ETT ÅR OCH ÅTTA MÅNADER!

idag har jag och Dennis vart tillsammans i ett år och åtta månader! 
synd bara att kärleken och jag inte får vara tillsammans nu :(


jag vet att jag använder en gammal bild men hittade ingen nyare!

glader!

ååh jag vet inte riktigt hur, men igår kändes det som om jag var ett med klassen,,
visst jag har ju vart mycket med tjejerna och umgås mycket med dem i skolan och så , men igår så började även killarna prata och skojja med mig som dom gör med dom andra och jag kunde ju inte visa att jag var så lycklig, att jag ville slänga mig runt deras halsar och säga tack, nä det höll jag ju för mig själv, men gissa om det kom hem en lycklig eller olycklig becca igår?? :)
Det kan ju vara att det skulle bero på att jag börjar bli mer modig och vågar öppna upp mig själv inför dom eller nåt, men orsaken kvittar, bara det inte slutar vara så :)

nu skall jag sluta sitta vid datan och gå upp och göra iordning mig och bädda soffan så jag sen kan äta frukost innan jag och mammi åke3r till strålningen, sen efter så skall jag till skolan tidigare än vad det står på schemat för jag skall testa en kurs och se om jag gillar den,,

så nu mina vänner måste jag gå,, vi ses när vi ses!

topphumör!

Nu är Dennis hemma och jag är i skolan och har Eget Arbete så det är ett perfekt tillfälle för att blogga (y)
Helgen var supermysig och alldeles för kort! men vi tog det mest lugnt och bara va, vilket var mycket br för nu känner jag mig utvilad och har fått mig ett lyckorus som nog räcker ett tag i alla fall.

imorse var jag uppe vid fem igen, men det var helt okej,, hehe jag orkar fortfarande bädda soffan plus att jag städar och plockar undan tvätt också ., helt sjukt, jag har ALDRIG varit en sån som städar rummet, men jag tycker det är så fint när det ser så städat ut och jag känner mig så stolt att jag lyckas med nånting jag aldrig tidigare har kunnat :)
det var strålning imorse och sen vidare till östra för blodprov och samtal med läkare, sen så kom jag en timma försent till matten men kom in i lektionen mycket snabbt.

jag slutar tjugo över två idag men shit the same, jag har vart på topphumör sen jag kom tillskolan och fick träffa Erica igen som inte vart där sen i tisdags,, så lets go! 

nu har vi snart Datakunskap.. Byebye!

snart!

om en timme och tio minuter kommer Dennis!!!!! gaaah! jag kan inte sitta still av längtan!

det vart en rätt så seg men chill dag i skolan idag, jag tror jag vart för trött egentligen men jag ville ju vara där för att vi skulle ha genomgång av schemat men jag fattar fortfarande knappt hälften. hade vi inte haft redovisning det allra sista vi gjorde så hade jag tatt det med rektorCamilla idag men jag får ta det på måndag, jag vet ju i alla fall när jag börjar då.

nu ska jag sitta som på nålar resten av tiden innan Dennis kommer och bara vänta, kanske läsa lite om jag känner att jag kan sitta tillräckligt still för det,

vet inte hur mycket uppdaterat det blir i helgen, men skall försöka om jag får tid över till datorn.

byebye people!

Frågor och Svar!

Postat av: Camilla
Hur mår du?


Svar: Jag vet inte riktigt, mina dagar går upp och ner och ont har jag ju, men jag skall försöka att inte tänka på det och försöka sikta framåt på skolan istället.

Postat av: Annika
Orkar du fortfarande bädda soffan varje dag, eller är du slapp?


Svar: ja jag orkar fortfarande bädda soffan, men jag kan knappt inse det själv ^^, 

Postat av: Christopher
Vill du komma och titta på film någon mer dag hos mig?


Svar: Klart jag vill! jag tycker det är jätte mysigt trotts att man blir tvingad att kissa fast man inte är nödig, hehe

Postat av: Gunnel L
När du gått klart skolan. Vilket yrke lockar dig mest?


