onsdag

OSmössan har mormor virkat :)
det gick bra med benmärgsprovtagningen förut, det ömmar ju såklart men det får man ta,
fick först cellgifterna, sen upp till operation och så fort läkaren kom upp så sövde dom ner mig ,
sen minns jag inget förren jag vakna upp på uppvaket,
då fick jag åka ner till dagvården igen och eftersom jag redan fått cellgifterna så behövde vi inte vänta alldeles för länge innan vi fick åka hem ,
utan jag hann slänga i mig en macka och två drickyoughurtar och en kopp varm choklad,
hehe sen slängde jag på mig kläderna för att få åka hem,
var ju tvungen att ha såndär sjukhusskjorta på operationen. 

på hemvägen köpte mamma Lego starwars till wii så jag inte behöver låna Christophers mer , hehe
jag fick också kladdkaka när jag kom hem för att mamma tyckte jag var värd det :):) mamma med snäll !

nu är pappa på väg hem och när han kommit hem ska vi äta kinathai! hehe det e gott :)



BTW!! det är FEMTON månader med Dennis idag,, helt sjukt! jag älskar han jätte mycket och hade hellre spenderat dan med honom men det går ju tyvärr inte :/ nåja vad är en bal på slottet?
vi ses !

tisdag

idag fick jag sova läääänge ! jag gillar :)
sen åkte vi förbi skolan och fixa mat som jag och mamma kunde äta när vi kom till sjukhuset.
sen behandling i fyra timmar, rätt segt,
sen på hemvägen förbi willys och köpa godis till påsk,
efter det kom annika hem för att öva trummor, sjunga med mig, trotts jag är hes,
hon hade därefter trumlektion då jag passade på att lämna och låna bok på biblioteket.
på hemvägen hämtade vi den kompletta boxen av förhäxad som vi köpt från cdon.com tillsammans på OKQ8
sen när vi lämnat annika ska jag duscha extra ordentligt för dom ska ta benmärgsprov på mig imorgon. då sticker dom in nån lång nål längst ner på ryggen och drar ut blod från benmärgen, som tur var blir jag SÖVD ! annars skulle det aldrig gå. jag skall sövas kvart i tio så håll tummarna för mig då.
Det är alltid mysigt att vakna upp till nåt snällt eller gulligt sms ;) (A)
Ses när jag vaknat ! ciao

helgen och måndag

förlåt för att jag inte uppdaterat i helgen men har inte haft tid

dennis var här och det var ju mysigt synd bara att han fick feber på lördagen, och lite mer synd att jag blev smittad så jag nu har världens ont i halsen ! jaja det var det värt :)

idag vart det behandling igen, jag sov den mesta tiden på sjukhuset, sen efter köpte pappa ett mixerbord, och några sladdar som saknades och en del till microfonstativet, han e snäll han :)

imon e det behandling igen,, ska inte dit förren tolv men ska ändå inte till skolan innan som jag brukar eftersom jag har så ont i halsen.
jaja nu ska jag kurera mej med milkshake och halstabletter ! see ya !

hmm

bara två och en halv timma tills dennis kommer.........

fredag idag (y)

hej !
idag hade jag tänkt att börja skolan klockan elva ,med andra ord på lunchen, jag tänker nämligen inte! lyssna på Camillas (rektor och lärare) tjat det första jag gör, inte idag när jag har ont i huvudet,  jag gillar inte fredagar,, inte ett dugg faktiskt, men det betyder ju inte att jag inte måste genomlida den med...  jaja efter skolan ska jag va med jennie,, första vi ska göra är att jag städar medans hon tittar på ,, jag ÄLSKAR våran arbetsuppsättning xD sen vet jag inte vad vi ska göra,,  klockan TOLV inatt kommer dennis, han kan tyvärr inte komma tidigare för han har match, men han kommer i alla fall ! :)
på lördag e det kalas hos farfar,, och på söndag ska vi bowla med annika och pappa ^^,
aah de va nog allt, vi ses !

nails

fixade naglarna lite ^^,

torsdag,,

jag hoppade över engelskan idag, kan ändå inte skriva nåt förrens jag vart i england,
men mamma ringde mig åtta när jag tänkte gå upp halv nio -.-'


jaja jag hade religion och Historia, och det var verkligen bra att vi gjorde historiaarbetet igår så var det lättare för våran grupp.


