får nog leva med deppigheten, typ passa in "anfallen" när ingen är i närheten och även försöka arbeta runt det liksom veta att det finns där, några kilo som hela tiden drar i migmen som jag fösöker gå ifrån fast det är omöjligt.. 

Ja just det, slut på lkagomäl och deppigheter som ändå inte är något intresant för er att läsa ändå.. Kram på er och må era sinnen vara fulla av era drömmar och framgångar.


Glöm inte attt ställa frågorna på denna -->bloggen<-- där kan ni även be om råd

Onsdag 28 april

Hej jag fick komma hem, nu sitter jag bara och önskar att mina tabletter skall verka ordentligt som de ska, jag ville inte överanstränga mig när jag kom hem idag så jag skall istället försöka ta en tur ute eller på kungs eller något imorgon, pappa är ju hemma (han skall nog leka med sin lilla leksak, robotgräsklipparen) men jag kanska kan få en stund med honom då vi kanske kan fönstershoppa lite, om jag nu inte hittar något som jag vill ha Med/På mig på resan, eller kanske en ny bok? läste ut den gamla i lördags när vi satt ute i solen innan allt det där med feber och spya drog igång, men jag behöver ju liksom något att göra på vägen dit och hem, visst vi två vänner skall åka tillsammans men på just flygplanet har man oftast lite roligt i början men när man vart uppe en stund är det nästan samma sak som att åka bil fast du kan inte läsa regristreringsplåtarna på de andra planen direkt.. 



Klockan är 01.08 nu och jag önskar jag kunde sova, på sjukhuset tryckte jag bara en extra dos morfin på pumpen jag hade och så var jag tillräckligt groggy för att somna direkt igen, men jag minns att den avväjningen var svår senast ocksåmen tillslut gick det ju så det borde jag kunna lyckas med denna gången med.. 



Ja jag är en liten klagosmurf, säg till om jag klagar för mycket. nu är klockan 01.12 och jag ska sova,
Natti mina kära <3

26 april 2011

hej, idag har mitt crp, alltså infektiontionsvärde sjungt till 120. tummen upp för  det :) 
För övrigt har syrran var hät jag vann över henne på fia med knuff och på nåt ordspel där man skall slå tärningar och sedan hitta på ord av dom bokstäverna som ligger med sidan upp, egentligen skall man använda ett litet timmglas så man bara har en minut på sig men vi körde utan det för vi orkade inte bli uppstressade, jaja jag vann på det med, det var det viktigaste ;)

resten av dan har jag typ sovit, pumpen tillsammans med mina vanliga morfintabletter blev liksom för mycket, så dom har sänkt pumpen ytterligare så nu känns det något bättre egenligen så skulle dom kunna stänga av den helt tror jag men jag är för rädd för att det skall göra för ont under natten så jag inte kan sova.. vi får väl hålla tummaena idag igen fast att dom ska ta bort pumpen imorgon och att jag skall få komma hem imorgon, det vore det bästa :):)

just nu ligger mina tankar på något annat och jag säger inte vad, men det får mig att bli lite mer deppig än vanligt..

hoppas ni haft en bra första dag i skolan och på jobben för jag antar att ni börjat idag.. Kram mina vänner och läsare

påskhelgen :/

i lördags åkte jag ambulans (utan blåljus) in till östra för jag spydde och hade 41 graders feber och klarade inte sitta upp,
igår hade jag ett infektionsvärde på 160 idag är det 260, alltså värre, därför är jag trött idag, förutom tröttheten och smärtan i ryggen som jag har för att jag inte har mina vanliga tabletter utan får dem i dropp, förutom det så mår jag bättre, har fått i mig en drickyoghurt och skall försöka få i mig en till. vi får hålla tummarna om att jag får behålla båda i magen... kram!
Min långfredag var bra som vi firade hos farmor, vi fick middag, kött med potatis och farmorsås suuuupergott!! och sen så fick vi tårta och så istället för någon påskmat , vilket jag tycker är superbra då jag inte egentligen gillar påskmat, 


i lördags började allt bra, jag mamma och pappa åt grillad lax och satt sen ute en stund i sensolen, men sen på kvällen började jag få frossa  till slut blev så att jag åkte ambulans (utan blåljus) in till östra för jag spydde och hade 41 graders feber och klarade inte sitta upp för jag fick kramper i magen efter kräkningarna,
igår, söndag, hade jag ett infektionsvärde på 160 idag är det 260, alltså värre, antagligen därför jag är så trött idag, förutom tröttheten och smärtan i ryggen som jag har för att jag inte har mina vanliga tabletter utan får dem i dropp, ja förutom det så mår jag bättre, har fått i mig en drickyoghurt och skall försöka få i mig en till. vi får hålla tummarna om att jag får behålla båda i magen...

