trött

de var trevligt hos farmor på kalaset förut,, bara det att jag var så trött... jag sov i bilen dit, mellan maten och kaffet och efter kaffet,, men lyckades hålla mej vaken på hemvägen i alla fall men nu har jag världens huvudvärk istället :(
hade tänkt gå och lägga mej nu,, och hoppas jag kan somna,, vi ses !

Grattis farmor!

usch nu har dennis åkt hem :(
på vår 1år och två månaders dag :(
allting blir så grått utan honom,
jaja,, ska på kalas hos farmor snart..
vi ska åka ett och klockan är halv..
vi ses ,,

...

hmm dennis tittar på reprisen av ishockeyn så trååkigt !! hahha ne men han får det för jag e snäll :) jag orkar ndå inte koncentrera mej så jag sitter och försöker störa honom så mycket det går ;) 

ses

..

hih idag var jag i skolan en stund.,, sen kom dennis och mötte mej ocs så gick vi till kungs.. och sen åt vi på wallys place .. JÄTTE GOTT !!  sen på vägen hem hade vi snöbollskrig så när vi kom hem var vi genom blöta ! hihi nyss blondera han luggen ^^. pussis !

..

nu e dennis äntligten hos mej ! :) han e kittlig på magen (Y)
men ska till skolan imon och då får han vänta hemma ;) hoppas han inte river ner hela huset ^^

ses !

dennis idag :)

JAJAJAJAJAJAJAJJAA!!
dennis kommer idag istället för imon !!!
jag jätte glad !!
men vet inte hur det blir med uppdateringen när han e här,,,
jaja :)

Paradise now

sitter i skolan och tittar på nån film som heter Paradise now.
jag fattar ingenting så jag läste om den på internet ist,, vi ska nämligen svara på frågor om filmen sen så nåt måste jag ju veta om den,., känner att det inte blir mvg på denna uppgiften men får la ta igen det på annat sätt sen. jag tror det är max fem som faktiskt gör ett försök att hänge med i filmen,,, jag ska nog ge den ett försök till men kan inte lova nåt ses

Bjuder på bilden :)
!

håll tummarna för Dennis !

börjar fundera på vad morfinet egentligen gör med mej,,,
antingen blir jag helt däckad, hyper pigg, eller bara helt enkelt som inatt då jag blev typ "poetisk" och började skriva av mej allt jag känner och shit ,, att jag sen även hade svårt att somna, vart ju helt fantastiskt! (med risk för liiite ironi)
aja , dennis ringde och väckte mej som jag bad om , han ska spela cup i dag så håll tummarna för honom !
ska till skolan idag, så nu får jag gå och äta frukost (y)
vi ses!
PS, Dennis kommer hit imon !! ville inte göra det officiellt innan eftersom saker jag ser fram emot sällan brukar hända,,, jag e jätte glad idag !

no life !

har börjat inse att jag inte har nåt liv heller,, det går bara utför för mej ju,, suttit hela dan och tittat på förhäxad,, vilken tönt jag e ^^,  nä nu ska jag äta nåt, knarka lite och sen gå och lägga mej,, ses !

...'

Mamma e inte snäll, hon ringde hem och väckte mej bara för att säga att hon var på promenad med jobbakompisarna -.-'  
det blev typ så bara , aha? så därför får inte jag sova?  
ibland vet jag inte riktigt hur hon tänker..
jaja nu när jag ändå är vaken och inte kan somna om är det lika bra att stanna uppe då..  
jag har absolut ingen aning vad jag ska göra idag..
tänkte gymma men vet inte hur jag ska ta mej dit i all snö, så det får bli nån annan gång,,
så nu återstår frågan om vad jag skall göra, nåt tips?

morfin!

