Och även godis chips och drick (y)

20101031237 (MMS)

Och även godis chips och drick (y)


Vi har laddat upp med spel...

20101031235 (MMS)

Vi har laddat upp med spel...


Jennie sitter och pumpar madrass medans ja...

20101031234 (MMS)

Jennie sitter och pumpar madrass medans jag tittar på, fast jag ska ju pumpa den ena madrassen så dum är jag inte (a)


Jag och jennie har shoppat, hon har en pås...

20101031233 (MMS)

Jag och jennie har shoppat, hon har en påse medans jag har sex påsar xD nu tar vi det lugnt och syndar genom att äta på donken ;)


Yaay

Idag skall jag Leka med Jennie och senare ikväll kommer hennes pojkvän och hans kompis också och då ska vi ha spelkväll :) (Y)
kanske uppdaterar mer senare :)

eftersom jag inte fattar ett skit av mac så får det bli en gammal bild...

jag HATAR mac! alltså seriöst, jag fattar verkligen ingenting och msn är skit, och jag förstår inte ett dugg hur man fixar en användarbild på msn heller, typ hjälp!? 
jag får väl vänja mig helt enkelt och om alla i skolan skaffar ichat så kan man ju ha videochat med varandra på det sättet vilket vore kul för lärarna kommer ju inte märka nånting ^^, jaja det var bara en tanke, och om ni kommer använda ichat så får ni gjärna lägga till mig som vän mitt användar id är: [email protected]
ja det var nog allt från mig nu ... tror jag.. haha det märker ni väl :)
byebye! 

God morgon, lunch eller kanske middag?

Idag är jag på bra humör, inte för att det händer något speciellt idag utan för att jag hade en av de trevligaste dagarna på länge igår! 

Först så hade vi Historia då jag först var ensam med Tomas men efter en kort stund kom även Lisabell så vi satt mest och snackade.
Sen efter lunch så skulle vi egentligen ha språk men vi fick våra macdatorer så vi fick installera dem. jag som var tvungen att sticka när språket skulle vara slut fick min data lite tidigare än alla andra så jag hann ha lite spanska när den var färdig då fick Tomas märka att jag kunde läxan jätte bra som vi hade fått i tisdags. 
Sen när vi slutade kom Ericas bror Oscar och hämtade mig, vi åkte till kungsmässan och köpte en berlock till hennes armband som var formad som en converse sko. sen åkte vi till Sahlgrenska och hälsade på Erica på min gamla avdelning, jag såg och träffade många sköterskor med mera som jag själv hade i somras..
när vi kom in dit så var Erica uppe och gick och hon var så DUKTIG! inte som jag som vägrade sjukgymnastik.. sen så hade hon ju så klart ont efter att ha gått, vilket jag verkligen förstår så hon tryckte på morfinpumpen och så fick vi pratat mycket om lite allt möjligt innan hon blev så trött av morfinet och somnade.. hon ville inte somna för hon kände sig dum eftersom jag var där men jag sa åt henne att det var helt okej, det viktigaste var att jag fick träffa henne.. 
sen åkte vi hem och tog med deras mamma också så hon kunde få åka hem och duscha och så innan hon skulle åka tillbaka igen, 
när jag kom hem så slängde jag snabbt ner kläder och smink som jag skulle ha på kvällen i en väska, sprang över till Jennie för vi skulle äta middag hemma hos henne (tacos) klockan fem och jag var hemma klockan fem,
Det var riktigt gott med tacos efter en lång dag det kan jag lova! Sen åkte Jag, jennie och hennes pojkvän Rasmus till kungsmässan och fick handlat en vit skjorta och ett svart linne och en ögon lapp (som jag bara hade de första tio minutrarna innan jag gav upp för det var för jobbigt).
Sen åkte vi tillbaka till jennie, sydde tillfälligt ner överdelen på klänningen för att ha den som kjol, satte på mig linnet och skjortan och hade en grej jag lånat av jennie som midjebälte (eller vad det nu heter) över skjortan fick även lånat ett örhänge som var en stor ring av henne, sen sminkade jag mig och vi åkte iväg!
Vi var nämligen på halloweenfest hos hennes jobbarkompis och det var riktigt trevligt! fick träffat många trevliga människor och ha allmänt roligt! 
nu såhär dagen efter så tror jag att jag svettas alkohol? :O hahah det luktar allefall inte så gott i mitt rum ;)
idag skall jag bara ta det lugnt, det var meningen att vi skulle ha spelkväll idag till imorgon  men det blev uppskjutet till imorgon istället, jag hade nog inte heller orkat idag om jag skulle arbeta idag som jennie gör hehe, 
nu skall jag ta och kanske klä på mig? senare ska vi äta middag och så ska vi hyra en film så jag mamma och pappa kan ha mys ikväll.
Byebye! 

Jag är redo för en lång men rolig fredag! :)

20101029232 (MMS)

Jag är redo för en lång men rolig fredag! :)


From Paris On T-day!