sen åkte jag hem och tittade på film sen spelade jag beautiful katamari en stund, efter det åt vi våfflor,
imorgon är det skola och sen vid tolv kommer Dennis hit,♥

onsdagen som till hälften försvann

usch sov så dåligt inatt, sov mellan 00.00-02.20 och typ en halvtimma vid sextiden
inte kul på nåt sätt,
eftersom jag inte kunde sova så gick jag upp redan klockan sju,, helt sjukt, men då behövde jag ju alle fall inte stressa och det var ju bra,,
halv ett var jag på kungs och satt där och väntade till typ kvart i då jag gick till biblioteket , kollade runt lite i väntan på att dom andra skulle komma, tio i dök David upp och det blev inte lika tråkigt att vänta längre, allt blir roligare om man är minst två, andra som dök upp var Erica nån minut efter ett , då beslöt vi oss för att gå ner där nere för att hitta ett bord att sitta vid för att få lite lugn och ro, sen kom tillslut Andreas och vi kunde börja med sammanfattningen av texten i historian,, vi ska ju ha redovisning på den  imorgon typ och eftersom det tog oss ungefär två timmar så var det bra att vi samlades idag istället för att raffsa ihop det på lektionen imorgon som jag gissar på att de andra grupperna kommer göra,  Erica ska ha mycket tack som skrev allt på datan! jag har för dåligt självförtroende för att skriva ner det man ska skriva i grupp, därför jobbar jag nog bäst ensam i skolan om jag skall vara ärlig, men det var alle fall bra att jag tog initiativet att bestämma att vi skulle träffas idag och skriva i alle fall .
jaja, sen när jag kom hem var jag så trött att jag somnade och inte vaknade förrens nio, och tänkte bara snabbt kolla datan och skriva detta inlägg innan jag ska äta nåt, har inte ätit sen elva imorse typ, kanske dumt men det var ju inte meningen att jag skulle somna,, det var ju inte vad jag hade planerat direkt, nu får vi se om jag orkar gå till skolan i tid imon, kan hända att jag e så trött att jag missar engelskan, men INTE religionen eller historian, det är ju roliga lektioner, tycker jag i alla fall, men det är ju Tomas förtjänst alltså läraren..


nåja nu skall jag gå och trycka i mej nåt att äta, ses !

Dennis Thor Anders Lundström <3 Rebecca Maria Aronsson

ÄLSKLING !








311208




dagen det blev vi,

jag kommer alltid minnas den dan,

jag minns hur jävla ledsen jag först blev,

då när jag gick upp för trappan,

fast det minnet blir bara suddigare och suddigare

och minnet av vår första kyss tar över,








Jag minns när vi träffades första gången, du hade vart hos Simone men hoppade av i Kungsbacka för att träffa Jennie, jag var ju egentligen bara med som stöd för Jennie så då var jag inte nervös som jag annars skulle vart och kunde istället vara mig själv vilket jag tror var väldigt bra, annars kanske inte det hade vart typ (kärlek vid första ögonkastet)  inte om jag hade gått där alldeles blyg och inte vågat säga nåt, då hade du väl inte bett om mitt nummer? hehe och det första jag sa till Jennie när vi sagt hejdå,, "han är aldeles FÖR söt för mig"






haha jag kommer ihåg när jag efter att vi blivit ihop skulle hänga med Jennie och träffa en annan kille för första gången fast då var det på Hede station istället för Kungsbacka, och du ville inte att jag skulle hänga med för du var rädd att det skulle bli samma sak med den killen, med det blev det inte,, då gick jag mer tyst och blyg och låtsades som att jag var tvungen att gå hem för jag bara tyckte det var pinsamt hehe, så det måste ha vart nåt speciellt med dig , eller du är speciell! jag menar inte att du e typ "speciell som i cp, men det är nåt med dej som får mej att må bra ,




hihi jag kommer ihåg första gången jag åkte till dig, jag tror det är enda gången du sett mig i kjol va? klänning har jag ju haft, men kjol tror jag inte, och så hade jag mina Spiderman strumpor, för det gav mej lite extra "mod" och din mamma skrek till på skoj och sa att hon är rädd för spindlar,








ååh jag älskar att vara hemma hos dej, speciellt hos din mamma. det känns som om jag hör hemma där, nästan mer än här hemma hos mig själv, fast nu med alla behandlingar och låga blodvärden med lågt immunförsvar så kan jag inte åka till dej lika ofta och det SUGER med stort S. :(




Älskling jag är fortfarande lika "nykär" som jag var för 14månader&24dagar sedan,
det pirrar än till i kroppen när jag ser dej eller hör ditt namn,

jag kan fortfarande rodna till när du säger att jag e fin eller att du älskar mig,

Jag har ännu inte och kommer aldrig (peppar peppar ta i trä) tröttna på dej,

det du och jag har är speciellt, och jag skulle inte byta ut det mot nåt i världen!