Svar: Förr ville jag bli Artist eller Musiklärare men nu efter alla operationer som gjort att jag inte kan sjunga lika mycket så sprack ju det, och nu är jag helt tom, jag är ju väldigt lat också så jag vill ju få det så lätt som möjligt, så vi får helt enkelt se vart jag hamnar någonstans :)

Postat av: Stefan
Vad vill du helst ändra på din skola?

Vilket verktyg skulle du helst vara och varför?

Vilket parti skulle du rösta på om du fick rösta och piratpartiet inte fanns att rösta på?

Kan du tänka dig att bädda din bäddsoffa mindre ofta med tanke på att det motverkar kvalster och sådant?


Svar: Det finns inte så mycket som jag vill ändra på min skola, den är så bra som det är.

jag skulle helst vilja vara ett vattenpass för den brukar man inte vara så aggressiv mot.

Jag kan helt ärligt säga att jag skiter i politik, det brukar inte ske så stora ändringar på fyra år per parti så det får la vara som det är?

Eftersom jag är Husdammskvalsterallergiker så borde jag bädda med nya lakan och så varje dag. men så långt orkar jag inte gå..

lycka

idag vart jag uppe FEM! hallå eller? sjukt men skulle hinna till sjukhuset och stråla mig innan skolan och det ska jag imorgon och hela nästa vecka med tror jag :O
det är ganska skönt att skolan har sattit igång för en handikappad person som mig, så blir jag inte så rastlös av att bara ligga i sängen och slöa hela dagarna.
imorgon kommer Dennis hit! LYCKA!  jag hoppar upp och ner av längtan.
nu skall jag be Dennis läsa för mig så jag kan sova eftersom jag skall upp så tidigt imorgon..
Nattinatti people!

Frågetund!

Jag Tänkte sno en idé från Enkarlekssaga.blogg.se och ha lite frågestund där ni får ställa vilka frågor ni vill och så skall jag svara de flesta av dem i ett inlägg ! så fråga på ! 




yep

idag på strålningen gick det riktigt fort.
efter har jag inte gjort så mycket, försökt att fota mig själv med stativ och självutlösare men det gick inte så värst bra xD
jaja bättre lycka nästa gång! Nighty!


foton

tyvärr fick jag blod igår men det gick väl bra ändå, 

nu Sitter jag och leker med webcameran i datan medans pappa är och köper mat till oss :)

CLOSE

Siamesiska tvillingar

Kyss

Tjenna cooling

SMIIILE ! 


När vi har ätit bär det av till strålningen så byebye!

uppe innan tuppen (i bild) :O

Idag vaknade jag innan mobilen ringde sitt första alarm vid sex, jag kände mig inte så trött egentligen men rätt så mörbultad, visst hade jag slagits med zombier inatt men inte trodde jag att jag skulle kännas i hela kroppen när jag vaknat :O

SÅ duktig som jag är så har jag druckit te (för jag hade ont i halsen när jag vaknade), Klätt på mig och till och med bäddat soffan och det är ändå en timma kvar innan jag skall dra mig till skolan! (Jag kommer nog tycka det är kul att bädda bort sängen så det blir en soffa lika länge som jag kommer tycka det är kul att gå till skolan varje dag)
För er som inte har sett förlovnings ringarna.. Den närmast handen så att säga, är Camillas (Dennis mamma) Förra förlovningsring som han hade när han friade. Den andra är den som vi fick så vi kunde ha likadana (fast nu har ju Dennis råkat tappa sin i havet menmen vi ska nog lösa det)

Idag så missar jag andra halvan av skoldan för jag skall åka till sjukhuset och göra Datortomografi (En sorts röntgen) sen så får jag hoppas att blodprovena igår var såpass bra att jag slipper få blod.

Nu skall jag Chilla den tiden jag har kvar innan skolan  Byebye people!

första skoldagen för terminen!