Idag vart det T-dagen eller ah Tomasdagen som vi kallar den, 
Först kulturhistorieprov som jag inte kunde göra så jag och några satt och läste på i samhällen istället om vi hade därefter och sen var det historia, på vägen hem tankade jag moppisen..
När jag sedan väl var hemma trodde jag att jag äntligen kunde få koppla av men när jag höll på med att byta om till gosekläder så fick jag ett sms av Christopher där et stod att han och syrran skulle vara här om fem minuter,, jag hade ju totalt glömt av att dom skulle komma hit för att han skulle låna min egna bärbara dator på svenska messan på lovet, så det var bara för mig att klä på mig igen och vara social ett tag till.
När jag innan dom kom hade tänkt se på sista filmen av dom jag hyrde så visade det sig att filmen inte låg i fodralet, och när jag och pappa var på macken för att säga till detta märkte hon i kassan att fodralet var brutet så någon har väl tatt skivan på macken och låtsas som ingenting, usch jag STÖR mig rejält när sånt händer.. 
På tal om filmen, From Paris With Love som den hette så kom jag och tänka på en sak som jag även tänkte på när jag såg The book of Eli igår att; när den"gode" är typ en "Badass" som bara vet hur man dödar typ, då när det är ett gäng som skall slåss mot "den gode" så är det alltid en som går fram och slåss åt gången, kanske nån gång två men seriöst, borde det inte vara lättare för dem att ta "den Gode" om alla börjar slå på honom samtidigt istället för att stå där och vänta tills kompiarna redan ligger halvt döda?? eller tycker inte ni det är konstigt?

För er som inte ser så står det:
Lisabell är bra på att laga mat.
Tobbe sover dygnet runt.
Rebecca är ständigt hög.
Jens sätter sig emot allting.
Erica är inte här men vi saknar henne.
I våran lilla samhällsgrupp är vi alla vänner.
Hej hopp i lingonskogen.
och längst upp till höger står det Tomas är världens bästa lärare jag lovar.
och den Glada tjejen på bilden är Lisabell

Now i'm out! <3

Hejsan !

Idag låg jag i sängen och kollade på film ända tills klockan var sju
då bestämde jag mig för att ta en promenad i det "härliga" vädret, som tur var fick jag sällskap och ett mycket välbehövligt samtal med en av mina bästa vänner Jonas! , jag trodde inte det skulle vara så mycket folk ute men när vi precis gått under den "nya" bron i hede så kom det en massa löpare som sprang tillsammans, jag tror dom var kanske tjugo stycken, snacka om att jag blev förvånad..


Jag ville bara visa hur söta Jonas och hans flickvän Kajsa är tillsammans, eftersom Jonas är en av de bästa vänner man kan ha, han lyssnar alltid, och hjälper med problem, jag tror nästan att han förstår mig mer än vad jag själv gör, man kan lugnt säga att jag är glad att jag flörtade med honom den där första fredagen på hedegården haha annars kanske inte jag hade haft honom som vän, man vet ju aldrig men jag som tror på ödet tror att det var meningen att jag skulle falla för honom då så att vi kan vara så bra vänner nu, TACK Jonas för att du finns, och verkligen är där för mig när jag behöver dig, jag skall absolut komma ihåg att smsa dig i fortsättningen.

Nu skall jag sova , skola imorgon! natti natti!

He's back (the man behind the mask) - Alice Cooper

Hej allihopa, i brist på spännande saker i mitt liv får jag ge er ett litet "bild-kollage"
GLÖM INTE kolla ERICAS BLOGG för att se hur det går för henne på sjukhuset,,

Idag vart det soligt och vackert när lilla Rebecca kom hem ifrån skolan

Det gjorde Becca, som hon också kallas, på bättre humör..
Ni förstår, Becca har oroat sig för Erica hela dan och det har fått henne på rätt så dåligt humör..

Becca blir galen på narkosläkarna som aldrig tycks lägga bedövningen rätt, dom la den fel på mig i somras och nu även på Erica , typ Skärp till er!!

Becca hoppas på att få hälsa på Erica snart så kanske Becca kan bli på bättre humör?

Becca saknar Erica så mycket att hon blir ledsen :(

Nu är Becca jättetrött och lite snurrig på grund utav att hon tagit sömntabletter ;)

Becca hoppas hon får drömma söta små drömmar om henne och Erica som leker i solskenet tidigare idag..

Becca Säga god natt...., God Natt!

ajajaj, vad det bultar och det bankar,

Sitter i skolan med världens halsont, har så ont att jag inte kan prata och glömde halstabletterna hemma,
får antagligen köpa nya sen på rasten om jag orkar, jag kanske skulle få någon av Lisabell om hon har :)
AAJ det gör så ont :( fast inte lika ont som Erica antagligen har, hon har nog även fått åka till sin avdelning idag, där jag låg i sommras. saknar henne mycket!
Jag borde ha stannat hemma kanske och vilat mig men jag är för envis för det, jag skall i alla fall stanna hemma ikväll, direkt när jag kommer hem så skall jag se på film som måste lämnas in senast klockan sex ikväll.. aah,
nu får jag väl försöka koncentrera mig på skolarbetet kanske?

Jag ser MYCKET smart och seriös ut i mina glasögon ;)
byebye!

får skriva nu när jag inte kan prata..