Hela mitt liv har jag känt som att det är nånting som saknas eller som vart fel i mitt liv, men nu, nu när jag har DIG så känns det inte så längre, det är som om jag vart trasig hela mitt liv och du är silvertejpen som lagade mig, och som om jag vart vilsen och aldrig hittat rätt, och du är kompassen som visar vägen,



Dennis Thor Anders Lundström
HJÄRTA
Rebecca Maria Aronsson
FÖR ALLTID


nya brills !

JAg vet att jag ser fet ut men ja,,
idag vart de skola., sjukt segt men kul att vara hos erica på idrotten alle fall :)
sen kom jennie hem till mej och åt nudlar innan vi åkte till kungs, skulle leta present till dennis men hitta ingenting,, kom gärna med tips !! istället köpte jag brillorna på bilden och beautiful katamari till xbox360 ;)
sen var det middag på kinathai restaurangen med gamla konfisarna (y) hur kul kan man ha egentligen,, xD (baksug och dinosarieMartin) hehe..
nu e de snart nanna dags,,
men just det ja vi träffade Monika och Malin från gamla klassen en snabbis , det var jättetrevligt:) inte sett dom sen skara tror jag :O
imon ska jag träffa Erica, David och Andreas och plugga historia,, så duktiga är vi :) 

natti people!

skola

var färdig en halvtimma för tidigt imorse  så kunde ta det lugnt, :o)
sitter i skolan och har naturkunskap har skrivit hela planetarbetet under denna lektionen och e klar redan innan vi slutar, (stolt)
snart ska vi ha matte tror jag, men vill inte det e sååå tråkigt, jag sitter med på genomgångar på det jag jobbade förra terminen -.-'
jaja jag får la skylla mig själv att jag e smart xD 

nu slutar denna lektionen (y) ses !

tja

Tjenixen! idag vart det lite annorlunda, för det första så vaknade jag en halvtimma innan mobilen larma, sen så lagade jag mat till mig och pappa , sen så skulle han se om han kunde få igång moppen,, hahahaha han ser rolig ut när han kör den xD
sen så åkte vi till sjukhuset där det inte hände så mycket, men på hemvägen åkte vi förbi och köpte bänken på bilden,, då blev det fart på mig och pappa och fixade både hyllan och satte upp högtalarna på väggen,, och dom där lådorna i hyllan ni anar inte hur mycket arbete dom krävde ! hahaha,, imorgon blir det skola,, ciao !

sommaren!




ååh vad jag saknar sommmarn 09, hoppas denna blir minst lika bra ! 


idag var köpte vi regnkläder till mig,, tyckte jag behövde det ;) och så fick jag nya skor också!
lekte en stund med annika, sen när hon åkte hem gick jag över till jennie en stund med,
sen hem och såg på bond film med päronen :) och nu sitter jag här,, ska nog nanna nu,, vi ses!

dikt och låt..

hitta fler dikter som denna ifrån januari 09

älskling!

du med de vackra ögonen,, 
det där leendet som får mej att bli alldeles varm,
du som säger det där
det som får mej att känna mig lyckligare,
och lyckligare för varje sekund, 
du som får världen att verka underbar, 
som om det bara vore vi,
du som säger du älskar mej,
jag älskar dej!



och detta är en låt jag skrev för lite mer än ett år sedan,, skriv gärna vad ni tycker,

sun's rising

ref.
The clouds are fading, the shadows gone.
You're disobading, hung up the phone.
The sun is rising. Over the hills.
You are watching, makes the thrills.

vers 1.
Thank you for the things you've done,
make me wonder how to come,
a superstar with all the fame,
please do let me be tha same.

ref.

vers 2.
When you watch me fly away,
and you pray a little pray.
You make me feel so weak and shy,
You make me ask and wonder, why?

ref.

stick.
Heaven Knows What you wont say,
When you pray your secret pray.

ref.