ont i benet, ont i käken , ont i huvudet, ont i magen,
skall bli skönt att gå in i morfinets värld och slipp smärta

idag tog jag först en liten promenad och fota på hedeskolan,,
de e ju sjuuuukt mycket snö !
sen så satte jag mej på träningscykeln i en halvtimma,
tog en skön dusch och satte mej och kolla på film.
sen sov jag i typ 40 min,
och efter det bestämde jag mej för att hålla mej uppe så jag inte vaknar allt för tidigt,
är ju ledig imorgon med men de e jag ju varje onsdag!! :) I LIKE !
får se om jag hittar på nånting att göra imon,, peace out!

fet!

usch hur kul är det att inse att man har gått och blivit tjock!? ,,
jag tittade ner på min mage igår och kände inte igen den,,
den e ju stor som en blåval!
det e hemskt, nästan så att jag skulle sätta mej själv på värsta svält dieten, fast så dum e jag inte..
men nåt måste hända, för såhär tänker jag då inte se ut !


nåt tips på hur man kan få magen att minska på kortast tid?

ingen skola imon

WOHO mentor Martin skrev på adela att det inte är skola imon ! (Y)  jätte skönt,, bara komma på nåt att hitta på då...  :)

skolan stängd pga snöstorm?

ahopp så har även min skola stängt,, rätt skönt men vad ska jag göra nu ? :O de e tråååkigt att vara hemma, och så e jag på shoppinghumör också.. hmm,, kanske kolla efter en tv snart? börjar bli lite otålig ! thihi :) nu ska jag alle fall se på film och tjocka mej :) ses!

tjaoo

ganska skönt att börja halv två,, men tråkigt att vänta eftersom jag inte har nåt att göra.. egentligen börjar jag ju typ tidigare, men kan inte vara med på dansen eller idrotten så ska bara ha samhällskunskap i två timmar sen ist ,, har precis ätit lunch,, lagade makaroner och bacon till mej och pappa :) det var mycket gott :) nu ska jag klä på mej och fixa iordning mej,  ciao !

Annika

e det bara jag eller är min syster verkligen vacker som en dag?
jag tycker hon borde bli modell eller nåt, fast egentligen kanske inte, vill inte att hon ska bli nån snobbig, utseende fixerad typ,, hon e bra som hon är :) 

Vet att bilden är mörk,, men den e fin :)

Kalas :)

hej,, 
dagen idag vart ganska rolig :)

va ute tio min typ i snön med syster men fick ganska snabbt ont i benet :(

sen så råkade jag somna vilket INTE var meningen ,, 

sen så var vi på kalas hos moster Anki och Kusin Robin det var kul :) och dom serverade först tre olika pajer och en god sallad :) sen till kaffet var det mandeltårta (vilket jag inte åt^^)  och en himmelskt god chokladtårta :) jag gillar choklad!!   

idag blev det ganska sammanfattat men jag e trött och vill sova, men kände att jag var tvungen att åtminstone uppdatera lite i alla fall ..


vi ses !

snö,,

usch vad snö det är ute !! hemskt! jag och jennie gick till willys, och upptäckte att det var aldeles för dåligt skottat för att ta samma väg tillbaka så vi tog omvägen under tunneln vid ljud&bildskolan.. mötte därmed john som skottade hos sej,, sen när jag sagt hejdå till jennie valde jag att gå över ängen som för övrigt hade snö som gick upp över knäna på mej ,, så när jag kommit över satte jag mej i snödrivan bredvid altanen, och vilade lite innan jag borstade av all snö för att gå in,, nu sitter jag och myser till film och varm choklad, trött och seg men känns aningen bättre än igår fast känner mej även lite snurrig av allt morfin xD nu ska jag sätta på ytterligare en film och drömma mej bort till värmen ,, ses !
Jag i snödrivan kall, trött men glad

zombie

känner fortfarande inte för att blogga ,, känner mej som en zombie eller en våldnad som går runt och gör ingenting och inte orkar nånting, vill bara sova hela tiden men blir ändå inte pigg, aja sista dan på denna behandlingen i alla fall, alltid något, men känns inte bra ändå,, orkar inte nånting,  please help me !

ingen blogglust

hej,,  funderar seriöst på att sova bort resten av denna dagen med kanske, är fortfarande jätte trött och orkar ingenting, har vart på sjukhuset idag med,,  så segt fast annika och mormor var ju med, men det var jobbigt eftersom jag är så trött,  har egentligen ingen blogglust så det blir inget mer är såhär för tillfället ,  vi ses,

konfaövernattning med fem koppar kaffe istället för sömn ...