Första dagen i skolan avklarad, okej det var bara en timma men information, och så fick jag fixat så jag nu bytt från estet-musik till samhäll-samhäll och fixat de valbara kurserna för läsåret :)

nu skall vi till Strålningen och sen hem igen, pappa jobbar ju hemifrån denna vecka för att kunna skjutsa mig överallt ^^,  mycket snällt.. 

ikväll skall jag nog bara ta det chill och lägga mig i tid så jag kommer upp till skolan imorgon, 

bye for now!

tralala

mormor och hennes syskon från släktträffen   


det var trevligt att få träffa alla igår på träffen blev rätt trött bara, och är fortfarande trött, men det får väl gå.

idag ska jag bara ta det lugnt hela dan, och imorgon börjar skolan,, skall bli kul att få träffa alla igen :)

nu blir det Mean Girls :) 

see you later Alligator

shopping, myspys och släktträff!

det var trevligt igår,, kanske inte sjukhusvistelsen men efteråt åkte jag och syster först till kungs, vi hitta inte så mycket, hon köpte sportbh och trosor, jag köpte också trosor och två st böcker , ena är fortsättning till en som jag redan har och den andra verkade intressant, 

sen på kvällen åkte vi hem till christopher där vi åt kycklinglår med ris och sötsursås, senråkade jag somna och dom lät mig sova i en halvtimma, sen spelade vi lite, och vid åtta så tittade vi på film, clash of the titans hette den,, skitbra med jättebra gjorda effekter plus att vi såg den på bluray så då var det ännu bättre bild på christophers megastora tv! sen efter filmen åkte vi hem och la oss igen.

idag blir det släktträff med hela halva tjocka släkten, kul hoppas jag! 


Jag och en del av syster när hon testar kläder på gina


Gone: Hunger är den boken som är uppföljaren , ettan heter Gone: Övergivna.



Trosorna är JÄTTESKÖNA, köpta på Lindex, tag 3 för 2 men dom sista är svarta och dom har jag på mig, det är samma märke So.U ochjag har köpt såna innan i andra färger.


nu skall jag göra mig iordning till festen,, byebye!

uppe med tuppen! (y)

god morgon får jag väl säga, ja Rebecca har lyckats att ta sig upp innan klockan sju, det är helt fantastiskt, 
fast i och för sig, måste man så måste man, och vill man inte ha en mamma som drar en upp så får man helt enkelt göra det av sig själv.. 

nu e klockan sju så jag måste röra på fläsket så jag kan åka vi ska åka åtta vilket är lite för tidigt men mormor skall hänga med som stöd, inte för mig utan för mamma,,, hmmm.. jag skall röntga mig två gånger sen prata med ortopeden, sen strålas. senare ikväll så skall jag troligen till christopher och annika och få middag och myskväll igen :)

imorgon är det släktträff, ja då skall man träffa NÄSTAN hela tjocka släkten, det finns vissa som intre kommer som vi  så klart kommer sakna, men annars blir det kul :)


nu ska jag slänga i mig frukost, puss på er kära läsare!

bäddsoffa

hej hej! 
först imorse så vaknade jag för tidigt så jag passade på att städa och sedan flytta allt från sängsidan av rummet till andra sidan, resultatet blev såhär..


sen så kom annika och christopher hit med soffan sängen blev bortburen och soffan kom in i delar, det såg fördjävligt ut rent ut sagt..


sen så började christopher att plocka ihop den, Annika hjälpte till medans jag titta på^^,


tillslut så fick dom ihop det i alla fall och jag fick min bädsoffa tillslut :)




jaja nu skall jag gå och nanna, imorgon skall jag vara uppe med tuppen för jag skall vara på sjukhuset redan vid nio, hemskt!! men det blir väl bra träning till skolan antar jag.
Nattinatti people!

the same show every day

hej alla! hade egentligen inte tänkt skriva nåt idag,
känner mig inte skrivsugen och tror inte jag har nåt speciellt att skriva, 
dagarna går på, strålbehandlingen funkar, skall inte få cellgifter förren efter strålningarna så det betyder att jag får det tidigast om fem veckor eller nåt, vilket är skönt, annars skulle jag få det nästa vecka, första skolveckan, liksom kul att missa den? men nu slipper jag det, förutom om jag får någon dålig tid på strålningen som krockar men det gör inte så mycket.

idag har jag med tittat på film har blivit ett litet Hilary duff maraton med fyra filmer, från 2003-4-5-6 , lite tönt e jag men jag tyckte om hennes filmer och musik jättemycket för fyra år sen ja hon var min idol, och det har väl hållit i sig en del, när jag såg den tredje filmen så kom jag ihåg varför jag skaffade min allra första blogg som jag hade i typ max en månad men ändå, det var för att jag blev så inspirerad av att hon hade en i filmen hehe..