kram!

Skärtorsdagen,,

jag orkar inte skriva så mycket för jag har feber, kan bero på att jag fick en smirnoff ice av päronen, jag drack den långsamt och typ pucko och festis samtidigt men jag tar ju tablettter med och äter inte så mycket, nu får vi bara hålla tummarna att febern är borta imorgon för vi ska fira påsk med farmor. annars får jag be dem fira utan mej, och det vill vi ju inte..

Förut såg hela filmen på "The switch - Pappa på burk"  den var jätterolig så den kan jag rekmendera om man vill se kärlekk och komedi..

Jag önskar er i alla fall en glad påsk och att den är bättre än min, 

och kram till min kusin som ligger inne på sahlgrenska och har det ännu värre.. :( krya på dig!

CowGirl!

Haha jag klädde ut mig till cowboy förut för att jag var uttråkad, tyvärr ledde det till att jag började blöda näsblod, men det gick som tur var snabbt över.


sen så har jag tagit ner mammas resväska från vinden ja jag har resfeber, det är 15 dagar kvar och jag längtsr som sjutton!!

vaknade sent idag eftersom jag tog en lugnande tablett av när jag hade så svårt att somna igår, och den gör så man blir lite groggy ett tag på förmiddagen, sen hjälpte jag mamma ch lagade mat, makaroner och köttfärssås, och efter det har jag mestadels suttit i mitt rum och kollat NCIS och gjort lite i min scrapbook plus målat en bild i min målarbok som jag köpte en varsin till mig och Annika.

Nu ska jag nog se ett eller två avsnitt till av NCIS innan jag skall sova, Ha det bra! 

°~^~°Frågor eller råd°~^~°

vart är john blund någonstans?

ååh! fan! Jag missade min sovcykel så nu har jag istället börjat bli pigg,
fär nog ta en extra sömnis för att kunna somna, wish me luck!
°~^~°frågor eller råd m.m.°~^~°

19april

Hej, Det gick bra på sjukhuset och så fick jag ett påskägg, men det har jag lovat att dela med pappa :)

sen åkte vi hem en stund, trodde jag skulle spy men det var bara illamående av hunger så att dricka en drickyoghurt  i väntan på att syrran skulle sluta skolan och komma hem räckte. 

sen fick pappa sina presenter en rakapparat av mamma och en mobilhållare til bilen från mig och annika , han fick två sorter en dyraresom man sätter i vindrutan och en som man sätter fast i ac:n han valde den senare vilken var lite billigare och i och med det så ska vi lämna tillbaka den första och så ska han få tt fodral till mobilen istället, efter det så åt vi mat på tiopepe  mamma och pappa åt oxfile med potatisgratäng och pepparsås medan jag och annika åt fläskfile oskar  som ni kan se på bilden längre ner i inlägget. 

när vi hade ätit åkte vi en sväng till maxi, när vi var hemma kom pappas kompis Tomas för att gratta honom och
sen när han cyklade hem lämnade vi (jag och pappa) annika i lindome, och nu sitter jag här och tittar på NCIS för att koppla av innan jag skall läsa tills jag blir så trött att jag somnar, 

Hoppas ni haft en trevlig dag






Värme nej tack!?