När jag kom hem från skolan så kom Jennie över så vi lagade makaroner, åt dem, sen åkte vi en liten moppetur hon skulle tanka sin moppe och sedan såg vi solnedgången i iglakärr (stavas)
När jag sedan kom hem så skulle Annika precis åka till Christopher och handla på vägen så jag följde med då med vilket resulterade i att jag fick cola och pringleschips av pappa =)
Nu såhär i efterhand tror jag att smartast hade vart att direkt efter skolan gått och lagt mig under täcket och tittat på film eller nåt.. Märkte det redan tidigare idag att jag var hes och lite snuvig och nu är det tio gånger värre, haha jag gör allting på fel sätt, stannar hemma när jag är frisk och håller mig ute när jag är sjuk..
nu ska jag se ett eller två avsnitt av victorious sen sova :)

Dröm sött!

take me anywhere except here ..



Sitter i skolan och försöker koncentrera mig på att arbeta nu under ea:n men svårt när man sitter vid datan och när inte Erica är här och pushar mig, känns rätt så tomt men Lisabell är här och gör mig gladare i alla fall :):)

hade matte innan och det kändes som om jag var den enda som verkligen brydde mig, men har man bestämt sig för att satsa ordentligt i skolan trotts att man är sjuk så har man, och om folk vill kalla mig saker som tönt och plugghäst så visst gör det, jag tänker i alla fall inte få dåliga betyg.. visst jag har svårt att koncentrera mig så jag kan arbeta när jag är hemma, det skall mycket till att jag gör det så då får jag satsa extra mycket på skoltid helt enkelt, svårare än så är det inte..

Datakunskapen börjar om en timma och en kvart, sjukt lång tid att göra absolut ingenting -.-'
får la titta lite på victorious eller någonting hehe.

Kramkalas!

godnatt!

sitter och väntar medan sömnisarna verkar..
skola från 9 till 16.20 imorgon, suck'
skulle tydligen bli halt också jag som måste åka moppe till skolan...
vi får väl hoppas på att jag inte halkar hehe, 

nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon, 

Nattinatti people!



jaha ja,,

Jag hälsade på Erica förut, eftersom hon läggs in idag eller hon kanske redan är där nu.. men alle fall jag ville träffa henne innan så jag kunde önska henne lycka till och prata lite med henne, om ni inte fattat det än så opereras hon imorgon och jag tycker så synd om henne! hon skall ligga där jag låg när jag opererades i somras så jag vet ju hur det är där och det är väl okej men hon  behandlas ju som en vuxen eftersom hon är över arton medan jag var bara sexton när jag var där.. 

när jag kom hem ifrån Erica så blev det mat, lövbiff med klyftpotatis och pepparsås! 
nu har jag legat och tittat några avsnitt av victorious , och kom på att pappa ju för nästan en timma sedan frågade om vi skulle se på film och jag bad honom vänta femton minute för jag ville se klart avsnittet jag var på, men det glömde jag direkt så nu får jag gå och säga förlåt och att jag kan se det nu.. 

Vi ses där ute!

vaken och *****?

Nu är jag vaken och klockan är strax innan ett,
mamma och pappa vet inte om att jag är vaken, och jag är inte ens säker på att dom är hemma.. hmm
Kanske är det dags att gå upp? jo det borde jag nog göra, nu hör jag pappa i köket så hemma är dom allt, om inte pappa pratar med sig själv.. hahahahha
Skall knarka morgon tabletterna och sedan visa päronen att äpplet är vaket och redo att plockas (inga snuskiga tankar där!!)

Jag berättar mera sedan puss!

Allting är underbart och livet leker (eller kanske inte allt ändå)..

Jag hade ett underbart och trevligt kalas idag. Min släkt är fin! jag blev även mycket överraskad och glad att Eva och Sofia dök upp :)
Jag fick många fina presenter och ligger nu i en nybäddad säng med nya lakan, påslakan och örngott!
imorgon skall jag åka förbi Erica en snabbis för att önska henne lycka till och så, jag kommer sakna henne mycket och kommer nog ha svårt att koncentrera mig i skolan tills jag vet hur hennes operation gått. hon betyder ycket för mig, hon är en underbar vän och jag önskar verkligen henne all lycka i världen.

Nu skall jag sova, sömnisarna har precis börjat verka och jag är lite snurrig. 
Nattipeople! <3

Hemmakväll

Hemmakväll med päronen, dobidoo sen nån film som går på tv.
Börjar tröttna på att vara hemma varje fredag men pappa har i alla fall köpt mitt favoritchoklad vilket på sitt sätt är bra.

Orkar inte skriva nåt långt blogginlägg med mitt patetiska liv, 
Badade lite förut, vilket var skönt efter en lång dag med sjukhuset vid nio, sen skola till typ två? 
men först bråkade jag lite med pappa (kanske därför han köpte chokladet)..

kanske uppdaterar mer senare. kyss!

mhm..

SKITKUL! (eller inte...) att det jag fasar mest för varje gång jag är på östra skedde idag... clownerna kom.. alltså seriöst, JAG HATAR CLOWNER!! jag vet inte varför men jag gör det bara.
okej jag klarar väl av dem om jag skulle gå på cirkus eller nåt, men att dom skall komma närapå och "underhålla" just mig, näe det klarar jag inte av, jag åker ju till sjukhuset för att bli frisk inte för att några barnsliga utklädda vuxna skall tro att jag tycker dom är roliga, det är bara sorgligt...
Nästa gång slår jag dem..
när jag kom till skolan efter sjukhuset så blev det genast korsförhör av tomas och catrin ahaha näe men det känns nästan så när man är enda eleven i samhäll som var där haha, sen var det lunch och efter det spanskaprov som gick lite sådär... nu skall jag hem och vila och om Erica känner för det kanske jag åker förbi henne en stund senare,,

blåsigt!