dikt

Hittade flera dikter som till exempel denna också från 210209

kärlek och hat i det eviga slaget

Trasiga kläder och tovigt hår,
hennes hjärtat som gråter bara hat får,
stackars flicka som föräldrar mist,
minns ingenting och kärleken minst,
hon förstår att livet inte är värt att leva,
så hon tar sitt liv i samma veva,
sen när flickan till himmelen kom,
då fick hon där uppe vända om,
för allt hon kände var ilska och hat,
så därför fick hon fresta på Djävulens fat,
allt medans åren gick som kändes evigt långa,
hon en underlig känsla fånga,
hon kände kärlek och värme fylla hennes kropp,
då steg hon plötsligt till himmelen opp,
nu hon där lever med sin mor och sin far,
lyckliga tillsammans i alla dar.


2012!

såg precis 2012 med mamma och pappa den var jätte bra ! jag lovar ! :)

de var nog bara det jag skulle skriva tror jag..


Hittade denna dikten som jag skrev 210209

förtvivlan

fri att leva som jag vill,
men ändå,
fastfrusen av rädslan att förlora allt


Engelsk vampyr :)



Idag var jag tvungen att åka till sjukhuset för att fylla på blod som den vampyr jag e ;)
och så e immunförsvaret lågt så jag kan inte åka till Dennis heller, vill ju inte sitta på tåg med massa mnniskor som kan vara sjuka när jag e extra känslig, blir jag sjuk måste jag ju åka till sjukhuset och det är ju typ alltid fullt på avdelningen i göteborg och som Halläning får man då åka till Halmstad, okej jag gillar att vara där ganska mycket för avdelningen där är mycket mysigare och så, men jag vill ju inte bli sjuk och få feber typ, så då blir det till att stanna hemma och ta det lugnt nu i helgen istället.


Just det ! nu är datum bestämt för London, vi åker den 16:e och kommer hem den 19:e, med andra ord så får jag och Dennis sjunga för pappa på flyget ;) hehe,, Vi skall också se på Fantomen på Operan, och så mysa massa ! IIIiihh ! jag e jätte GLAD ! :)
det bästa med det är att det är helt GRATIS ! efter som det är "min stora dag" -stiftelsen som ger mej den resan som min stora dag :) och så ska jag få extra pengar för att shoppa för där. I like!


Ikväll blir det Så det ska låta med mamma och pappa, myys på det!

Vad har ni för helgplaner? 


Haré Gött !


guldstjärna

Har precis skrivit klart frågorna till religionen, tycker jag är värd en guldstjärna :) 


hade bara Religion och Historia i skolan idag,, med andra ord två lektioner med läraren Tomas :) tror han är den bästa läraren jag nånsin haft !

jag tror jag e konstig, men jag tycker faktiskt det är kul med skola just nu :)

Tjoho!

Det var jätte kul på Laserdome igår :)  jag var tredjebäst i vårt lag i första omgången .. fast fick så ont i benet så i andra satt jag mest ner och sköt på dom som gick förbi och kom sist av alla,, jaja,, det var alle fall jätte kul :)
sen när jag kom hem skulle jag och Annika se på Tarzan men jag somnade ju så klart precis när Tarzan och Jane träffades och vakna i när det bara  var en halv minut kvar av filmen, jag som ville se den :(

I morse så blev jag väckt lite annorlunda, syrran kom in och sjöng "jag må du leva" jag blev helt konfunderad innan jag fattade att hon bara skojade, hehe, men hon ville att vi skulle äta frukost tillsammans så det var bara till att gå upp. sen efter vi ätit frukost och gjort iordning oss satte vi oss och spelade Lego starwars på wii i två timmar :) sen så lagade vi mat,, eller ah jag fixade riset i riskokaren medans hon stekte nuggetsen och värmde upp sötsursåsen ^^  Gott var det !!
Sen när vi hade ätit så åkte vill till kungsmässan och shoppa lite, hon köpte en likadan grå tröja som jag har och jag köpte en tröja med musse pigg :) och så köpte vi likadana leggins... trodde vi.. men när vi kom hem upptäckte vi att ena var sånna där korta men som tur var så ville hon ha dom ändå vilket var bra, så slapp vi åka tillbaka och byta in dom ^^,
nu sitter jag och tar det lugnt ska till skolan imon så får se till att jag inte somnar för sent ,,
ses !

taggad!