Nu har Lucky fått sig en kompis Tina heter hon dom leker och har sig och jag känner mig stolt som uppfostrar dom hehe, fast hade hellre haft ett riktigt djur, helst katt också, men har man en allergisk mamma så får man ta det man kan. 

imorgon blir det strålning igen, sen skall jag få Christophers bäddsoffa (y) eller jag skall köpa den, men vi ska köra hit den imorgon :):) jätteglad, nu blir det inte så trångt och varmt när Dennis sover här ;) och samtidigt kommer jag få mer plats, i och med att man fäller in den igen,, det är inte nån såndära jobbig soffa som är hård elelr som har fjädrar så man gungar utan den är faktiskt skön,, lägger nog upp bild när den är kommit hit och är uppställd så ni får se,,

ja just det ja! i söndags fick jag äntligen tillbaka min kamera, gissa om jag blev glad? hehe

nu skall jag nanna,, nattinatti people!

snabbsummering

snabbsummering av dagen;
Strålning vilket gick jättefort,
tittat på en tvåtimmars miniserie, och fyra filmer.
Tatt hand om lucky.
och nu sitter jag vid datan och skall gå och lägga mig. 

alla filmerna var bra , men en av dom, Stardust, var lite extra, den var rolig, spännande, lite småläskig, och romantisk, precis i min smak! :)

nä nu ska jag sova, nattinatti people!

Nintendogs

hej jag hoppas ni klarat er en dag utan mig jag mådde så dåligt igår och var riktigt trött, och ändå hade vi minikalas med farfar och solveig för annika och mamma, trots att jag inte orkade -.-'

idag vart det strålning och röntgen,
sen när vi kom hem köpte jag ett nintendo DS och ett spel där man tar han om sin lilla hund och lär den olika trix och sånt, lite som en tamagotchi fast mycket mordernare och stänger jag av apparaten så dör inte hunden. ett jättebra spel om man inte får ha husdjur av olik skäl.

nu blir det inte längre än så här, för jag ska kolla till Lucky (som min hund heter) och sen mysa framför tv:n

GRATTIS ANNIKA 20ÅR!

Ja idag fyller världens mest underbaraste syster 20 år, jag tycker alla borde gratulera henne på sin stora dag!

hon har alltid funnits vid min syster och jag vill att det alltid skall vara så, Jag älskar henne ! 

Kram syster!




Vampyr åter igen..

Idag vart det en slö fredag den trettonde,

när jag gick upp i morse trodde jag att jag bara skulle strålas och tyckte det var lugnt och att jag sedan kunde sova lite till när vi skulle komma hem, men nej då, pappa berättade att jag tydligen även skulle till östra för blodprov och ett vanligt läkarbesök, visst tänkte jag, helt okej, bara jag kunde få sova medan vi väntade på provsvaren, och det fick jag, men däremot var provsvaren inte så bra, mitt HB var 75 när gränsen för okej är minst 85, så då fick dom beställa och värma upp blod vilket tog typ två timmar, sen så skulle jag få det också vilket också tog typ två timmar, så vi fick åka hem först vid halv sex, jag sov i stort sett  hela dan på östra, fast det är inte så konstigt att jag vart så trött när jag hade så lågt blodvärde.

när vi kom hem så åt vi, fast för mej blev det inte så mycket för det gör så ont att svälja.. sen så upptäckte vi att jag även hade 39graders feber! men nu har den sjunkit lite eftersom jag tar tabletter hela tiden, men jag känner mig ändå trött och hängig och lite smått snurrig av morfinet ^^, 

just det ja, vårat kylskåp är trasigt så lånar ett minikylskåp av Kusin Robin och det står i mitt rum^^, så mamma och pappa kommer få gå in i mitt rum när dom vill ha typ mjölk och smör och annat sånt som behöver vara riktigt kallt, hehe

nu blir det en ta-det-lugnt-hemma kväll  med päronen,  byebye people!

ghost!