Jag är nog den enda som gick ut frivilligt ikväll,
tog en promenad i blåsten,
Gick först förbi jennie som jag fick ett fint halsband av i födelsedagspresent, 
sen gick jag till hedeskolan och gungade lite och sen till den nya skolgården där och gungade i en såndär "ligg-gunga" och lät vinden vagga mig fram och tillbaka medan jag lyssnade på musik,
sen gick jag hem, det konstiga var att jag inte frös på vägen hem utan jag var faktiskt rätt så varm.
nu skall jag läsa lite sen sova,


Peace!

tvivel

jag börjar tvivla på allt,
jag tvivlar på kärleken,
jag tvivlar på livet,
jag tvivlar på ödet,
jag tvivlar på mig själv,
jag tvivlar på om jag "duger"
jag tvivlar på allt det där som jag har levt för,
jag tvivlar på grund av olika orsaker,
men en sak som jag inte tvivlar på utan som jag nu vet är ett faktum är:
varje gång det sker nåt bra och jag e på topphumör så förstörs det av något annat och tvärt om..
det är som om min lycka måste vägas upp av lika stor olycka.


den dan jag slutar tro på kärleken - den dan dör jag...


VideoBlogg4

Sorry att jag ser så blek ut på filmen men ljuset var inte till min fördel och jag orkade inte göra om det ;)




Knaserier och "kramkompisar"

Hej jag hade egentligen tänkt göra ett videoinlägg men jag fastnade i en tv-serie och kunde inte sluta titta så nu sitter jag här, utan film att visa och blir sur på mig själv. 
Jaja jag får väl lova er det tills imorgon.

IDAG efter att moster min vart med mig hos min KK så åkte vi hem till henne och åt frukost nr.2 som bestod av kaffe och macka, vi degade lite tilkl vi fick "köra" Kusin Robin till jobbet, Det var han som övningskörde men ni förstår vad jag menar. När vi lämnat han på Willys så åkte vi hem till Eva på Hilmersgården och såg på och hjälpte till att flytta kaninburen, haha jag trodde aldrig att det skulle gå, inte Evas döttrar heller, men tji fick vi, för det gick med mycket kraft och hjälp av grävmaskin och brädor på murbräckor så blev det äntligen satt på plats, och det skulle firas så det blev kaffe (igen) och En jättegod! bulle.
Sen fick vi se hur det gick till att göra sådana där glasänglar som jag hade råkat tappa min. Det var faktiskt enklare än vad jag trodde hehe.

Sen åkte vi därifrån och fick på hemvägen se en regnbåge med jättestarka färger. vi åkte hem och överraskade mamma lite sen åkte Anki hem.
Då stekte jag lite chickenBites med curry och doppade dom i sötsursås det som ett tag var min favoriträtt men som jag tröttnade på och nu blev sugen på igen eftersom man inte får någon middag här hemma om man inte har tur..
Jag satte mig sen och skulle bara kolla ett avsnitt av serien för att koppla av innan jag skulle fixa både ett mail och videoinlägget OCH börja med en hemuppgift, men jag blev helt fast och plöttsligt kom pappa in till mitt rum för att säga att han skulle lägga sig och det var först då jag insåg att jag tittat i flera timmar, ååh jag känner mig så dum nu, men man kan ju alltid vara efterklok men jag lär nog göra om det fler gånger..

Nu ska jag bara se ett till avsnitt medan sömnisarna börjar verka och sedan lägga mig, imorgon har jag utvecklingssamtal och så ska jag sitta och plugga på hemuppgiften resten av dan tills den är färdig, Annika kommer hem och hjälper mig att få ihop det, hon är jätteduktig när det gäller sådant, och JÄTTESNÄLL som hjälper mig ! :)

Önska mig Lycka till och sov gott, Peace!

Godmorgon :)

Klart att jag inte vaknade upp lika muntert idag men jag gick upp med ett litet leende inombords för tanken att dagen skall spenderas med Moster min :) hon är så härlig och rolig och jag känner att jag kan berätta allt för henne för jag vet att hon verkligen lyssnar och kan även hjälp mig att få iordning på mina tankar och känslor.

Nu ska jag slappa lite vid tv:n innan hon kommer, blev färdig snabbare än vad jag trodde från början och då snoozade jag ändå en timma :O


KK och tesked! :)

Imorgon skall jag till min KK med min tesked alltså jag skall till min Käkkirurg med moster min

Så trotts att jag är ledig på grund utav utvecklingsamtalsdagar så måste jag upp vid sex för att bli upphämtad strax efter åtta för att åka till sjukhuset, som tur var hänger moster Anki med så blir det mycket roligare och så ska vi 25åringar umgås resten av dan med :) vi får se vad vi hittar på för bus!

nu är det dags för mig att åtminstone försöka sova så jag kan komma upp imorgon så slipper Anki dra upp mig..

Peace out!

nutid

Tillbaka till nutiden..