å herre djävlar vad trött jag är, var ju konfaövernattning inatt men jag sov inte en blund, utan drack massa kaffe istället xD så nu har jag sovit under hela dagen istället,, men men,, först var ju jennie med mej på sjukhuset igår, sen så åkte vi till övernattningen vid sex ,, då vi lagade tacos och sedan åt den, sen så satte några på en film men jag så bara de två sista imorse,vet inte riktigt vart natten tog vägen men den försvann nånstanns mellan 2:a och tredje kaffekoppen, xD  , sen så fick ju prällan förs sej att jag skulle läsa nån epistel text på gudstjänsten klockan åtta imorse och jag var ju lagom väck då så jag tappade bort mej lite, sen till frukosten drack jag min femte och sista kaffekopp hjaha,, sen när jag och mamnma åkte till sjukhuset så somnade jag i bilen, och på sjukhuset gav dom mej en säng så jag kunde sova under de fyra timmarna jag fick medicin och dropp,, sen sov jag i bilen hem,, när vi kom hem så försökte jag hålla mej vaken för att äta middag, sen gick jag och la men och vaknade först vid halv sju igen,,

skall till sjukhuset imorgon igen,, men då ska mormor och annika med :) vi hörs !




dag ett

Hej sorry jag inte uppdatera igår, men hade inloggnings problem ,, 

aja de e ganska avårt att hålla sitt löfte eftersom det var några kockar på sjukhuset igår som lagade mat, och till efterrätt blev det choklad muffins och glass, men då gjorde jag så att jag åtminstone hoppade över glassen, men att inte ta något hade ju dom kanske tagit som en förolämpning ;)  och sen så har jag upptäckt att jag måste ha ett undantag till, jag köpte vatten igår men det räckte inte riktigt eftersom jag måste dricka nästan två liter om dan, just nu, så jag får dricka varm choklad, men endast på sjukhuset... jag rörde på mej lagom mycket igår, det känns som om det går lite framåt alle fall, åt till och med grönsakerna på frallan ;)   hahaha..

idag skall jennie med mej till sjukhuset, och sen ikväll är det övernattning med gamla konfagruppen, mkt kul :):) men vet inte om jag hinner uppdatera mer idag , men skall försöka, 


hahah jag ooch jennie kollade igenom alla hennes gamla bilder på bilddagboken, och då hittade vi det roligaste spontana skämtet vi har haft,, det går så att..

Jennie frågar mej : varför ligger det ett värmeljus på golvet ? (och pekar på ljuset som ramlat ur hyllan på golvet)
Jag svarar : det är Golvvärme .. hahaha kanske inte så kul för er men den va ju lixom klockren ' xD



jaja vi ses :)

Hårda bud i mellerud

Nä nu får det ta och få ett slut på detta,, inget mer småätande, inget mer gottegrisande, inget mer "slippa idrotta" nu fanimej ska jag ta tag i det, det var okej när jag var undernärd för att kunna orka , men nu börjar det bli tvärt om, och för att pusha mej själv så får jag inte köpa ny tv förrän jag klarat mej ifrån godis, och sett till att jag gymmat tre gånger i veckan, i två veckor,..