ÅÅh Dennis är verkligen BÄST! 
Det är nämligen så att igår kväll så blev det som det brukar bli att jag blev jätte nere och deppig, vet inte riktigt varför men jag brukar bli det., det dumma är ju att jag tar ut det på Dennis eftersom det är bara han jag vill prata med då, i alla fall så blir jag grinig på honom utan att det finns nån anledning, och så slutar jag svara honom för jag får skuldkänslor och inte vet vad jag skall säga, men då frågade han om det fanns något han kunde göra för att göra mig glad igen, och då frågade jag lite nervöst om han kunde läsa för mig. och det gjorde han. ååh så lycklig jag blev och samtidigt kunde jag lugna ner mig så att jag till och med somnade!. 
ja han är verkligen BÄST!



sen lite senare så vaknade jag till av att ett spöke hade vält ner ett pastapaket i köket så det låg makaroner över HELA! golvet, vet inte hur det lyckades, så jag gick upp och ut i köket för att kolla efter och visst låg pastan där, så jag fick helt enkelt gå och väcka pappa så han kunde dammsuga upp dom, man kanske tycker att jag skulle dammsugit dom själv, men det är svårt när man är hög på sömntabletter och morfin att över huvud taget stå stadigt på kryckorna, och om jag då skall hålla dammsugarslangen så kan jag ju inte hålla kryckan och då skulle jag ju ramla i golvet :O


imorse fick jag tvinga mig upp ur sängen och ta mig till strålingskliniken , idag gick det mycket fort fast däremot känner jag nu att det börjar göra ont från strålningen... 
sen var jag och pappa på kungsmässan och handlade presenter till SysterAnnika som fyller 20 år på lördag.
nyss har vi ätit lunch/middag  då under tiden den lagades, kylskåpsreparatören var här och kollade in vårat kylskåp som är sönder, han skall beställa nånting till kylskåpet och det kommer gå på ca 4500kr sjukt men ett måste...

nu skall jag ta det lugnt kanske spela tvspel eller se på film eller tv, 

byebye people!

E.T. Phone home!

Hemma från myskväll med syster och hennes kille :) riktigt trevligt, med spel, god mat, och film :) vi såg District 9, den var jättebra! 
sen när vi kom hem så stod vi på verandan en stund för vi hade hört att det skulle vara stjärnfall inatt, så vi kollade och jag och Annika såg en, fast pappa och Christopher missade det..










Nu skall jag lägga mig i sängen och vänta på att Dennis ska ringa mig så jag vet att han har kommit hem, jag förstår inte riktigt varför men jag blir så orolig när han är ute med kompisar fast jag vet att han aldrig skulle göra nåt dumt, jag vill bara inte att det skall hända honom något, och om jag inte vet exakt vad han håller på med eller var han är, även om jag vet på ett ungefär, så kan jag inte sluta vara orolig. det är jättejobbigt att känna så och jag ogillar det starkt! fast däremot är jag ju glad om han får ha kul och roa sig. fast helst av allt skulle jag vilja binda fast han i mitt rum så jag har full koll på vad han gör, men det går ju inte.... eller?.,. hmmm.. 

jaja nu ska jag sätta på tv:n och titta lite, så jag kanske kan lugna ner mig.

peace out!


usch!