Hej jag fick visst lite tid över innan vi skall åka till sjukhuset, :) 
Jag har mest gjort iordning mig men det är så varmt hemma så att jag sitter i leggins och bh, haha! 
JÄTTEVARMT! typ panik! har ärvt från pappa om att svettas jättemycket och jag tycker det är så äckligt och pinsamt att svettas (därför också en anledning till att jag ogillar att träna) och minsta lilla svett gör att jag blir nervös ifall någon annan skall se och då blir det bara värre på grund utav nervositeten. så det blir liksom momennt 22, sen så gör tabletterna jag tar det ännu värre då jag blir varm på grund utav dom. Jag hatar det! Om det inte vore för alla ärr och bandagen och sånt så skulle jag kunnat klä mig svalare utan att känna mig så osäker. 

jaja nu skall jag sluta klaga på mig själv och värmen, ha det så bra ni värmeälskare ;) KRAM!

Tidsinställt Grattis!

(Hej! Då jag tror att jag kommer att ha fullt upp med att göra iordning mig imorgon vid denna tiden så fixar jag detta tidsinställda inlägget klockan tolv på natten annars får ni inget att läsa förrän typ åtta om det går fel på sjukhuset. ni får gärna hålla tummarna om att det går bra;) Kram)
Min älskade far fyller 48 idag, Så alla får gå in på hans blogg och gratta honom.
som sagt var...  idag så skall jag till sjukhuset (anledningen till att jag inte hinner blogga imorgon bitti) sen när syrran  kommer hem så skall vi fira pappa och äta på Tiopepe!  SUPER NAJS - FÅGELBAJS ;)


°~^~°http://rebeccamariaaronsson.blogg.se/questionsanswers/°~^~°

Play/Pause

sådärja, nu har jag settt trean, den jag sett minst gånger, snart ska jag se fyran,

anledningen till att jag tar pauser mellan filmerna är för att jag skall hålla igång bloggandet och inte känna att jag inte hinner eller att det blir för mycket att skriva på en gång, 
okej, just nu kanske jag inte har så värst mycket att skriva då det inte hänt så värst mycket sen förra gången jag skrev, men jag skall ändå se till att jag är igång med skrivandet, 

Mina föräldrar berättade precis att pappa skulle undersöka vad det var för konstigt brötande som grannen höll på med eller om det var ett flygplan som lät så mycket, men ljudet kom från filmen i mitt rum, han är nog inte van vid att jag har sourround systemet hehe.. 

Nu blir det Terminator salvation. bye!

(Glöm inte att ställa frågor eller be om råd -->HÄR<--)

Terminator

Idag vaknade jag försent då jag lovade att vara färdig när mamma kom hem från jobbet men det blev snarare så att hon väckte mig när hon kom hem, jag skyndade med att äta frukost och görs iordning mig så vi kunde åka till kungsmässan där vi köpte presenter, pappa fyller år imorgon plus att vi ska på kalas i helgen. när vi kom hem så åt vi, tyvärr så gillar inte jag falukorv typ, och vi hade bara vitfiber pasta!? hemma så jag åt inte så mycket. Nu har jag pause i ett minimaraton med terminatorfilmerna, har lånat dem av Christopher förutom tvåan för den var typ regristrerad på nåt annat land så den gick inte att spela i min bluerayspelare, som tur var har jag sett den innan, antagligen är det tvåan jag har sett flest gånger.. 
nu skall jag jag fortsätta mitt minimaraton, 

Ha det bäst! 


NCIS skall det vara!

Jag skall försöka hålla i Bloggandet nu, hade en svacka för att jag både vart utmattad och så har jag ju fastnat i NCIS,
jag tittar på "uppföljaren" NCIS; LA just nu fast den serien är inte lika bra,
det är bara Gibbs och hans gäng som jag tycker om,
med andra ord gillar jag inte heller på någon av de olika CSI versionerna heller..


För er som inte har träffat mig sen förra söndagen kan jag ju tala om att jag har slutat med peruken :)


Glöm inte att ni kan ställa frågor till mig -->HÄR<--

Hej alla mina vänner och läsare!