Vilkoren är:

Jag ska INTE äta godis alls under dessa två veckor, (inkluderar allt snacks och kakor, bakelser m.m.)
Jag får inte dricka läsk, under dessa två veckor,
Jag ska gymma tre gånger i veckan,
Jag ska röra på mej så mycket jag kan, gå i trappor istället för att ta hissen (undantag omk jag har jätte ont i benet som är ganska nyopererat och inte helt färdigläkt)

Önska mej lycka till och hjälp mej gjärna med att hålla detta,,  


myskväll

sitter hos jennie och myser,, skriver mer när jag kommer hem,,
tjenixen :)

JENNIE!

middag hos mormor

idag vaknade jag elva, ELVA så sent har jag inte vaknat på länge men däremot så sov jag så dåligt inatt.,..
,, kom precis hem från mormor,, vi åt middag där, klyftpotatis och kött till varmrätt och efterrätt äpple/rabarber paj med vaniljvisp,, eller kanske vaniljvisp med paj??  hmm,
somnade hos mormor och e jätte trött så jag skall nog gå och lägga mej snart, imorgon skall jag leka med jennie :):) fats inte förrän hon jobbat..
ses!

Dennis <3

har precis sett another cinderella story med jennie,,
usch vad jag älskar såna filmer !!! och drömma sej in i dom är härligt, fast jag behöver inte drömma,, har min egna askungesaga ju,, :) 
Dennis Lundström jag älskar dej av hela mitt hjärta ,, det finns ingen som du och tillsammans övervinner vi allt ,, oavsett vad hindret är så står vi tillsammans,
du finns alltid där och stöttar mej även om jag inte alltid tar emot din hjälp så stannar du kvar och bara låter mej få gråta eller skrika eller vad jag nu behöver, du vet att de gånger jag blir sur eller typ "skäller ut dej" på sms så e jag egentligen inte sur eller arg på dej, utan mår själv inte bra, och det vet du,, jag har aldrig visat mina riktiga känslor för nån, aldrig vissat att jag vart deppig eller ledsen alltid låst inne mina känslor, men med dej kan jag berätta allt, gråta ut, eller bara prata,, jag älskar verkligen allt med dej, mest älskar jag nog att du är som du är och inte spelar någon annan och att jag kan vara mej själv när jag är med dej, jag önskar jag kunde göra så mycket mer för dej, men vi vet båda två att jag redan gör så mycket jag har ork till. tack för att du finns och tack för att du är min! <3


Fotograf: Jennie, Redigering : Jag

jennie

tjoo,, sitter hos jennie och chillar,   det gick la bra hos doktorn,, röntgade och dom kunde inte se nåt konstigt, så han sa bara att det gjorde ont pga musklerna typ,,


snart ska vi åka och köpa godis :) puss o kram 




KK = käkkirurg

så typiskt att vakna åtta när man inte behöver gå upp förren tio -.-'
aja jag hinner leka med datan då en stund, de e alle fall positivt :)

ska till käkkirurgen idag och sen leka med jennie.. kul :)

Dator

Yes vi fick datorerna idag,, helt underbart :) och söt e den oxå ...

ja så jag vart i skolan idag, hade först engelska, sen religion ,, skulle sen ha haft historia, men vi hade prov som jag inte viste nåt om så jag fick installera datan då ist :),,   sen så ska jag sjuta upp sångkursen till hösten för det gör så ont i käken när jag sjunger... så jag slutade så fort datan var installerad (Y) ,, annika kom till skolan, så vi gick till donken där jag stämt middags"date" med jennie innan hon skulle arbeta,, fyra hämtade mamma mej och annika och christopher där och körde oss hem och nu sitter jag vid den nya datan och tar det lugnt,, 


kanske ska gymma med Jennie imon,, får se hur det går ^^, men vi ska alle fall leka imon :):):):):)

vi ses !