Efter att jag glatt åkte till skolan och var där i god tid så var humöret på topp, det är det fortfarande :)
Hade matteprov, vilket jag inte visste om förrän igårkväll jag ogillar starkt att jag är borta så mycket från skolan och missar allt, nu hade jag inte haft mer än en och en halv  mattelektion på hela terminen så jag kunde inte de svårare frågorna men tror jag klarade de lättaste frågorna i alla fall, har ju inte lärt mig sannolikhetsläran i grundskolan för jag missade en del så min dåvarande mattelärare tyckte jag skulle hoppa det för det inte var det viktigaste,,
Sen så hade jag EA vilket betyder att jag gjorde absolut ingenting sen datorkunskap då jag bara satt och tittade rakt fram, snart har jag engelska då ska jag försöka arbeta ordentligt,

Puss <3

Minns tillbaka..

Jag minns hur det var i början när jag precis fått diagnosen. Jag blev rätt så Paff och gick som i ett vakuum i några dagar, jag försökte låtsas som att det inte var sant, att det bara var en dröm, en mardröm.. Men ju mer tiden gick och vartefter jag berättade desto mer insåg jag att det var sant..
Det var jobbigt de första dagarna i skolan när hela klassen, eller ja, hela högstadiet visste, Jag betedde mig som vanligt men många började behandla mig annorlunda. 
Man kanske tror att det inte var så farligt men försök själva leva er in i min situation, liksom när ingen pratar med dig för att dom inte visste vad dom skulle säga, det var jättejobbigt, jag var ju fortfarande samma Rebecca, bara för att jag hade en tumör i mig så betydde det inte att jag hade förändrats som person.

Men tillslut så fattade dom nog det för dom började behandla mig som den ag är mer och mer med tiden fast det gick aldrig helt över. Det var sällan någon "småbusade" med mig som med alla andra, Jag hade ju på något sätt blivit "cancertjejen" trotts att jag gjorde allt för att det inte skulle bli så..

När jag började gymnasiet så blev det något bättre och enklare.
Jag var ju för tillfället "frisk" så jag kunde berätta att jag hade HAFT cancer och sen när den kom tillbaka så berättade jag såklart direkt men då var jag inte "cancertjejen" utan "Rebecca som tyvärr fått cancer" En helt annan titel fast det försvann ju inte helt.. men jag blev mer uppskattad som person av mina nuvarande klasskamrater. Inte för att mina gamla var helt hemska men nu slipper jag nästan helt de där "medlidsamma" blickarna som jag ofta fick på min gamla skola, som om dom bara var snälla för att det var "synd" om mig. 
Nu får jag nästan aldrig de där blickarna utan jag får "sanna" blickar, och det är ingen som är snäll för att jag är sjuk utan dom behandlar mig "ärligt", som den jag är (tror jag).

Jag är ju faktiskt som alla andra, jag förstår att folk inte vet hur man skall behandla mig, och hur mycket man får prata om "DET" men jag är helt öppen med allt, 
Hur behandlar du en som är förkyld? När den personen kommer tillbaka till skolan går du då tyst och inte vet om du får nämna förkylningen eller inte? nej jag trodde inte det heller, så varför behandla mig annorlunda? 
Okej, min sjukdom är typ "dödlig" men jag är inte för tillfället döende? jag har inte gett upp och kommer väl inte ge upp än, jag har mina dagar då jag funderar på det men jag vågar inget annat än att stanna kvar på jorden..

Så nu fick jag ut lite känslor här, men jag tyckte att folk behöver veta ibland att jag är en helt vanlig person det är bara när jag ligger på sjukhuset (och knappt då) som jag ser mig själv som "sjuk".
Det var allt för stunden, HEJ DÅ! 



It's a beautiful morning!

Godmorgon allihopa :) första gången på länge som jag vaknat halv sju och haft ett leende på läpparna, jag hoppas det håller i sig hela dan, kanke tillochmed hela veckan :) vi får se..

Jag börjar nio och klockan är sju så jag skall gå upp och göra iordning mig, om jag hinner så kan jag ju bädda soffan och städa lite :) kram på er och hoppas ni också vaknar med ett leende och hoppas ni får en fantastisk dag :)

Snabbsummrering :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, pappa lurade ut mig en stund när vi åkte och lämnade tillbaka hyrfilmerna och åkte en snabbrunda till maxi,
Såg på A cinderella story, och another cinderella story, den andra fick mig att bli jättesprallig och glad och jag dansade i hela huset och antagligen gjorde mamma överaskad men skönt var det :)
Sen såg jag en tredje film som jag glömt namnet på och orkar inte gå till tv:n och kolla.
Nu börjar sömntabletten och verka så jag borde säga godnatt, så GODNATT.. vi ses!


Gammal bild men jag gillar den!

Erica Frankeståhl

Just nu tänker jag inte på mig själv, utan på min vän Erica som skall opereras den 25:e, hon skall räta ut sin rygg för hon har skulios så hennes ryggrad är som ett S jag tycker synd om henne, hon har nu även blivit förkyld, lagom till att hon äntligen skall opereras, det är så typiskt och jag vill bara att alla skall önska henne all lycka i världen! Hon har stöttat mig det senaste året och fått mig att vilja gå till skolan, utan henne hade jag seriöst slutat eller bytt för länge sedan, och jag vill tacka henne för att hon finns och tagit emot mig som vän! jag önskar att hennes operation går bra och att hon blir frisk, sen skall jag göra vad jag kan för henne för att hon skall få det bra :)

Kram på dig Erica! 