hade bara naturkunskap i skolan idag, dubbellektion, sen så gick jag hela vägen hem.
lagade till lite mackaroner med ost , kanske inte så nyttigt men gott,
sen kickade jag igång moppen första gången för iår, okej det tog typ sju minuter men värt det.
jag tog den till willys för att köpa frysta bär och vaniljyoghurt (erica som tipsat) och för att fylla på tågkortet så jag kan åka tåg sen, för då ska gamla konfagruppen åka och spela Laserdome!! :) 

berättar mer om det sen,, 

och just det ja, annika ska sova hemma inatt så ska mysa med henne ikväll och så har vi en hel dag tillsammans imorgon :) 

hoppas hon från "min stora dag" kan ringa igen och tala om när och vad som blir, med London,, är jättetaggad nu !


vi hörs ! :)


kan inte sova

Kan inte sova, ja klockan e halv tre och jag kan inte sova nej, kommer vara helt död i skolan imorgon :/
Dumma Mage !


Saknar Dennis jättemycket helt sjukt mycket faktiskt :(  tycker han borde vara här nu när jag har ont, och hålla om mej, men nej det går ju inte för han bor ju tre och en halv timma här ifrån -.-' jag tycker han skall flytta in i mitt rum så jag kan få vara med honom alltid! men nej det går ju inte, dumma jag, hoppas blodprovet jag skall ta på torsdag är bra så jag kan åka till honom över helgen kanske, fast det kanske är för stor risk, utifall jag skulle få feber för då måste jag ju till halmstad.. men helgen efter kan jag inte åka, den helgen som hade vart bäst, nä för då ska Farfar ha kalas, och snälla lilla Änglabarnet Rebecca missar aldrig! en släktings kalas, för släkten är viktig för mig, mycket viktig! och att på sin födelsedag bli firad av släkt och vänner tycker jag också är viktigt, inte för presenternas skull, men för att visa att man älskar varandra och att man vill fira att den andre faktiskt har blivit född, liksom själva födelsen är ju det största och viktigaste som finns för varje person faktiskt, annars hade man ju inte funnits? jaja, så ni får hålla tummarna för mig så jag får lite tur så jag kan åka till Dennis, 


bra dag idag

Idag är en bra dag, då allt går som det ska :)
vaknar upp ganska tidigt för att ha världens sovmorgon, men det gjorde inte så mycket, 
kände imorse när jag åt att det fortfarande gjorde lite ont i magen, men det gick över efter en liten stund. 
sen när mamma kom hem vid tolv så åt vi kotlett ris med bearnaisesås (stavas?)
sen bar det av till skolan då vi hade so, då Sandra var jättesnäll och skickade svaren på alla frågorna som jag inte gjorde förra veckan eftersom jag var på sjukhuset, så sen satt vi och prata resten av lektionen , vilket var mycket trevligt, sen slutade jag, så mamma hämtade mej och vi åkte förbi willys och inhandlade lite mat, och jag köpte ett grönt te som smakar vanilj det var jätte gott :) 
sen satt jag en stund på altanen i solen och lyssnade på musik och drack milkshake :)

nyss så ringde hon från min stora dag och sa att resan till england blir vecka 14 eller 15 :) det e ju jättesnart! 

nu kom pappa hem, när han ätit ska försöka få honom att leka med mig :) så vi ses ! 

Lite bilder från när pappa flyger helikopter :)

Fast det brukar sluta med en krasch xD

ont i magen :(

ååh så gott det var med plankstek på tio pepe himmelskt gott!!

synd bara att min mage krånglar så att det nu gör såå ont !
fast det är ine matens fel, utan magen klarar inte både cytostatika och morfin på samma gång tror jag,

jah, så efter att vi kom hem från Pepe så har jag legat i sängen och bytt ställning hela tiden för att hitta den som gör minst ont, börjar kännas lite bättre nu (peppar peppar ta i trä) får helt enkelt fortsätta kurera mig och så får vi se om jag kan gå till skolan imorgon, ni får gärna komma med tips på vad man kan göra för att inte ha ont, man skulle ju kunna tänka sej att jag skulle ta morfin för då gör det ju inte ont, näe kanske inte nu men då blir det ju bara värre sen.. 

nu ska ja titta på parlamentet och sen kanske nån film, eller så blir det att sova tidigt om jag lyckas somna mellan smärtorna,  ciao !