Datan !!!

datorer och nostalgi..

hahaha usch så många minnen,, fick reda på att mamma köpt hits for kids greatest hits, och lyssnar på den,, fan halva barndomen till nu spelas upp minnet ,m som när man dansa till vill ha dej, såg på eva och adam och hörde låten romeo i den , hur man kunde alla britney spears låtar, man lyssnade på barbie girl och fatta inte vad den egentligen handla om mer än barbies, hur syrran och linnea stod med hopprep som microfoner och uppträdde på trappen till Bailando, min dans till när vi två blir en...., med mera,, helt sjukt faktiskt,,


aja jag va på sjukhuset idag och tog blodprov och sen hem,,
fick reda på att de svarta och vita datorerna kommit idag ,,
fast jag valde ju rosa och dom kommer först imon,, :) ÄNTLIGEN ! 

ska till kungs med jennie sen,, kul =)


Jennie Poulsen

svart text ......?

då färgerna eller bakgrunsbilden på bloggen inte vill synas på firefox så tänker jag ändå inte ändra färg,, jag vill ha svart där med  basta,, så för er som kör med firefox får ni helt enkelt vänja er för det är inte mitt fel att firefox eller windows internet explorer inte stödjer detta,, Google Chrome däremot , där funkar det utmärkt :) ,, men skall se om det går att göra nåt åt senare, men inte idag... säg till om ni har nåt tips,, ses ..

Återträff och syster

vart nyss på konfaåterträff,, köttfärspaj och life of brian, mkt kul :)

sen så e det ju alltid kul med folket som är där :)

syrran skall tydligen sova hemma idag med,, börjar tro att hon försöker sej på nåt, eller typ mutar mej för nåt hon behöver senare :O vi får väl se vad som händer,, haha hon sitter mitt emot och ser inte vad jag skriver och tror hon e rolig när hon med berättarröst säger "nu sitter annika och slickar av skeden"  hahaha undra vad hon hade i tankarna där ..  hon äter kladd kaka,, fast hon gillar inte spraygrädde .. :O:O vem gillar inte det? helt sjukt,,, hahaha bra att jag i MIN blogg bara skriver om annika, men har man inget bättre att skriva för man själv inte har nåt liv så får man ta det man har hahaha... och då får jag skriva om apan,, hahahahahahahahaha tänk sen om hon läser detta ahahaha,, hon kommer direkt visa christopher (hennes pojkvän) detta och han kommer bara sucka för han tycker det e löjligt med bloggar tror jag,, hahaha,,   jajaja nu ska jag dra

c ya



Foto: Benny Aronsson (pappa)

i have sent tvåhundra kronor.....

usch seeg dag i skolan,, fast ändå ganska okej,,


hmm började med naturkunskap då vi gjorde nåt experiment med is och salt, sen hade vi matte då jag mest satt och filosoferade... hahah,, sen hade vi idrott fast jag erica och sandra gick hem till erica istället och käka rostemackor,, det var kul, och gott :)     sen gick vi till skolan och åt lite också fast inte mkt,, sen skulle vi haft engelska och psykologi ,, men de va nån från läkare utan gränser där och prata,, han va från italien och kunde inte svenska så han pratade engelska ist,,, ahahhhaahhahahahaha när han pratade klart så ställde han lite frågor så svara
sandra: I have sent tvåhundra kronor to unicef hahahahaha det lät så kul när hon sa det fast det kanske ni inte tycker e roligt ,jaja,, sen hämtade mamma mej på skolan så åkte vi till maxi och handla mat ,, sen hem och nu sitter jag här, intressant va? hahaha kanske inte men ändå, jag ska tjocka mej med kladdkaka och spraygrädde sen! mums...

ses !


Bild från sommaren fotograf:  http://jennieisabellepoulsen.blogg.se

Jag Älskar Dej Dennis!



1år 1månad 8dagar!