Jag ber åter om förlåtelse för att jag har hålit mig undan. 
I onsdags tog jag det bara lugnt, 
I torsdags så lekte jag med jennie och sov över, men det ledde till att jag var helt utmattad hela fredagen och sov från typ ett till sex.
Igår så åkte jag och syrran en liten sväng till kungs för att köpa present till pappa och så åt vi varm macka på cafeét där uppe, (Linneas heter det väl?) sen när vi kom hem slog vi in presenten, jag blev trött så jag lade mig och tittade på NavyCIS men råkade somna efter ett avsnitt eller två, vaknade och somnade fram till typ sex då jag satte mig i vardagsrummet och lyckades hålla mig ganska vaken tills filmen 27 dresses började på tv:n höll mig vaken hela filmen och kände mig till och med ganska pigg, 
Efter filmen la jag mig och såg ett avsnitt av NCIS sen stängde jag av och sov. 

Idag  ska jag nog ta det lugnt om inget annat händer.. 

ciao!

Rubrik..

Hej allihopa. Jag ber om ursäkt att jag har hållt mig undan från datorn men har vart väldigt trött både fysiskt och psykiskt när jag har haft tid, 

I söndags var jag på djurskyddet i gbg för att hälsa på Jennie när hon jobbade där, jag kanske ska börja volontär jobba där så jag har nåt att göra på dagarna fast jag får se för det är jävligt långt att åka dit kan man lugnt säga.. 
sen Var vi på kalas hos morfar, det var längesedan allihopa var samlade och det var riktigt roligt, :)

Igår när jag vaknade så spydde jag,, FY! säger jag bara, så jag låg sängen och kollade på NCIS hela dan förutom en sväng till till kungs med mamma och en sväng först till willys och sen till coop i jakt på Jordgubbsfestis då det inte fanns på varken ica kvantum eller på ica maxi helt stört..

nu är jag rätt så stressad, skall iväg till sjukhuset och vi åker om 40 minuter, 
Hoppas ni har det bra.

Kram från becca!

Hejsan!

Hej allihopa, Jag vet att jag inte uppdterade igår, jag ber om ursäkt, men det hände ingenting på hela dan förrän på kvällen då jag var på bio med Bästa vän och Rasmus. 

Vi såg "I am number four" den var skit bra och spännande från första sekund till sista. Och snacka om att jag satt och dregla över min andra favorit skådiis Alex Pettyfer (den första är ju Vin Diezel) (a)

Idag händer Absolut Ingenting.. hm.. har precis vaknat och till frukost får jag middag (stekt rostbiff med ris och pepparsås) yummy! 

sen ska jag väl chilla om inget bättre dyker upp.

Ni kan väl berätta om eran helg så jag får några roliga kommentarer att läsa? :) 
(Jag gillar era kommentarer annars också, men se detta som en liten tävling, den mest intressanta händelsen kanske jag lägger upp i ett inlägg :) 

Ha det bra allihopa!

Glöm inte att ni an fråga mig vad som helst på min Underblogg

Hej!


jag kanske skulle berätttat att jag fick nallen av Jennnie när vi var på ullared, jag hade inte sett att hon köpt den och fick den nä vi kom ut, tyvärr hamnade den i fel påse som jag fick den tillbaka idag :)

Jonas kom 11 på tävlingen, hade hamnat femma om han visste mer om släpet, men han är bäst i norra halland i alla fall och det är jättebra tycker jag!

nu skall jag fylla på min "dosett" med tabletter och sedan ska jag sova, hoppas jag lyckas somna med tanke på att jag har smörjt in typ hela kroppen med  tigerbalsam för att jag har typ träningsvärk i ben och lite i armar och ont i halsen typ i musklerna i halsen på högersida av strupen och det hjälper skit bra, bara det att mintlukten är sååååå stark! aja jag kan ju nöja mig vid att det inte är aleovera som vi altid hade när vi var små för jag har för mig att den stank den salvan x)

dröm sött people!

Databoven

Det är någon som använt datorn medans jag vart borta, som tur e tog han kort på sig själv så jag vet vem boven är! 


kortis

Tittat på regionsfinal i lastbils SM när Jonas körde en gren och åkt runt lite med morgan, jennie och rasmus i morgans bil för att slå ihjäl tid nu är jag hemma och chillar :)

hoppas det händer nåt mer idag. 

ciao

Heey !

(Kan inte slut älska dessa kläderna! dom hoppar i tvätten så fort det går hela tiden för jag vill ha dem typ jämt!)