jag är ledsen att jag inte uppdaterade igår men jag mådde inte så bra.det började redan när jag gick upp igår då jag var helt svimfärdig, sen när jag hade kommit till strålningskliniken så spydde jag "/ under själva strålningstiden så sov jag och det var ju rätt så skönt,när vi kom hem fick jag som tur var i mig lite makaroner och köttbullar, sen åkte jag och Annika till kungs där hon fick visa mig vad hon önskar sig, sen åkte vi hem, då kunde jag även trycka i mig lite glass men inte så mycket, vid sextiden la jag mig i sängen och vaknade först vid åtta, men kunde inte hålla mig vaken så länge utan somnade igen och vaknade runt nio igen, då försökte jag hålla mig vaken lite längre så jag kunde få lite natt-sömn men somnade inte förren vid två -.-'  , ja just de ja på toppen av allt så hade jag feber igår, inte så hög så jag åkte in till sjukhuset men det var kanske därför jag mådde så dåligt, 

idag känns det i alla fall lite bättre, skall snart åka till strålningen, sen så ska jag äta middag hos Christopher och Annika och mysa med dom. 

nu måste jag slänga på mig kläderna så att jag kan åka,,

se yaa!

supersyster.

godkväll allihopa,

idag hade jag först sjukgymnastik vid ett , jag fick nästan sånt damp att jag tänkte slå till henne men det gjorde jag inte utan behöll mitt lugn och sket i att hon tryckte på och babbla som fan när jag hade så ont att jag började gråta...

sen så kom syster hem, först så tog vi en promenad alltså hon körde mig i rullisen, sen åt vi middag, efter det städade vi våra rum och så satte vi upp nya dvdhyllor i mitt rum som jag köpte på IKEA häromveckan, resultatet blev mycket bra, fast jag skall dammsuga och skura golvet imorgon, orkade inte göra det idag för jag blev så trött i armarna och magmusklerna, har ju inte tränat på typ år och dar, det kanske vore en bra idé att ta en promenad med rullstolen själv? så jag åtminstone får tränat armarna? eller låter det dåligt?

jaja, just nu spelar annika wiifit och jag tittar på , skall nog sova snart kanske, är inte riktigt säker, men jag är mycket trött och imorgon skall jag åka och få första strålbehandlingen, hoppas det går fort och lätt, vill ju inte sitta där hela dan och vill ju inte att det skall bli för jobbigt, 

nattinatti people!

trevligt

Middagen hos mormor blev mycket trevlig, och mycket god mat,
kallops som jag sa till varmrätt och glass med hemmagjord varm chokladsås till efterrätt och så hade mormor bakat en god sockerkaka med smak av citron till fika, mums!
haha min släkt har rätt så sjuk och snuskig humor.. hehe,,

när vi kom hem så såg jag, mamma och pappa på Percy Jacksson och kampen om åskkviggen, ett lite roligt men mest spännande äventyr med fantasi. efter det gick mamma och lade sig, och jag och pappa började titta på dagissnuten som går på trean men jag blev trött så nu ligger jag i mitt rum och tittar klart på den istället,

imorgon skall jag till sjukgymnasten och sedan kommer annika hem för att städa och leka med mig, hoppas det blir kul, inte städa delen, men den delen med att leka :)

nu ska jag sova, nattinatti people!

lycka

ÅÅh det var riktigt mysigt att titta på film med päronen som vi alltid brukar göra på helgerna om det inte är nåt speciellt som händer, det var ju ett tag sen nu eftersom jag opererades och så har ju Dennis vart här och massa grejer som man gör under sommaren, vilket har lett till att man inte suttit inne och tittat på film eller tv tillsammans på det sättet som man gör under vintern, det som jag tycker är jättemysigt! 

Idag skall vi äta middag hos mormor och morfar, kallops blir det, ååh ännu mera lycka, jag gillar min släkt, visst är dom kanske lite högljuda och ganska på men dom är ändå min släkt och jag älskar dom!

nu ska jag bara komma på något att göra för att få tiden att gå tills dess att vi ska åka, hmm kanske se någon film? kan ju inte se dom vi hyrde igår för det är ju inte snällt mot mamma och pappa att titta i förväg för då kommer jag ju inte vilja se dom igen nu den närmaste tiden direkt,, men jag har ju massa filmer så nåt ska jag nog kunna skrapa fram. 

hejdå!

hemmakväll

jag och pappa åkte och hyrde filmer på hemmakväll förut, det blev;
the spy next door, percy jackson och kampen om åskkviggen och sherlock holmes,,
snart skall vi se den första och ha myspys^^,

haha som den klant jag e så svarade jag i telefon med nymålade naglar förut så jag fick massa nagellack i håret, känns ju sådär men e man dum så är man.

byebye!