I love you Beth Cooper

bara jag som tycker det var helt fel person som vann melodifestivalen idag? herrejisses hon var ju sämst :O
jaja såg precis en helskum film I love you Beth Cooper hette den, den var väl ganska rolig men lite udda ändå:
(I love you Beth Cooper är historien om skolans töntigaste kille som i sitt avgångstal avslöjar sin hemliga kärlek till skolans snyggaste tjej - Beth Cooper. till hans stora förvåning står Beth utanför hans dörr senare samma kväll, fast besluten om att ge honom sitt livs natt...)
så står det på baksidan av filmen, och jag tycker man ska se den om man gillar, "tonårsfilmer" som är rätt "överdrivna" och man känner för att se en film som är rolig men samtidigt behöver man inte tänka efter för att hänga med i handlingen ,
nu ska jag inte reklamera filmer mer hehe,,
imorgon skall jag Mamma pappa och Annika äta på Tio Pepe då blir det Plankstek fer sure ! :)
se ya later, Aligator!

på spåret final

hahaha känner mej lite töntig som sitter hemma med föräldrarna på en fredagkväll, men det är ju så mysigt,, och just ikväll var det ju final på på spåret som var spännande med utslagsfrågor och allt, jag fick tio poäng på sista resan och massa andra rätt också :) ja det var bara detta som jag skulle skriva nu men det var ju så spännande ;)

nu ska jag mysa vidare med päronen,, vi ses !

hög..

hemma från sjukhuset,, smått hög så har därför ingen blogglust..

ska äta räkor och mysa med mamma och pappa,, det vart egentligen meningen att jag skulle till dennis idag men vill inte åka när jag är snurrig, och så spydde jag på sjukhuset precis innan jag fick åka hem så känner inte så stor lust att sitta på tåg då heller.
vi ses !

eftersom pappa vart med på sjukhuset hela veckan så får jag la lägga upp bild på honom, fast den är tagen på julafton,, och ja ,, han gillar banan xD

mm,

lite halvt väck på morfin så jag orkar inte skriva så mycket,

först var det skridskor med skolan sen sjukhuset idag igen, segt ska sova nu tror ja,, hörs

fyfan

fyfaan, åkte in till sjukhuset nio imorse så jag skulle hinna få medicinen annan jag skull röntga mej klockan tio, men nej så skulle "porten" som jag får medicinen i inte fungera so den skulle så vart tvungen att röntga den med och massa skit, från början var det meningen att jag skulle hinna hem till senast två,, men vart hemma halv sju typ,, 

e helt drogad på morfin oxå så jag känner mej snurrig , helt väck och lite illamående, vill igentligen sova, men måste ta tablett typ kvart i tio så jag måste hålla mej vaken till då.
imorgon skall vi åka skridskor med skolan, sen skall vi till sjukhuset igen, fast annika hänger med, och sen senare kommer även mamma för dom ska prata om svaren från röntgen och om fortsatt behandling med mera, kommer säkert bli jättejobbigt, hatar att sitta där hos doktorn, han ser så ävla ledsen ut, jag vill bara ha provsvaren sen gå därifrån men mamma pappa och annika kommer säkert ställa massa frågor så jag kommer sitta där och bara känna hur mycket jag vill därifrån,, wish me luck,, 


Ses !

jaoop

idag var jag i skolan och hade dubbel lektion i matte vilket kändes dumt eftersom jag inte behöver gå igenom a kursen i matte har redan jobbat den och väntar bara på att göra provet,,, 
sen åkte jag och pappa till sjukhuset för ännu en behandlingsdag, men kände mej lite stolt eftersom jag orkade skriva lite läxa (Y)   sen åkte jag och pappa och skulle köpa ljusblått nagellack vilket resulterade i en missnöjd becca... sen lämnade jag böcker på biblioteket och lånade två nya, kärlek och hata romeo hette dom. nu e jag trött och har massa ont så funderar på att knarka morfin och sedan lägga mej,, ses !