Precis hemkomen från kungsbacka sjukhus där jag tagit blodprov (får inte veta svaren förrens dom faxat det till östra och läkarna där har kollat dem)

Snart ska jag kolla regionsfinal i lastbils SM? typ med bästa vän, 
Jonas skulle vara med om jag har fattat det rätt,

Har saknat Jonas mycket,
han e ju som en brorsa för mig och vi har inte snackat på evigheter,
vi skulle träffats härom veckan men det hade vart dan efter att jag åkte in på sjukhuset senast,
så typiskt lixom, tror det var så gången innan med, och det Suger med stort S! 

Jaja, vi får se hur länge vi är där och vad jag hittar på senare, ha en bra dag allihopa! :)

6 april 2011

vaknade inte till åtta tabletterna så när jag istället vaknade klockan elva hade jag ont som satan typ överallt, snacka om att det SÖG stort! så idag har vart en ta det lugnt dag fram tills jag hängde med annika och handla mat och sen lämnade henne i Lindome..

hon hjälpte mig att sätta på nya lösnaglar, dom är jätte snygga!



Dagen vart ändå rätt okej fram tills jag nyss såg att jag fått en ny fråga till underbloggen, eller ja, jag blev rätt så depp när jag skrev svaret så det blir nog somna till tårar igen...
hoppas att svaret var värt det.. 


ajaa, skall lägga mig och läsa direkt efter att jag kollat några bloggar och sen försöka sova, imorgon skall jag upp SJU! det kommer aldrig att gå ju! wish me luck

Ha det bäst! 
Jag försöker i alla fall intala mig själv att jag är vacker...


Äré bara min fot som kommit till liv!? :O


Lång dag, men kul!

Hej !
Det gick väl ganska okej på sjukhuset med blodprov och läkarpratet, tyvärr har mitt infektionsvärde gått upp från typ 50 til 150 (kommer inte ihåg exakta värdena) så det var mindre posetivt, så på torsdag skall jag ta blodprov igen fast här i kungsbacka och kolla om det har sjunkt tills dess. 

Jag skrev ju imorse att jag skulle boka resa när jag var på sjukhuset och det har jag också, 
Jag och Jennie skall till England och shoppa i början av maj visst är det super!?!? anleningen till att vi behövde sjukhuset hjälp med att boka är för att resan blir "sponsrad" av cancerfond, Det säger vi tummen upp till! dom btalar flyg tåg och hotell (inklusive frukost på hotellet) vi skall till samma hotell som jag, Dennis och pappa var på förra gången. skillnaden denna gången är att jag och jennie åker ensamma och vi skall stanna torsdag till måndag vilket är längre än förra gången. Jag är sjukt taggad alltså!!

I alla fall..
Sen så var jag på kungs med jennie och shoppa lite, hade inte jag betalat för bådas donken så hade hon handlat för mer än mig, vilket är ovanligt! jag skulle egentligen bara köpa en viss grej, men när vi var inne på HM bara flög det en eyliner, en bh, fyra linnen och ett par leggins fram till kassan där jag plötsligt stod. jag undrar hur det hände lixom helt bara sådär så stod jag med kortet i läsaren och slog pinkoden nån som kan förklara varför!? 

Efter att vi lämnat jennie SOM KÖPTE ROSOR TILL MIG! (underbara Bästavän!) så kom jag och pappa på att vi inte hämtat ut tabletterna som jag bett läkaren om recept för så vi åkte tillbaka till kungs (efter att jag snittat om och ställt rosorna i en vas) sen tog vi en sväng till elgiganten men innan jag han kolla klart så var vi tvugna att dra för att hämta syrran i Lindome, hon skulle köpa en påsväska på rusta så vi åkte dit och därefter hem, (Hon sover hemma inatt) 

Efter det tog jag det bara lugnt vid tv och data, bara koppla av, 
Nu hade jag tänkt sova, nattinatti på er !

PS: Alla frågor som inte rör just denna bloggen som typ utseendet eller om ni undrar något aktuellt om cancern så vidarebefodrar jag dem till underbloggen som ni hittar -->HÄR<--

tjao!