Ensam

Dennis har åkt hem nu , så trist, trots att jag sitter i vardagsrummet jämte mamma och att pappa springer förbi lite då och då så känner jag mig plötsligt ensam, ja alldeles ensam och bortkommen. 

vi har precis grillat och nu ska jag ta det lugnt och koppla av, thihi tills ikväll har jag faktiskt köpt minitomater erkänn duktig jag är, fast jag har ju i och för sig kladdkaka och grädde kvar :)

bye!

myskväll

haha jag som var så glad imorse att jag gått ner i vikt sitter nu och mumsar i mig kladdkaka med hallon och grädde, medan Dennis äter gurka, tomater och paprika som godis ^^ jag kanske borde ta efter men blev så väldigt sugen på choklad när vi var i affären ,

nu ska vi ha myskväll så längre än så här blir det inte,  kram!

sådär ja

Äntligen är behandlingen avslutad för denna gången!
imorgon får jag och Dennis äntligen sova ut fast sen så ska han ju ta första bästa tåg hem vilket ju är väldigt trist,
men jag får väl lära mig att ta hand om allt och klara mig själv så jag inte står första dagarna i skolan med panik i hjärtat för jag inte kan göra nånting, jag är på ett sätt ett "kontrollfreak" inte så att jag städar och håller på hela tiden men har jag inte full koll på det jag känner att jag behöver ha koll på för stunden blir jag riktigt stressad och det kan ta timmar för mig att lugna ner mig igen, på just det planet är det väl rätt skönt att få vara ensam ett tag för då har jag ju full koll på allt som jag tar för mig, men kommer sakna honom så förbaskat mycket :(

just nu tränar han igen,, jag tycker han tränar för mycket men jag kan ju inte direkt stoppa honom om han nu vill träna. sen när han sprungit också så ska vi med pappa till mataffären för jag känner att jag behöver komma ut lite mer än mitt rum och sjukhuset. sen ikväll hade vi tänkt se på Avatar och ta det lugnt, 

see ya out there!

Dennis tränar och jag tittar på...

hehe usch vad jag ogillar att ha opererat knät, 
sitter och tittar på medan Dennis tränar på Wiifitplus och jag inser hur mycket jag saknar att göra det jag med,
jag som inte direkt gillar träning tycker ändå det är skönt att känna musklerna arbeta samtidigt som man har kul. nä nu börjar jag nästan bli lite deprimerad ju,, dumma Ben laga dig! jag kommer ju få hoppa på kryckor vid skolstarten plus att jag ska strålbehandla det från den tionde och i sex veckor framåt, med andra ord kommer jag åka till sjukhuset en liten stund varje veckodag även när skolan börjat,. lixom suck! hade trott att jag skulle få slippa det denna gången men OBVIOUSLY NOT ! :( jaja vill jag vara hundra på att det är väck så får jag väl lida lite ett tag till.. som tur var har jag ju Dennis som stöttar mej hela tiden, fattar inte riktigt hur han orkar med mig men tydligen så gör han det trotts mina humör-svängningar  av morfin och sömntabletter. 

nu skall jag sitta och vänta på att han kommer hem från att vara ute och spring,, hmm får la hitta på nåt under tiden bara han inte tränar sönder sig så.. 

byebye people!

segt

Idag bar det av till sjukhuset igen, bara imorgon kvar för denna gången, 
Dennis lagade precis pasta med rostbiffsås :) mums!
nu ska vi nog ta det lugnt, kanske skriver mer sen om vi hittar på något, men vi är trötta och sega båda två efter dom här dagarna. 

byebye people!

lösnaglar eller inte?

hmm hade tänkt att testa lösnaglar har inte haft det sen jag var häxa på halloween när jag var typ 10 fast denna gången tänkte jag inte ha helsvarta ^^,  fast kanske dumt att ha den när jag kör rullstolen för dom lär ju lossna hela tiden. skall jag kanske vänta ett tag till eller vad tycker ni? 