Tack tjejer för att ni tar emot mig som jag är <3

Jätteledsen för att jag inte hunnit uppdatera så mycket det senaste,, men har vart upptagen en del,
ska försöka bättra mej,, fast har inte internet på sjukhuset så kan inte vara inne där :/ och jag kommer åka dit varje dag denna vecka tills på fredag,, ååh jag hoppas så att jag kan träffa Dennis i helgen kanske kan åka till han på fredag ,, hopas jag !   hehe

jag skall till skolan imorgon, men skall bara ha naturkunskap och matte,, sen hämtar pappa mej så vi kan åka till sjukhuset,, det är så segt på sjukhuset,, det har vart okej när jennie och annika och mormor vart med men mamma och pappa börjar jag tröttna en del på. fast dom är okej dom med, pappa var med mej idag och vi hade ganska kul när jag målade av han och mej,, xD fast på teckningen så spelar han gitarr och jag sjunger, för sånt tycker jag e mysigt :) thihi^^, fast jag ska byta linje till samhäll tror jag,, om jag ska operera käken nån mer gång innan gymnasiet e slut kan jag ju inte ha sång... det gör redan för ont nu för att sjunga 60 och 40 min i veckan  så.. skulle ju kunna byta till gitarr eller piano,, har alltid velat kunna spela piano så jag kan sjunga till men tror det blir för svårt att lära mej det,, och gitarr kan man alltid kunna lära sig själv ju,,   vad tycker ni,, ska jag byta till samhäll eller misslyckas med piano? samhäll innebär ju också att jag måste läsa språk.. men tror det e ok för i så fall skulle jag välja spanska ,, och det är Thomas som har spanskan och han e ju alltid kul så jag tror det skulle bli roligt till och med,, historian och religionen är ju kul på lektionerna och då har vi ju honom :) han är en bra kärare tycker jag ,, kanske inte nån annan tycker men jag e inte feg för att säga det ..

BILDEN PÅ MIG OCH PAPPA !




och skolan är mycket roligare nu när jag kommit närmare klassen,, trots jag e borta så mycket,, dom jag e mest med e ju Erica, Sandra och Sara ,, och jag e jätte glad att jag träffat dom,, Erica och Sandra är lite smått galna båda två men det betyder bara att jag hamnat rätt, hehe första gången jag och Erica träffades på "riktigt" var ju när det var orientering i skolan och vi två GICK ikapp de andra som SPRANG xD jag e jätte glad över den dagen,, annars kanske inte vi vart lika bra vänner nu ,, och sara hon e snäll och omtänksam så man inte kan annat än tycka om henne,,  hehe jag var såå nervös och tänkte tankar om att byta till aranäs i början,, men nu har jag inte tänkt så på länge på grund utav just dom tre tjejerna,, sen så e ju dom andra Olivia, Emelie, Ina m.m. också jätte schysta helt ärligt och så klart killarna med.. men Erica , Sandra och Sara har fått mej att känna mej som en del av skolan och inte typ som om jag e den som bara e där för att plugga järnet och sedan gå hem och plugga mer som det var i början ., ja i början gick jag typ runt och satt bara och lyssnade på när olika personer pratade, men nu vågar jag också prata,, jag är egentligen jäätte blyg,, jag hatar att starta en konversation och vet sällan vad jag ska säga,, fast samtidigt är jag ganska utåtriktad, det kanske inte hänger ihop egentligen men tror jag behöver en riktig självförtroende höjare igentligen,, jag har svårt för att prata med folk som jag inte känner om det inte handlar om min sjukdom faktiskt,, vem som hellst kan fråga mej om min sjukdom,, vad som hellst om den och jag vågar svara,, men om dom frågar vad jag tycker eller tänker om något annat fryser jag oftast till och svarar på ett sätt så att jag kan hålla med den andre,, alle fall ,, om Erica, Sandra och Sara skulle läsa detta skulle jag vilja att ni vet att jag är er evigt tacksam,, liksom ni behöver inte bry er om mej egentligen, för det första är ni äldre än mej, jag e la inte egentligen så rolig eller? och har inte några speciella intressen,så jag förstår faktiskt inte varför ni vill vara med mej egentligen. hoppas det inte är av skuldkänsla för att jag e sjuk typ, men TACK !!!jag är jätte glad för att ni är ni och att ni är så snälla mot mig, och så gör ni så jag börjar våga vara och inte alltid tänka efter innan jag öppnar käften!!  <3 

NI E BÄST !


sådär ja

igår var jag med jennie ,, vi såg på alice i underlandet, åt pizza och spelade minimonopol..

idag vart jag på sjukhus, först blodprov sen cytostatika.. var där nio och fick åka hem kvart över fem,, nu sitter jag hos jennie och myser vi ses !

snabbis

hej.. sorry jag inte uppdaterade igår men jag hann inte,, och egentligen inte nu heller,, så jag berättar mer ikväll istället för nu åker jag till sjukhuset och där finns det inget internet :/ jajaa ses :)

paraparaparaparaparaparap.