Snart drar jag och pappa till sjukhuset, 
där blir det blodprov, läkarprat och resebokning* :)
Sen ska jag till kungs med Jennie :) 

WEEEI!!  Mamma kom hem med mitt paket som jag beställt, 
Hela NCIS boxen, Filmed 28dagar senare och DSspelet Hugo - jakten på kristallkartan :)

Nu ska jag ta en macka innan vi drar till sjukhuset bjuder på en bild med dagens klädsel , observera att jag inte har peruken på mig (skall dock använda peruken ett litet tag till) sen idag ska jag självklart även ha sjal, favoriten, den som jag typ alltid har, (snacka om att den tvättas ofta!) 



Glöm inte "Råd och Svar" bloggen

April 4, 2011

Tjolahopp! 

Idag sov jag till typ halv tre eftersom jag inte kunde somna igår.
Sen satte jag mig  i solen en stund, fy fan vad skönt det var ute, så jävla synd bara att jag inte hade nån ork till att göra något, är fortfarande seg från infektionen eller vad det var jag hade, tror inte det är över än för jag har fortfarande huvudvärk dygnet runt, 
när pappa kom hem från jobbet köpte han pizza till mig och mamma, jag åt bara en fjärdedel typ så han fick mina rester.
Har tittat på filmerna "Matrix Reloaded" och "Eat, Pray, Love"
nu tittar jag på Ncis, hihi jag har beställt hela boxen så jag väntar på att den skall komma på posten. 

Imorgon skall jag till sjukhuset som vanligt, och sen till kungs med Jennie. :)




Jag ursäktar att jag inte orkade sminka mig för er skull idag, förlåt mig, men jag pallade inte.
Hoppas ni har det bra ses! 


Glöm inte "Råd och Svar" bloggen

Min underblogg existerar!

Nyöppning av min Underblogg - frågor och svar där ni kan ställa frågor om vad som helst!

Frågor och svar!

Hej! detta får bli allra första inlägget, denna bloggen är till för alla er som har frågor om vad som helst, härlek, historia vad det mest köpta godiset är med mera, också får ni be om råd om ni har några eventuella problem eller bara vill skriva av er till någon, 

Ni kan maila : [email protected] (ta inte mailen seriöst, jag var ung och dum) 
eller så skriver ni helt enkelt en kommentar vilket är enklare, 
svaren publicerar jag någon dag senare, och ni får Absolut vara Anonyma om ni vill det. 

Kramar Från Rebecca!


DEpp..

Kan inte uttrycka hur jävla nere jag känner mig,
önskar jag inte fanns, vill inte egentligen att ni ska veta 
men nu är jag nere i en så stor svacka att jag snart spricker!   
har gråtit konstant sen typ sju, halvt döljt det för att ingen skall se halft storbölat i mitt rum med film på med höög volym från biosystemet att det helst inte hörts ut.. nu kommer alla veta ändå, så dagens kämpande har vart förgäves, mrn jag kan ju huppas att mamma inte läser när hon kommer hem från jobbet vid 10/11, och hålla tummarna att pappa inte kollar på jobbet och sen kanske hålla dom borta från att läsa bloggar, och själv inte svara i telefon när folk ringer? så jag slipper alla tröst ord Det blir bättre, det går över, det finns andra därute och så vidare. Men när det hållt i i ett halvår och jag har begränsad tid på mig att leva om det inte sker under, hur fan ska jag då VILJA Leva vidare, när allt går emot mih, och allt påmminner om D, ja? vad trodde ni annars det handlade om? i min dröm så sket vi i vad som hänt och bara "fortsatte", som om inget hade hänt. kanske jag drömde det för det är min största önskan, större än att bli frisk igen, för jag har ju fattat att skulle jag bli helt frisk så är jag ändå utan min (vadjag tror är) själsfrände.. 

ni kan väl förstå att jag inte orkar detta mer,  att leve ett liv där jag "är glad" fast igentligen kan bryta upp bara jag ser ett ö-tåg eller en katt i gräset, eller hans namn eller liknande hörs, till och med en fotboll eller en kille med himmelsblå ögon så brister jag,

Jag vill bara låsa in mig utan nåt, inte ens tv eller en bok det kan ju finnas nåt som påminner, och när jag kollar hans brev till mig, då ligger jag på golvet och försöker flämta efter andan för jag tappat den under tiden jag började gråta. 