Kram!

Gästbloggare Dennis "iron man" Lundström

Idag har jag och min sköna varit på sjukhuset, det kändes ju nästan som om de gick snabbt idag :)

när vi kom hem åt vi makaroner och köttbullar

sen somnade hon och jag spelade legoHP freeplay (:

efter det så for vi tillbaka till gbg till bergakungen, hämtade ut biljetterna och satte oss o väntade på att dom skulle släppa in, en o en halv timme -.- sen när dom väl började släppa in så sa dom "men, ni har ju biljetter till biopalatset" jag tänkte dansa min i told you so dans men skippade det för att ja e snäll :) det löste sig och vi fick komma in ändå, sen när vi väntade på att få komma in i själva salongen spillde becca ut cola över sig själv så det såg ut som om hon hade kissat på sig :o min jacka o hennes kryckor blev jätte kletiga. (mina kläder oxå!) //becca sen såg vi trollkarlens lärling. den får jan möller - roland andersson -kent jönsson- roy andersson - ingemar erlandsson - magnus andersson - staffan tapper - puskas - jan-ove kindvall - tore cervin. dvs 10av11

nu är vi hemma och becca var för trött för att skriva själv (:


Victoria Concordia Crescit

Nattgång och lite annat!

hahahahah!! inatt när jag var uppe och pissa så lyssnade Dennis efter mig så jag inte skulle typ ramla och slå i huvudet eller nåt eftersom jag blir så hög på morfinet och sömntabletterna så hör han mej stappla ut ur badrummet men helt plötsligt försvann ljudet längre bort och slutade, så han gick upp för att kolla vad som hände, så såg han mig plötsligt i min systers rum, så han frågade mig vad jag gjorde där och jag helt hög och halvsovande som jag var berättde att jag vägde mig xD själv så mindes jag ingenting utan en svag aning av att jag var i hennes rum men trodde det bara var en dröm eller nåt..

jaja, sen hade jag behandling, vilket ska fortsätta till fredag -.-'
efter det så åt vi kina thai vilket varken jag eller Dennis var sugna på , usch bara massa fett...

sen så åkte vi till Ikea för att köpa dvd hylla till mig som jag sett hos Christopher, sen så tog vi en promenad eller aah, Dennis körde mig i rullstolen så det var han som promenerade och jag bara hängde på typ ^^, haha så handlade vi lite på Maxi där vi träffade Kusin Susanna och hennes pöjk, sen hem och spela LegoHarryPotter på xbox360 då jag typ däckade totalt medans Dennis spelade vidare ^^,

nu har jag fixat naglarna med nåt stärkande medel som jag köpte på Maxi och vi ska gå in och mysa, för jag får inte sitta inne när jag fixar naglarna för det luktar ju så fördjävligt så vi sitter ute och fryser och nu är myggen helt galna så vi får springa in.. 

kram på er och nattinatti!

Puss på Dennis!

Idag vart vi uppe tidigt för att vara på sjukhuset vid halv nio! helt sjukt, orkar inte med det mer men måste man så åste man, och så var det så jobbigt att se Dennis så trött hela dan, det var som om någon högg en kniv i armen på mig :(   när vi kom hem från sjukhuset så försökte Dennis sova men lyckades inte riktigt, men sen efter att vi ätit så gick det ^^,   sen så har vi spelat legoharrypotter igen och nyss var vi på Maxi där han valde smal godis och jag fetegodis :) (Y) 
nu ska vi se på Eragon och mysa han med sina sojabönor och jag med mina chipsochdipp :)

byebye people!

mys hos christopher

Snart skall jag och Dennis leka med Annika och Christopher hemma hos Christopher,
det blir tvspel, god mat och kanske någon film, (Y) :)
mycket mysigt, bye bye

ojojoj!

åh herre gud! 
jag glömde ju skriva att jag och Dennis har vart tillsammans i ett år och sju månader!

RSS 2.0