Dennis Lundström, my one and only<3

skola idag

usch jag hatar att vakna en timma för tidigt !

fast nu hinner jag ju med datan som jag annars inte skulle gjort så det e ju bra i alla fall,
jag ska till skolan idag men kan inte vara med på dansen så jag börjar inte förren efter lunch men jag går dit och äter så slipper jag laga själv .  men nu måste jag göra iordning mej , kan ju inte gå till skolan i sovkläderna, hehe.  

c ya!


lego,,

sho idag kommer syrran och hennes pojkvän hit för han ska laga mat till oss :)

jag tänkte lägga upp bilder på det jag byggde med legot igår,, så här kommer de:

Giraffer :)                   drake:)                          Elefanter :)                 en stad :)          och för dennis skull...:)



hahaha har man långtråkigt så har man


se ya for now xoxo

Lego !

idag vart jag på kungs med jennie innan hon skulle jobba ,, jag köpte lego, en t-shirt och tre stycken nagellack (Y) 

sen åt vi frukost på donken :)  tack för en trevlig shoppingstund !


så nu sitter jag och bygger med mitt lego ,, hej svejs!



ultraljud och räkor

ahopp så visade det sej att de inte kunde se nåt på ultraljudet,,
eller ah dom såg ju allt men inget konstigt i alla fall,,
de va ju bra men varför gör det ont då?  läkarnas slutsatser var att de inte vet varför, men eftersom man inte kunde se nåt så var det inte allvarligt.. aah sure bacon med fläskkotlett ! 

jaja, när jag och pappa kom hem så åt jag räkor med vitlöksbröd medans mamma och pappa åt räkmackor (y)    sen ska vi se på på spåret :) nej jag har inget liv xD

funderar på att fota nån dag snart :) se ya out there

dessa väntetider ...

ahopp då fick man reda på att jag inte ska göra ultraljudet förren klockan två,,
och de säger dom först nu! 
de är ju helt dumma i huvet, nu har jag ju kunnat vart i skolan hela dan ju -.-'
aja man får la räkna med extratider ibland....




tjänna

hej sitter hemma och väntar på att sjukhuset ska ringa,, ska nämligen få en tid till att göra ultraljud av magen eftersom jag haft ont i den sen tisdags FÖRRA veckan,, och eftersom det kan hända att dom ringer och säger att jag ska komma uppp direkt så får jag inte gå till skolan innan dom ringt,, 
börjar bli litte otålig nu,, 

aja jag hör av mej efteråt hur det går, och om dom såg nåt konstigt,


ciao!

Cancer :(

kände mej typ yr i skolan idag så det var bara till att åka upp till sjukhuset och fylla på med blod,,, låter läskigt kanske jag vet men inte så farligt faktiskt,,blir så ibland när man har låga blodvärden,, 

ja just det ni kanske inte vet det,, jag fick diagnosen cancer (E.W.I.N.G-sarkom) höstterminen 2007, tumören satt i hakan, och jag har gått igenom cytostatika behandling (cellgifter) , strålbehandling och operation.
Den 21:a augusti 2008 så fick jag allra sista cellgiftsbehandlingen och allt var över, trodde jag...

Men i höstas så började jag få ont i ryggen, trodde det berodde på att jag hade ramlat eller något men när dom röntgade så visade sig att det hade kommit tillbaka fast denna gången satt den i lungsäcken, alltså inte i själva lungan utan mellan de två "väggarna" som lungorna har.
Det var ett stort kliv bakåt, jag som trodde allt hade gått över blev helt krossad att det hade kommit tillbaka, och det gjorde sååå ont !! det går inte att beskriva! tumören hade gjort så att lungsäcken även hade fyllts av vätska och det var det som gjorde ont, så dagen innan jag började min första nya behandling så satte dom in ett dränage i lungan för att tömma ut detta, och det gjorde ännu mer ont, men det var tvunget att göras så jag fick ligga och pinas helt enkelt,, sen på fredagen (dom satte in det på natten mellan måndag och tisdag) tog dom bort det, och dom sövde inte ens ner mig !* herre gud vad jag blev förbannad på den läkaren som bestämde det. men senare den kvällen tjatade jag till mej så jag fick permission att gå på bio med min kompis Jennie och det fick jag :) ,,, aja så nu får jag cellgifter igen,, denna gången får jag det i fem dagar med början var tredje vecka, men får åka hem och sova hemma under tiden så länge jag dricker mycket i alla fall :) ,, nästa behandling är vecka 7 alltså när vi har lov,, ganska bra för då missar jag inte skolan lika mycket,, aja nu vet ni lite om varför jag ränner på sjukhus hela tiden och blir sjuk lite då och då,, för när man får cellgifter så dödar det även cellerna i blodet:

De Neutrofila : immunförsvaret,, det gör att jag lättare blir sjuk om dom e låga,
HB: röda blodkroppar,, de gör att jag kan bli trött och kanske yr och blek om dom e låga.
Trombocyter: blodplättar,, e dom låga kan jag riskera att jag får blödningar, och lätt få blåmärken.

och trombocyterna och HB kan man fylla på om det behövs,, som idag behövde jag HB,

så nu vet ni vad jag tjafsar om och är det något läkarord jag använder som ni inte förstår är det bara till att skriva en kommentar så svarar jag genom att förklara i nästa inlägg.

Ps. fick skolkläderna idag, fixar bild någon annan dag ,, men dom är fett mysiga ;)

Peace Out!






skolan

sitter i skolan och försöker fixa med våran världsorganisations blogg tyvärr kommer vi inte in :/ jaja vi får skaffa ny,, 

Shaggy

nu är naglarna filade och glansiga:) vad ska man göra nu??


haha det var en kille från greenpeace i skolan idag som stod och snacka om deras organisation,,, han var skitlik Shaggy från scooby-doo  höll nästan på att fråga honom var han gömt scooby hahaha,,

och filmen vi såg, Gorillas in the mist, var heeeeelt sjukt,, fattar inte riktigt vad den har med världsorganisationer menmen,, fast babygorillorna var ju supersööta!!

ska troligen inte till skolan imon eftersom dom såg på blodprovet tidigare att mitt immunförsvar e lågt, segt o missa men jag vill ju inte direkt bli sjuk,,, asså mer än vad jag redan är då... haha

ska chilla framför tv:n ooch äta resten av mitt choklad,,

simma lugnt !



Greenpeacemannen eller Shaggy???



snällaste pappan :)

idag vart jag i skolan fast jag fortfarande inte mår så bra,, 
men sen åkte jag te sjukhuset för blodprov och läkarbesök, ganska trist men det tog inte så lång tid i alla fall.
på hemvägen åkte jag och pappa förbi musikbörsen där han köpte micstativ, keyboardställ och en ny kabel till microfonen,,   sen gick vi in på scandinavian photo där han köpte ett nytt minneskort till min kamera på 8gb då det gamla gått sönder och en minneskortläsare ,, och allt var till mig :):)   
sen åkte vi till kungs så jag kunde ta ut pengar till våra nya kläder på moveIT altså skolan :) och så köpte jag nagellack och nagelfil ^^,

sen åkte vi hem och käka kinathai med mamma,, jättegott :)


så nu ska jag fixa naglarna :) vi ses !


Keyboardstället


Ny blogg.

Jahopp då ska vi se hur länge detta håller ^^
har ju haft blogg tidigare men är så dålig på att uppdatera den,
men blev påmind i skolan när vi satt och arbetade, vi har nämligen projektvecka och denna gången ska vi göra en påhittad världsorganisation och skapa en blogg till den. 

egentligen borde jag inte vart i skolan idag,, har lite feber och ont i halsen och snuvig, men kan inte missa så mycket mer,, och så skulle vi kanske få datorerna i skolan idag ,, men det blir troligen imorgon istället. 

nu ska jag ta det lugnt och titta på tv, bye for now.

RSS 2.0