Jag gillar mina garderobsdörrar :) fast tv...

20101017207 (MMS)

Jag gillar mina garderobsdörrar :) fast två saker borde tas ner men jag känner mig inte redo för det, mentalt... Jaja det får göras någon annan dag, när jag är redo, bye for now!


Phil Collins - Against all odds (Take a look at me now)

How can I just let you walk away,
just let you leave without a trace
When I stand here taking every breath with you, ohoo
You're the only one who really knew me at all

How can you just walk away from me,
when all I can do is watch you leave
'Cos we've shared the laughter and the pain,
and even shared the tears
You're the only one who really knew me at all

So take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And there's nothing left here to remind me,
just the memory of your face
Take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And you coming back to me is against the odds
and that's what I've got to face

I wish I could just make you turn around,
turn around and see me cry
There's so much I need to say to you,
so many reasons why
You're the only one who really knew me at all

So take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And there's nothing left here to remind me,
just the memory of your face
Now take a look at me now,
'cos there's just an empty space
But to wait for you, is all I can do
and that's what I've got to face
Take a good look at me now,
'cos I'll still be standing here
And you coming back to me is against all odds
Its the chance I've got to take .

Just take a look at me now

prestation och förstörelse

Idag har jag gjort lite nytta, fick postat Dennis headset så han får det på typ tisdag tror jag,
Sen så har jag (polerat?) mina skor trodde inte mina ögon när jag såg förändringen,
sen så har jag börjat med att fixa min byrålåda men är långt ifrån färdig, 
Pappa satte även upp en ny sänglampa till mig :):):)
sen tittade jag på film med mammi och pappi.
nu sitter jag och ojar mig över att jag råkat skära mig på åvandelen av foten, ni ser såhär att jag skulle ta ner min almanacka från väggen för att skriva en grej, och då så hängde teskedsmoster och min skyddsängel framför, jag trodde jag tog det försiktigt men på något sätt så gled dom ur handen, ni förstår, ängeln är av glas och när jag tappade den gick ena vingen av, och så ledsen jag blev, jag har ju fått den av en kär vän, min extramoster Eva och nu har jag förstört den precis som allt annat... :( jag trodde i alla fall jag fått undan alla bitarna (jag tappade den på datan i sängen) men tydligen var det en liten flis kvar för i början av detta inlägget så skar jag mig på foten (jag satt med benet under mig) jag fick ropa på ambulansen (pappa) och så fick han ge mig papper och ett plåster för såklart så ska ett sådant litet hål spruta mest...
jaja nu ska jag gå på glasbitundersökning i sängen.
jag bjuder på bilder som visar resultat av skorna och lådan som jag börjat på...

FÖRE

EFTER   (Jag svär på att det är samma sko och att fotot är taget efter den första bilden)


FÖRE

EFTER

så sant som det är sagt,

Sanningarna försvinner ofta i ett hav av både svarta och vita lögner,
MEN från och med nu skall jag alltid vara ärlig,
ALLTID! 
En lögn kräver minst två till
Har jag hört, så från och med idag så blir det enbart sanningar från mig.
Jag har redan sabbat mitt liv tillräckligt på grund av en "vit" lögn och jag vill inte att det varken skall fortsätta eller ske igen. 
Så bered er på den framtida SANNA Rebecca, 
Puss hej!

!?

Filmen var mycket bra och vi hade det riktigt mysigt som systrar ska :) 
sen när jag kom hem syndade jag med pizza för andra gången denna vecka, men men...
Såg sen Changed daughter med pappa som var helt psykad och jag satt och darra av skräck, 
nu sitter jag och lugnar ner mig till bad boys 2 som man sett tusen gånger och skall snart sova,

imorgon har jag bara ett postärende sen så vet jag inte vad jag skall hitta på, så folk får gärna höra av sig ;)
NattiPeople


Jag på ÖB för någon vecka sen,


(JAG VILL HA HELKROPPSSPEGEL SOM JAG KAN SÄTTA BREDVID DÖRREN I MITT RUM!!!)

Jag och annika väntar på bion :)

20101015203 (MMS)

Jag och annika väntar på bion :)


jaja får la gå....

Efter att jag spydde nån gång mitt i natten på grund av de nya celgifftstabletterna så vart jag så trött imorse att jag fick sova över den första lektionen, missade en del men när jag kom vid lunchen så mådde jag mycket bättre och kunde fokusera på samhällen, men när jag åt efter samhällen, bjöd även Erica, så mådde jag illa ett tag men gick ut och tog lite luft så blev det lite bättre,
höll ut resten av lektionen och sen så blev jag hämtad av pappa, vi lämnade in de gamla hyrfilmerna och hyrde nya, finns inte så mycket att hitta på nu för tiden för mig,, sen drog vi till göteborg och hämtade biljetterna till bion imorgon, åkte till nordstanoch kollade lite och sen åkte vi hem, 

såg första filmen, Dear John, mycket vacker film och jag började såklart lipa, 
Nu ska jag ta alla sjuttioåtta tabletterna och sen sova, och idag skall jag ta illamåendetablett också, 

Nattinatti People!!