idag har jag vart med jennie:)
först spelade vi Lego Batman på Wii,, då tiden bara flög iväg ,, vi spelade typ fyra timmar men det kändes som en halvtimma..
sen gick jag hem och åt middag,,
sen gick vi till tölöpizzeria och köpte läsk och träffa Anton,
sen så gick allihopa ham till sig själv xD
nu sitter jag här och väntar på att se på film med mamma och pappa och mysa till det lite,,
det behövs efter att ha vart ute i kylan ..
Imorgon skall jag och Jennie se på Alice i underlandet, fast vi ska se den klockan tre eftersom vi ska upp tidigt på måndag,,
vi hörs :)

hej

idag vart jag på sjukhuset i varberg och röntgade mej,,  pappa var med ^^,
sen så köpte han högtalarhållare till mej :) han e snäll pappa,,
nu vet jag inte vad jag skall göra förrens åtta för då blire på spåret med mammi och pappi,,
efter det skall jag kanske leka med jennie som jobbar till kvart i nio.
ses !

hemma,,

idag var det skola,, sen blodprov..

nu sitter jag och tittar på vänner och väntar på att förhäxad skall börja,,  vilket e om typ en timma eller mer..

brr jag fryser,, det e jättekallt på mitt rum,, jag har på element, täcke, och tjocka kläder men fryser ändå :(
jag tycker dennis ska komma hit och värma mej!!


hmm jag hungrig xD

jag har fått tv:n!!

ååh jag är jätte nöjd med min nya tv !!


idag gick jag och jennie först till hedeskolan och lämnade mina gamla no och so böcker xD

sen gick vi till kungs där jag köpte vår skor som jag ska ställa undan tills snön är borta (y)  

sen skulle jennie till tandregleringen så jag satt i väntrummet och väntade på henne.. sen gick vi hem,

sen åt ja, sov tills pappa kom hem, och åkte sen och hämta ´min tv! haha siba killen väckte mej imorse fast det var bara bra annars hade jag sovit när jennie slutade vid halv tolv xD

imorgon är det skola,, ses !

today

idag ska jag leka med jennie,, sen så kommer kanske tv:n idag :)

nu sitter jag och tittar på svampbob fyrkan i väntan på att jennie ska sluta

hon fick precis nån ide om att jag ska laga mat.. men bara om hon hjälper till ^^

nä nu ska jag borsta tänderna ses !

sååå..

jahopp, det gick jätte bra att sova utan morfin men nu gör det så jävla ont istället  hmm.. vilket ska jag välja.. kunna sova eller slippa ha ont? ...

hade precis utvecklingssamtal, det gick jätte bra :) ligger på vg/mvg nivå i typ alla ämnen (y) ;)

men nu ska jag plugga historia,, önska mej lycka till det lär jag behöva .. 

ciao

skippar morfinet ikväll :O

tjaoo,, 
jag hade stängt av datan, bytt om till sovkläder, borstat tänderna då jag kom på idén att inte ta nåt morfin innan jag lägger mej nu,, hoppas det funkar, jag har ju sovt dåligt de senaste dagarna när jag tagit morfin, och vart tvungen till att ta ännu mer, men tänk om jag sover bättre utan morfin över huvud taget? :O måste ju testa, och jag berättar imorgon eller kanske senare om hur det gick.. jaja jag var tvungen att sätta på datan för att säga det ja,, haha,

nattinatti allihopa!


Jag fullkomligt älskar min smurftröja som jag köpte på zara för två veckor sen..


ny tv !

 

Köpte denna idag .. är jätte nöjd, den är full HD 
men får den först på onsdag..

imorgon är det utvecklingssamtal , ska prata om att byta linje, sen  ska jag plugga för hela slanten !


ojoj

har precis vart på sjukhuset och tatt blodprov, och värdena var bra (Y)
men jag e ju ändå trött !!
jaja jag ska till skolan snart börjar halv två men vill veta om samhällsläraren är där annars e de ju ingen ide att gå,, men vi får se,, imon och på onsdag e skolan stängd för då är det utvecklingsamtalsdagar, då ska jag plugga historia och religion .. hoppas jag inte är lika trött då,, jag ska ha mitt utvecklingsamtal imorgon tio över nio -.-' såå tidigt ! 
jaja nu måste jag gå om jag ska hinna till skolan,, ses !

RSS 2.0