Vi planerade allt, bröllop på tåget, barnen en kille som du kunde lära spela fotboll  om skulle heta zlatan, 
nu är det bortspolat? du tänder säkert på att se mig gråta, 
förlåt det var elakt men jag har inte ens fått veta varför, det är personligt säger du men vi var ju två som sletts isär, eller det var i alla fall vad mitt hjärta gjorde..

fan vilket depp inlägg, ni kan lixom ignonera det om ni vill, gör det hällst, men jag bara måste få det ur mig på riktigt, hade nog egentligen gått ut och lyssnat på depplåtar i regnet istället, och hitta nåt öde ställe där jag får lov att skrika utan att folk störs, jag vill unna gråta högt så att det syns utan att någon ser, snälla låt det vara riktigt dåligt blåsigt och åska och Regnskyar i massor så jag är ensam ute, jag hatar mig själv och mitt liv och hänger kvar på grund av familj och vännerna, men jag vi ha nåt mer nåt som verkligen betyder, jg behöver kärlek, romans och passion, från en själsfrände, från D... 

otherwize kill me hard, how you do it does'nt matter just do it!

segt värre..

Hej det känns som om bloggen hamnat lite på sidan, 
men jag mår fortfarande inte helt bra, 
sov ju typ hela dan igår och idag känner jag mig trött och har ont i huvudet, 
Ni skall veta att jag ändå försöker blogga så fort jag har ork, 
Idag skall jag nog spela sims medeltiden typ hela resten av dan så jag slipper tänka på huvudvärken och så, 

hoppas ni inte hatar mig för att jag e så dålig på att blogga just nu? 

ha det bra!

Nattbloggande

Sorry jag inte uppdaterat nåt under lördagen, men var så trött att jag sovit i stort sätt hela dan, vaknade fösta gången vid två, åt mat, och sen sovit resten av dan tills vid åtta då pappa väckte mig och såg till att jag var vaken, 
så jag har tittat på film sen dess, "Vampyrer Suger" , "the bourne supremacy" och "monsterwolf"..

Nu är klockan kvart över ett på natten och jag skall nog läsa, skriva eller göra korsord (Har inte bestämt mig än) hoppas ni haft en bättre lördag än mig och inte bara sovit ;)

See You Later - Krokodil!

April, April!

haha jag är nog världens bästa på 1:a April skämt,

Ni förstår, jag gick eftersyrran och frågade vad hon skulle göra idag på ett sånt där lillasyster sätt, 
helt plötsligt när jag hängt efter henne till hennes rum så sa jag Du har en spindel i håret ,
och fy vad hon fick panik, sprang genom hela huset och försökte ta bort spindeln (som nu inte finns) 
Jag tror jag aldrig sett henne springa så snabbt tidigare! 

Tillslut fick jag lugnat henne och sagt att det var ett aprilskämt, 
Jag var Jätterädd att hon skulle bli förbannad,
men hon skrattade (och grät)
och sa att det var det bästa Aprilskämtet nånsin, 
Sen skrattade vi långt och länge, 
Synd bara att jag inte filmade henne x)

(Nu är jag rädd för att hon (eller någon annan) skall skämta med mig) 

April, April, din dumma silll, jag kan lura dig vart jag vill ;)

läskig katt

Jag blev väckt på ett läskigt sätt,
syrran stod och mjaua tills jag vaknade, 
okej det låter inte direkt läskigt men det var så att ljudet kom in i drömmen innan jag vaknade ordentligt,
så jag sprang runt i drömmen och försökte hitta den läskiga katten som mjauade.

Nu har jag bara ätit frukost och tittat på tv. 
Kan ju säga att jag har mindre ont i ryggen idag,
kanske är det infektionen som fortsätter att försvninnna, 
liksom att den har gjort så att det gjort mer ont,
Nu vet jag inte säkert om det är så,
jag är ju ingen läkare men jag skulle gissa på att det är nåt sånt, 

Nu skall jag gå och underhålla Annika som sitter och Scannar böcker som en galen gris.

Ha en underbar dag!

RSS 2.0