The Last Airbender

Hoppas inte Annika Slår mig nu, men detta var det hon skrev på sin blogg och jag är helt enkelt för lat för att skriva eget, men kom ihåg att det är hon som skrivit så det är jag som fick biljetterna till oss av mannen som ser till att syskonen till de sjuka barnen också får chansen att komma i centrum och få uppleva saker och han frågade mig vad annika gillade och det som jag kom på att vi har gemensamt är att vi gillar filmer och perfekt att få gratisbiljetter till premiären av en film som båda verkligen sett fram emot :)

<

"Imorgon skall jag och Rebecca gå på biopremiären av filmen på bilden. Filmen kommer från en tecknad serie som jag och min syster följde på nickelodeon så det skall bli spännande att se hur denna film är. Det är nämligen så att min syster fick två gratis biobiljetter från när hon var på sjukhuset en dag och de var menade till henne och mig. Så imorgon skall vi ha lite syster tid, bara hon och jag =) Mysigt!"

:)

stannade uppe lite extra i alla fall, var tvungen att två kompisar jag inte pratat med på ett tag har överraskande nog velat prata med mig idag ´jag tror lyckoruset kom ifrån :) John Lidén Och Jonas Nermark, ni e underbara !

Nattinatti!

Nu blir det sängen, ty morgondagen väntar, Peace out!

vet inte vart min plötsliga glädje kommer ifrån men tänkte somna med den så kanske den finns kvar när jag vaknar! Puss på er!

.

idag (fick) jag sova länge, eller ah mamma tjata på mig om att jag skulle upp hela tiden men hade inte någon lust alls, tillslut så fick jag tagit mig upp för att bli hämtad av teskedsmoster så jag fick komma ut till hilmersgården och få lite frisk luft, det gjorde mig gott :)
nu har jag precis ätit våfflor och skall strax se på film med päronen :) 

Bye!

Tillbaka på ruta ett..

Jag har ingen lust att skriva så ni får läsa det som stod på pappas blogg 


"Ett tungt besked från läkaren idag. Rebecca har fått cancer i lungorna. Dom är ca: 1 cm stora (4 st). Hon har haft mycket behandlingar tidigare och det finns inte så mycket varianter av cellgifter för Ewing Sarkom och kroppen orkar nog inte mer av den befintliga sorten och det har ju inte botat henne tidigare. Dom vet inte hur dom ska göra med hennes cancer och vet med andra ord inte om dom kan bota henne. Hon ska nu få tabletter som skall hämna nybildande av blodkärl, vilket är viktigt för cancerns överlevnad och tillväxt. Om tre månader tar dom nya röntgenbilder för att se hur det reagerar. Det finns "material" på platsen vid förra cancern i bröstkorgen, men det har inte växt något, så det är troligen inte cancer där."

Jag vet inte ens om jag orkar försöka mer, allting blir bara skit, ALLTING!

Är påväg ner till hässleholm bara för att ...

20101006177 (MMS)

Är påväg ner till hässleholm bara för att bli dumpad, jag är väl dum i huvudet men jag vill inte bli dumpad på sms vafan, facetoface ska det va, känns bara så jävla dumt att åka ner bli dumpad och sen åka tillbaka och komma hem typ 9 eller 10 men jag ger inte upp på kärleken... Bilden är från koitijärvi i onsdags, jag kommer hem antagligen död för mitt hjärta kommer stanna när han säger orden. Hör av mig ikväll eller imorgon hur det gick bye.


några ord..

Jag har några ord att säga, om några fantastiska personer. tack,

Ann-Christine Svensson (Teskedsmoster) - Du har vart räddningen i mitt liv, räddat mig från mina fyra väggar, fått mig att kämpa vidare när jag vart nära på att bryta ihop och du har visat att du verkligen är så underbart vacker på insidan som du är på utsidan, utan dig hade jag rymt hemifrån eller något.

Erica Frankeståhl - Du är vännen alla söker efter och som alla vill ha, vännen som inte tvingar en till att vara glad utan som helt enkelt får en att bli glad på riktigt. du är anledningen till att jag stannat kvar på MoveIT, och jag hoppas jag åtminstone kan ge dig en tusendel av den vänskap du ger mig för det skulle räcka för att få även den mest deprimerade personen i världen att kunna le.

Lisabell Hanek - Jag vill tacka dig för att du fanns där för mig i onsdags och att du fick mig att kunna ha roligt och kunna le trotts att livet bara går emot mig, jag hoppas på att vi får en fortsatt fin vänskap, 

Eva Elmquist - Jag vill tacka dig för attt du tagit emot mig som om jag vore din egna dotter fast vi endast träffats en gång, och tacka dig för att bringar glädje till både mig och teskedsmoster.

Olivia Hartman - det går inte att titta på dig utan att börja le för ditt ständigt glada humör smittar av sig på alla du möter, TRO MIG! 

Ni får skälla på mig om ni tycker jag missat nån men det är dessa som fått mig att orka gå igenom denna veckan,..

Tack för att ni finns <3

helt jobbigt och sjukt

Dagen vaken döljer
Tanken viner bort
Natten minnen följer
Drömmen visas kort

Sagan slutet lycka
Visan ljuv och fin
Livet mången hyckla
försvinna bort morfin

:'(

Jag vet inte vad jag skall säga eller vad jag skall göra, allting känns så meningslöst just nu, 
jag kan verka lycklig eller glad,, men skenet bedrar,
visst finns det tillfällen som får mig att snabbt glömma men det dröjer inte länge förren jag blir påmind igen, 
jag kan inte ens gråta ordentligt längre för tårarna har tagit slut, 
jag vill bara skrika ut min sorg men inte finns det nån chans för mig att göra det utan att verka helt psyko,, 
jag får helt enkelt vänta på svaret...

hög skrivet

Oj det här kommer bli tufft för mig att skriva eftersom jag är rätt så hög p¨å sömnpiller och borde verkligen soVA om jag ska klara av middagen och discot med ailensen dom åker på lördag morgon så dcet bblir som en hejdåfest för dom, sen efter ska jag nog vara mer Erica och Lisabelle och haka på för att se vad dom har för bus för sig ;)

bilder om vad som hände i insdas  kommer ut nångpng när jag kan  stava sabrltandada tiggtrer rätt, så ni får vänta ett tag


idag drog papa upp mig i8 sängen vi åkte til sjukhuset och gjorde röntgen och sen när vi kom hem åt vi sen somnade jag, när jag vaknade sedan så hände det värsta! Dennis gjorde slut med mig helt. fy vad ledsen jag är så jag hoppas Erica är berädd på blöta svarta axlar jag skal upp om en timma och en halv, hör av mig då.

byebye :'(

VideoBlogg3

Ett litet inlägg för att visa att jag lever ;)



tröjan var även från Christopher

Hej svejs !

Jag var hög på morfin idag i skolan så jag var lite överstimulerad och sen i slutet trött som fasen så jag fick inte hänga med till bowlingen.
men jag GICK i alla fall HELA vägen hem, lyssnade på hög  musik, kände att jag blev sådär behagligt varm som när man tar en powerwalk typ,  hehe fick slänga av mig kläderna och på mig en t-shirt för det blev så varmt ^^,
Sen lagade jag och mamma Makaroner och köttfärssås vilket var jättegott, nu hade jag tänk chilla lite och titta på iCarly en stund, får se vad som händer sen, vill ju inte somna alldeles för tidigt idag igen..

Har börjat få ordning på mina tankar och känslor men det är fortfarande inte helt klart för mig, det får vänta ett litet tag till..


Puss och Kram Tavelram :)

All by my self..

Jag skall försöka sammanfatta vad som hände i helgen.

I fredags kom Dennis hit, vi tog en sen promenad där vi berättade vad vi kände, och så bestämde vi oss för att göra slut och så får vi se längre fram vad som händer, så han åkte hem redan på lördagen,

Då så hängde jag med moster anki till hilmersgården för att hjälpa till med att fixa till firandet av deras ettårsdag av stället, Sen så skulle Nicklas Hocker spela där, min moster skvallrade för honom om att jag sjöng, så då frågade han om jag ville köra en låt med honom och jag kunde ju inte säga nej till honom så det blev så att jag sjöng hit me baby one more time helt själv, eller ah han satt bredvid och kompade på gitarren och sjöng med men det var ju min röst som hördes i microfonen, jaja det blev en trevlig kväll och alla sjöng 'ja må hon leva' till mig förutom Nicklas som sjöng HAN haha , mamma och pappa åkte hem nån gång vid elva, men jag som stannade kvar med moster var hemma vid ungefär halv två.

När jag sedan vaknade på söndagen kom mamma och pappa in med frukost på sängen och presenter, jag fick äntligen min efterlängtade Rosa Ipod touch nano :):):) sen så kom syster hem och vi åkte alla till tiopepe mums :)
Sen när vi kom hem så klippte jag topparna på annikas hår, sen träffade jag Jennie en behövlig men kort stund.

sen gick jag hem och försökte sova, vaknade på måndagmorgonen och ville inte alls gå upp men det var jag tvungen till, skulle ju träffa Erica en liten stund innan skolan började, Jag fick present av henne, mitt favvoritchoklad och tre nagellack. 
utlänningarna hade kommit så vi hade lite övningar med dem, sen så blev vi indelade i grupper som skall skapa egna länder, sen slutade vi ganska så snabbt, jag kom hem, såg nån film sen somnade jag, och vaknade tolv, nu är klockan över två och jag måste somna om snart så jag inte är zombie imorgon,,  puss på er

!17 IDAG!

Idag fyller jag år  idag skall jag försöka vara positiv hela dan

får berätta antingen senare ikväll eller imorgon om allt som hänt i helgen, liksom samlar allt på ett inlägg men orkar inte skriva det nu,,
Jag kommer även lägga upp lite bilder från allt det fina som Eva Elmquist har gjort av glas där ute på Hilmersgården som vi var igår. Tack Eva för underbar kväll, och tack Nicklas Hocker som stod för underhållningen :)

Men jag kan skriva att jag hittills har fått flera underbart fina presenter jag säger tack till alla här så jag får hoppas att alla ser detta :) 

Kram!

Har precis skämt ut mig framför ca 20 pers...

20101002165 (MMS)

Har precis skämt ut mig framför ca 20 pers och sjungit hit me bby one more time med Niklas Hocker


idag

idag åker dennis hem och jag hänger med päronen till hilmersgården

Snabba puckar

nu blir det snabba puckar för vi ska åka och hämta dennis, men här är en dagssummrering.

HÖJ VOLYMEN 

ps. programmet hette på rymmen 

RSS 2.0